اجتماعی 15:14 - 10 فروردین 1399
معاون اجرایی پلیس راهور ناجا گفت: همکاران ما در پلیس راهور در جاده ها و شهرها تردد ها را کنترل و از ورود افراد غیر بومی جلوگیری می کنند ضمن اینکه در داخل شهرها نیز ورودی کلیه پارک ها و تفرجگاه ها نیز مسدود شده است.

برخورد پلیس با تردد خودروها در تفرجگاه‌ها و پارک‌ها/ اعمال محدودیت‌های تردد تا زمان رفع کرونا

به گزارش ایسنا، سردار "محمدحسین حمیدی" در خصوص اقدامات پلیس راهور ناجا در خصوص اجرای طرح محدودیت های تردد در راستای مقابله با کرونا اظهار داشت: از ابتدای اجرای این طرح قبل از تعطیلات نوروز تست کرونا بر روی افراد در ورودی و خروجی شهرها انجام می شد و نیروهای پلیس راهور ناجا از همان ابتدا در کنار سایر نیروهای امدادی حضور داشتند.

وی با بیان اینکه در این راستا مطالبات اجتماعی نیز بیشتر شد، عنوان کرد: با اعمال طرح محدودیت های تردد (کمیته مبارزه با کرونا و براساس مصوبه هیئت وزیران) تصمیم بر این شد، کسانی که به این مسئله بی‌توجه باشند، همکاران موظفند ضمن اعمال قانون به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان، خودرو این افراد را نیز به مدت یک ماه در پارکینگ متوقف کنند.

معاون اجرایی پلیس راهور ناجا در خصوص کنترل ورودی و خروجی ها در بیرون از شهرها ادامه داد: از زمان اجرای طرح و در حال حاضر نیز همکاران ما در پلیس راهور در جاده های کشور حضور پررنگی دارند و از ورود و خروج کلیه خودروهای غیربومی به طور جد جلوگیری می کنند.

سردار حمیدی همچنین تصریح کرد: در داخل شهر نیز ورودی تمامی تفرجگاه ها، پارک ها و ... نیز مسدود شده و هیچ فردی حق ورود ندارد و این محدودیت های تردد تا زمان رفع ویروس کرونا ادامه خواهد داشت.

وی همچنین به روز طبیعت 13 فروردین ماه اشاره و عنوان کرد: در این روز مردم قطعا می خواهند از طبیعت بهره ببرند اما با توجه به اعمال محدودیت های تردد، پلیس مکلف است برابر قانون خودروهایی را که در محدوده های ممنوعه قصد تردد دارند، متوقف کند.

معاون اجرایی پلیس راهور ناجا گفت: بخش عمده ای از مردم به طور کامل موارد بهداشتی را رعایت می کنند، تنها تعداد کمی از مردم همراه و همسو نیستند که برابر مقرارت با آن ها برخورد می شود.

سردار حمیدی درباره تردد ناوگان‌های عمومی بار و مسافربری تصریح کرد: ناوگان‌های عمومی بار جز استثنائات این طرح است و هیچ محدودیتی برای تردد وجود ندارد زیرا باید کالاهای اساسی به موقع در سطح کشور جابجا شود؛ همچنین ناوگان عمومی مسافر، بنا به صلاحدید استان‌ها و تصمیماتی که در هر استان و یا شهر گرفته می‌شود باید به حداقل ممکن خود برسد یعنی در حد ضرورت و نیاز باید انجام شود و عمده محدودیت های تردد بر روی خودروهای شخصی است.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، وی در پایان ضمن تاکید بر رعایت موازین بهداشتی و توجه به اعمال محدودیت های تردد خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از آحاد مردم جامعه و همچنین اجرای قانون، پلیس مکلف است با افرادی که خلاف قوانین عمل می کنند و حریم دیگران را رعایت نمی کنند، برخورد کند.

انتهای پیام


10461869
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از رفع محدودیت تردد در محور کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه در تجلیل از راهپیمایی پرشکوه و خیره‌کننده مردم ایران اسلامی در یوم‌الله ۲۲ بهمن پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات هلال احمر با به کارگیری بیش از ۷۵۰۰ نیروی عملیاتی و بیش از هزار دستگاه لجستیکی، پوشش امدادی گسترده‌ای را در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن امسال فراهم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: پلیس با سرعت و جدیت بیشتری با قاچاق کالا، احتکار، اخلال در نظام اقتصادی و مفاسد اقتصادی برخورد خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نقش فناوری‌های نوین در کاهش زمان طلایی عملیات امداد و نجات در حوادث شبانه بسیار مهم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم و امنیت کامل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران همزمان با برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن، در جمع راهپیمایان پایتخت حضور یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه تداوم همان شور و شعور انقلابی سال ۱۳۵۷ دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن ضمن اشاره به اینکه حضور مردم سرمایه اجتماعی بزرگی برای کشور است، حل مشکلات اشتغال را مستلزم تغییر ریل اقتصاد دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا)، با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن با بیان اینکه مردم با حضور خود پیامشان را داده‌اند و تأکید کرد که این انقلاب ماندنی است و مسئولان باید بیش از گذشته برای رفع مشکلات اقتصادی مردم تلاش کنند....

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است