علمی فناوری 12:13 - 14 خرداد 1399

شکایت کاربران از گوگل برای دریافت ۵ میلیارد دلار غرامت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، روز گذشته شکایتی گروهی علیه گوگل به دادگاه ارائه شد. در این شکایت گوگل متهم شده با ردیابی فعالیت میلیون ها کاربر در حالتی که آنها مرورگرشان را در  وضعیت  خصوصی (private) قرار داده اند، به حریم شخصی  آنها نفوذ کرده است.

شاکیان خواهان حداقل ۵ میلیارد دلار غرامت هستند. آنها واحد محرمانه شرکت آلفابت را متهم کرده اند فعالیت های آنلاین آنان را در حالتی که مرورگر در وضعیت خصوصی بوده، رصد کرده است.

این شکایت در دادگاهی در کالیفرنیا ثبت شده است. طبق این شکایت گوگل از طریق ابزارهای Google Analytics و Google Ad Manager و افزونه های دیگر از جمله اپلیکیشن های موبایل فعالیت های آنان را رصد می کند.

به این ترتیب گوگل از دوستان، سرگرمی، غذاهای مورد علاقه و عادت های خرید کاربران مطلع می شده است.

در متن شکایت نامه آمده است: گوگل نمی تواند به طور مخفیانه اطلاعات کاربران را از رایانه یا موبایل جمع آوری کند.

سخنگوی گوگل اعلام کرد این شرکت در برابر اتهامات از خود دفاع می کند.


10559254
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی گفت: هیچ مدرسه غیر دولتی حق خروج از ساختار نظام تعلیم و تربیت رسمی کشور را ندارد و همه باید تابع سیاست‌های آموزش و پرورش باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، از تمایل کشور‌های متعددی برای خرید دارو‌های بیولوژیک از ایران خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات دبیران کمیته آماتوری انجمن نجوم در توضیح وجود یو جرم سماوی گفت: این جرم موسوم به ۳آی اطلس، جرم بین‌ستاره‌ای است که توسط سامانه هشدار نهایی سیارک‌ها کشف شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از فرآورده‌های آرایشی چشم و ابرو را که فاقد مجوز و ایمنی لازم هستند، اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت:۳۰۰ تا ۴۰۰ مدرسه سنگی با همکاری سپاه ساماندهی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: از ابتدای هفته آینده ثبت‌نام وام‌های دانشجویی در سه بخش تحصیلی، ودیعه مسکن و ضروری آغاز خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان کشورمان برای نخستین بار در ایران و دومین بار در جهان، موفق به ساخت داروی دانش‌بنیان اورلیژن، برای درمان بیماری آتروفی نخاعی عضلانی (SMA) شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیوه نامه اجرایی بسته تربیت و یادگیری «از ایرانمان دفاع می‌کنیم» به عنوان بسته مکمل فعالیت‌های کلاسی برای دانش آموزان دوره‌های دوم ابتدایی و متوسطه اول و دوم و بسته محصولات و راهنمای فعالیت مدرسه‌ای «ایرانمون» با امضای وزیر آموزش و پرورش اب...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فردا، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری تخصص نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵ است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: توسعه اقتصاد دیجیتال بدون بازنگری در رویکرد‌های سنتی و تصمیم‌سازی‌های دولتی ممکن نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است