علمی فناوری 12:13 - 14 خرداد 1399

شکایت کاربران از گوگل برای دریافت ۵ میلیارد دلار غرامت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، روز گذشته شکایتی گروهی علیه گوگل به دادگاه ارائه شد. در این شکایت گوگل متهم شده با ردیابی فعالیت میلیون ها کاربر در حالتی که آنها مرورگرشان را در  وضعیت  خصوصی (private) قرار داده اند، به حریم شخصی  آنها نفوذ کرده است.

شاکیان خواهان حداقل ۵ میلیارد دلار غرامت هستند. آنها واحد محرمانه شرکت آلفابت را متهم کرده اند فعالیت های آنلاین آنان را در حالتی که مرورگر در وضعیت خصوصی بوده، رصد کرده است.

این شکایت در دادگاهی در کالیفرنیا ثبت شده است. طبق این شکایت گوگل از طریق ابزارهای Google Analytics و Google Ad Manager و افزونه های دیگر از جمله اپلیکیشن های موبایل فعالیت های آنان را رصد می کند.

به این ترتیب گوگل از دوستان، سرگرمی، غذاهای مورد علاقه و عادت های خرید کاربران مطلع می شده است.

در متن شکایت نامه آمده است: گوگل نمی تواند به طور مخفیانه اطلاعات کاربران را از رایانه یا موبایل جمع آوری کند.

سخنگوی گوگل اعلام کرد این شرکت در برابر اتهامات از خود دفاع می کند.


10559254
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه تهران در بیانیه‌ای تاکید کرد: تنوع اندیشه‌ها و گفت‌و‌گو بر سر اختلاف آرا و دیدگاه‌ها، زمانی ثمربخش است که در چارچوب اخلاق، قانون و احترام متقابل باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه تهران در بیانیه‌ای تاکید کرد: تنوع اندیشه‌ها و گفت‌و‌گو بر سر اختلاف آرا و دیدگاه‌ها، زمانی ثمربخش است که در چارچوب اخلاق، قانون و احترام متقابل باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در طب سنتی خوردن سریع غذا به صورت کامل رد می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره صیانت از حرمت دانشگاه‌ها و نماد‌های ملی بیانیه‌ای صادر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گزارش اخیر خود به تشریح آخرین وضعیت بیماری وبا در جهان، منطقه و ایران پرداخته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از روزه داران دچار سردرد می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم در یک پیام ویدیویی گفت: قطعاً با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد جدی می‌شود و اگر جنبه قضایی داشته باشد، محاکم قضایی ورود خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه شریف از همه دانشجویان خواست با تمرکز بر مسیر علمی خود، به مدیریت دانشگاه در کنترل خشونت و بازگشت آرامش به محیط آکادمیک کمک کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در پشت پرده هر رنگ یک مزاج نهفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: هوش مصنوعی می‌تواند از الگو‌های اندیشه‌ورزی قرآن برای خلق مدل‌های شناختی جدید الهام بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است