اقتصادی 14:20 - 03 آبان 1399

افزایش قیمت کود اوره به دستور وزیر جهاد کشاورزی لغو شد

به گزارش خبرنگار مهر، افزایش قیمت کود اوره که قرار بود از امروز سوم آبان ۱۳۹۹ اجرایی شود به درخواست وزیر جهاد کشاورزی لغو شد.

صبح امروز مشاور عالی نظام صنفی کشاورزی در گفتگو با خبرنگار مهر از افزایش ۱۹.۵ درصدی قیمت مصوب کود اوره خبر داده و گفته بود: این افزایش قیمت نهاده تولید در حالی است که دولت حداقلِ قیمت را برای خرید تضمینی محصولات مهم اعلام کرده است.

فرزاد زمانی، در همین زمینه، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به کارگزاران اعلام کرده است: احتراماً به اطلاع می‌رساند موضوع افزایش اندک قیمت کود اوره تا اطلاع ثانوی لغو، لذا نسبت به فروش کود اوره با همان قیمت قبلی (۵۴۵۶۲۵) ریال به ازای هر کیسه ۵۰ کیلوگرمی اقدام نمائید.

در همین زمینه، یک مقام مسئول در شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بنا بر دستور وزیر جهاد کشاورزی افزایش قیمت کود اوره تا اطلاع ثانوی لغو شده است، گفت: دیروز ما به تمام کارگزاری‌ها بحث افزایش قیمت کود اوره را اعلام کرده بودیم که ظهر امروز به دستور وزیر جهاد کشاورزی این مصوبه لغو شد.


10778074
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران اعلام کرد: متوسط اجاره‌بهای هر متر مربع واحد مسکونی در تهران بر اساس ارقام فایل‌های موجود در بازار حدود ۴۵۰ هزار تومان است که به طور متوسط با ۶۰۰ میلیون تومان ودیعه، اجاره ماهانه ۲۰ میلیون تومان خوا...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های جدید «سقف تعداد واحد‌های صندوق» و «تعداد واحد‌های صادرشده صندوق» به صفحه نماد صندوق‌های قابل معامله در سایت tsetmc اضافه شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس شورای اسلامی خواستار شد که بانک مرکزی موظف به تسهیل شرایط وام اشتغال برای مددجویان شده و مدت بازپرداخت آن را به ۸۴ ماه بازگرداند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: در حال حاضر ۱۰ درصد نهاده مورد نیاز مرغداران از سامانه بازارگاه و مابقی از بازار آزاد چندبرابر قیمت مصوب خریداری می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، ۳۵ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران بازار سرمایه گفت: فعلا در این شرایط محدوده ۳.۱۰۰.۰۰۰ واحد را برای شاخص کل بورس میتوان بعنوان حمایت در نظر گرفت و انتظار اعداد بالاتری را از شاخص کل داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی گفت: با اجرای قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، اثرات مثبتی در فعالیت‌های تولیدی و مولد کشور مشاهده خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به فصل برداشت حبوبات، قیمت نوسانی ندارد و از طرفی با توزیع برنج تنظیم بازار، قیمت کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که با توزیع برنج‌های تنظیم بازار در کنار استمرار واردات و عرضه برنج داخل بازار به آرامش و نرخ منطقی خود می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، ذخایر سد‌های تامین‌کننده آب تهران هم‌اکنون در کمترین میزان ۶۰ سال اخیر قرار دارد که تاکنون چنین وضعیتی را تجربه نکرده بودیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است