علمی فناوری 17:53 - 24 دی 1399
رئیس پژوهشگاه رویان:
رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در مراسم رونمایی از سنگ بنای مرکز ملی نخستی‌سانان و مرکز تحقیقات پیش بالینی پزشکی بازساختی رویان تأکید کرد: جهاد دانشگاهی در عرصه تحقیقات علوم پزشکی در طی ۴ دهه، قدم‌های مؤثری برداشته و تلاش کرده است به کارهای اولویت‌دار یا زمین‌مانده ورود پیدا کند.

جهاد دانشگاهی طی ۴ دهه در عرصه تحقیقات علوم پزشکی، قدم‌های موثری برداشته است

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالحسین شاهوردی گفت: امیدواریم با لطف و عنایت پروردگار، این آغاز، پایان خیری به همراه داشته باشد. با ذکر صلوات یادی می‌کنیم از دکتر کاظمی آشتیانی، بنیانگذار پژوهشگاه رویان که همواره در شروع هر فعالیتی، به منظور همراهی و همدلی و ایجاد برکت در کار و عاقبت‌بخیر شدن آن برنامه، با نذر صلوات، دوستان را همراه می‌کرد. امیدواریم این کار بزرگ نیز که یکی از حلقه‌های زنجیره تحقیقات علم پزشکی است، به سرانجام نیک ختم شود و به عنوان یک کار خیر و صواب در ایام فعالیت همه عزیزان به یادگار بماند.  

دکتر شاهوردی تأکید کرد: از حمایت‌های مهندس اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر هدایت، مدیرعامل شرکت عمران پردیس تشکر و قدردانی می‌کنم که در این مسیر، همراهی آنها را به عینه شاهد بودیم.

رئیس پژوهشگاه رویان گفت: اجرای پروژه‌های تحقیقاتی علم پزشکی به خصوص پروژه‌هایی که منجر به تولید یک محصول یا پروتکل درمانی می‌شود، زمان‌بر بوده و زیرساخت‌ها و حمایت‌های خاص خود را می‌طلبد. جهاد دانشگاهی در عرصه تحقیقات علوم پزشکی در طی ۴ دهه، قدم‌های موثری برداشته و تلاش کرده که به کارهای اولویت‌دار یا زمین‌مانده ورود پیدا کند و با نیت خیر بانیان و همت جهادی همه همکاران در عرصه‌های پزشکی تولیدمثل و درمان ناباروری، سلول‌های بنیادی و سلول‌درمانی، بیوتکنولوژی، تولید حیوانات شبیه‌سازی‌شده و تراریخته، پزشکی مبتنی بر فرد، پزشکی سرطان، جهاد دانشگاهی پرچم‌دار بوده است؛ هم در ایجاد زیرساخت‌ها و هم در تربیت نیروی انسانی و هم پروژه‌هایی که واقعاً نامی شده‌اند و نام جهاد دانشگاهی در عرصه علم پزشکی زنده نگه داشته شده است.

وی افزود: پروژه‌های زیادی در سطح آزمایشگاهی انجام و نتایج آن مکتوب می‌شود، ولی تعداد کمی از آنها در سطح پایلوت یا پیش‌بالینی بخاطر هزینه‌های زیاد، به سرانجام می‌رسند. پژوهشگاه رویان سعی کرده است که این زنجیره علمی را در حد یک الگو دنبال کند و امروز تحقیقات آزمایشگاهی در پژوهشگاه رویان به خوبی اجرا می شود و در سطح پیش‌بالینی هم حدود یک دهه است که زیرساخت‌های آن با حمایت دفتر رهبری و جهاد دانشگاهی مهیا شده است. امروز به منظور توسعه این فعالیت، ساخت این مرکز تحقیقاتی پیش‌بالینی پزشکی بازساختی آغاز می‌شود و حمایت دولت را هم شاهد هستیم و امیدواریم حمایت مسئولین منطقه هم به کمک بیاید و بتوانیم در زمان محدود، فاز یک کار را دنبال کنیم.

دکتر شاهوردی خاطر نشان کرد: پژوهشگاه رویان در این عرصه در فازهای پیش‌بالینی، در زمنیه پارکینسون، قطع نخاع، بیماری‌های کلیه، سیستم عصبی، حدود ۱۳ طرح را انجام داده است و پیش‌آگهی‌های بسیار خوبی دارد و امیدواریم در سال آینده بتوانیم فاز بالینی را آغاز کنیم.

مراسم رونمایی از سنگ بنای مرکز ملی نخستی‌سانان و مرکز تحقیقات پیش بالینی پزشکی بازساختی رویان عصر امروز (۲۴ دی‌ماه) با حضور مهندس محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، دکتر عبدالعظیم رضایی، فرماندار پردیس، دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی و جمعی از مسئولین در منطقه پردیس برگزار شد.

انتهای پیام


10903687
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای 3I/ATLAS در طول سفر تاریخی خود به فراتر از منظومه شمسی، یک پدیده نجومی نادر را آشکار کرد که دانشمندان را متحیر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان تغییرات قابل توجهی در باکتری‌های روده بیماران در شروع بیماری التهابی روده کشف کرده‌اند که امکان تشخیص زودهنگام و توسعه درمان‌های نوآورانه را فراهم می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه نشان داده است که زنان علائم بیماری را بهتر از مردان بروز می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان نسبت به گسترش روش‌های جدید برای کلاهبرداری‌های آنلاین با نزدیک شدن به کریسمس و سال نو هشدار می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان از طریق ذره مگنتیت میکروسکوپی، ردپای گاز‌های آتشفشانی را در خاک ماه کشف کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی «شیوه نامه بهداشتی برگزاری مراسم اعتکاف سال ۱۴۰۴» را به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون شیر در تمامی استان‌ها در مدارس توزیع شده و در تهران نیز در مدارس ابتدایی دولتی این کار صورت گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: با هماهنگی صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مقرر شد سهم ارز دارو افزایش یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون درمانگران اعتیاد با هشدار نسبت به قطع ناگهانی شربت تنتور اپیوم، اعلام کرد: حذف این داروی حیاتی، نه‌تنها درمان ۶۰۰ هزار مددجو را مختل می‌کند، بلکه می‌تواند با ورشکستگی هزاران مرکز درمانی و گسترش آسیب‌های اجتماعی، به یک بحران تبدیل...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون‌های پروانه کارگزاران گمرکی، سازمان راهداری و انتخاب مشاوران رسمی مالیاتی در روز جمعه پنجم دی ماه برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است