فرهنگی‌هنری 18:40 - 22 خرداد 1398

قصدمان در «دل‌دار» هشدار درباره خشونت آنی بود

به گزارش خبرنگار مهر، نشست عوامل سریال دل‌دار که در شب‌های ماه رمضان از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رفت، عصر امروز چهارشنبه ۲۲ خرداد در سازمان صداوسیما برگزار شد.

آزیتا ایرایی نویسنده فیلمنامه این سریال در ابتدای این نشست درباره متن سریال بیان کرد: برای نگارش بین ۸ تا ۹ ماه وقت گذاشتیم. این کار یکی از بهترین آثارم بود و من تا ۹۰ درصد از اجرای متنم راضی بودم.

نوید محمودی یکی از کارگردانان سریال هم درباره شخصیت‌پردازی آرش و عصبانیت او که منجر به قتل می‌شود، گفت: لحظه‌هایی هست که عصبانیت آنی باعث می‌شود دست به هر کاری بزنید مثل وقتی که در خیابان دو ماشین به هم برخورد می‌کنند و دو طرف با قفل و فرمان به جان هم می‌افتند. ما خواستیم بگوییم در لحظه‌هایی که خشونت آنی سراغ ما می آید باید مراقب باشیم.

وی اضافه کرد: طراحی ما این بود که پژمان از دنیا برود و آرش به پدری نزدیک شود که مدت ها نبود او را احساس کرده است.

این گزارش درحال تکمیل است…


10149176
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما «ایران جان» را یک رویداد ملی با برکت دانست که هرچه پیش می‌رود بالنده‌تر می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صالحی‌امیری اعلام کرد: کشور‌های عضو اکو در آستانه ورود به مرحله‌ای نوین از هم‌افزایی فرهنگی، گردشگری و اقتصادی قرار گرفته‌اند و ایران آماده است نقش محوری در این روند ایفا کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «خانواده جدید» از ۱۰ آذر، جایگزین مجموعه «شاهزاده جامیونگ» می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط‌عمومی بیمارستان محل بستری رضا امیرخانی اعلام کرد: با توجه به کمای دارویی القاشده، سطح هوشیاری رضا امیرخانی قابل ارزیابی نیست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سکوی پخش برنامه «بازمانده» پس از انتشار ویدئوی بدون مجوز از ساترا توقیف شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه روی ماه این بار به یک نذر خدمت از جانب پزشکان و پرستاران پرداخته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هیأت داوران دو بخش جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انیمیشن «زوتوپیا ۲» محصول شرکت دیزنی با فروش خیره‌کننده ۵۵۶.۴ میلیون دلاری در نخستین آخر هفته، نه‌تنها بزرگ‌ترین افتتاحیه جهانی سال ۲۰۲۵ را رقم زد، بلکه به موفق‌ترین افتتاحیه تاریخ انیمیشن در جهان و چین بدل شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه سیزدهم جمادی‌الثانی، سالروز وفات حضرت‌ام‌البنین (س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا، فیلم سینمایی «ویلایی ها» از شبکه نمایش پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سومین فراخوان سراسری کارتون و کاریکاتور «شکست ترمیم‌ناپذیر» منتشر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است