اجتماعی 20:41 - 24 دی 1398
معاون عمرانی استانداری تهران خبر داد
معاون عمرانی استانداری تهران از استقرار پایگاه‌های سلامت رانندگان و ایمنی خودروهای عمومی در ترمینال‌های چهارگانه شهر تهران خبر داد.

استقرار پایگاه‌های سلامت رانندگان و ایمنی خودروها در ترمینال‌های چهارگانه تهران

به گزارش ایسنا، محمد تقی‌زاده در پایان جلسه شورای ترافیک استان تهران در جمع خبرنگاران از ایجاد پایگاه‌های سلامت و ایمنی در ترمینال‌های چهارگانه شهر تهران خبر داد و افزود: با احداث پایگاه‌های سلامت و ایمنی رانندگان به لحاظ سلامت و خودروها به لحاظ ایمنی در ترمینال‌های چهارگانه شهر تهران مورد سنجش قرار می‌گیرند.

وی افزود: در قالب اجرای این طرح سلامت رانندگان خودروهای عمومی پیش از سفر مورد سنجش قرار می‌گیرند و خودروها نیز به لحاظ ایمنی مورد بازبینی قرار می‌گیرند و پس از تایید هر دو آنها امکان سفر وجود دارد.

معاون استاندار تهران با اشاره به اینکه در خودروهای عمومی جان 40 تا 50 مسافر بر عهده راننده است، افزود: اجرای چنین طرحی در ترمینال‌های چهارگانه تهران امر ضروری به نظر می‌رسد و متاسفانه تصادف‌های دلخراشی توسط خودروهای عمومی به دلیل عدم ایمنی خودرو و یا سلامت رانندگان در سطح کشور روی می‌دهد.

وی تاکید کرد: این طرح با همکاری اورژانس و پلیس راهور اجرایی خواهد شد. همچنین ناظرین فنی که در ترمینال‌ها برای ارزیابی ایمنی خودروهای عمومی مستقر می‌شوند، باید توسط کمیته ایمنی شورای ترافیک استان تهران مورد تایید قرار بگیرند. قطعا مشارکت شهرداری تهران برای واگذاری مکان مناسب جهت استقرار تیم‌های ارزیابی سلامت رانندگان و ایمنی خودروها الزامی است. قطعا در مرحله بعدی در جهت ساماندهی کامیون‌ها نیز این اقدام انجام خواهد شد.

انتهای پیام


10345900
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از چند روز بی‌خبری، زائر ۸۹ ساله ایرانی که در جریان مناسک عمره مفقود شده بود، با پیگیری‌های مستمر دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران در عربستان، شناسایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: عوامل متعددی برای بوی نامطبوع در مسیر اتوبان قم- تهران شناسایی شده است وبرای دستگاه‌ها وظایفی برای رفع آن مشخص شده که باید به آن عمل کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمعیت هلال احمر در دیدار با جمعی از دانش آموزان گفت: جمعیت هلال احمر بیش از هر چیزی، کانون پرورش انسان‌های فداکار و ایثارگری است که عشق به همنوع در وجودشان نهادینه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صادقی گفت: در برنامه زمان‌بندی ارائه شده تکمیل ایستگاه مترو میدان شهرری در ابتدای سال ۱۴۰۵ قرار داده شده، اما با تاکید شهردار و نیز شورای اسلامی شهر تهران بر آنیم تا این ایستگاه تا پایان سال به مردم شهرری تحویل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل انتظامی کشور به نقش مؤثر تعامل میان انتظامی، دستگاه قضائی و سایر نهاد‌ها در تأمین امنیت عمومی، بر بازنگری در مجازات جرائم و افزایش بازدارندگی قوانین تأکید کرد و از کاهش ۱۵ درصدی وقوع سرقت در استان گیلان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک خانم موفق به ایجاد شغل برای هزار نفر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران گفت: توسعه حمل و نقل عمومی در کنار بهره مندی مردم جنوب پایتخت از آن، اولویت‌های دوره ششم مدیریت شهری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا به شهروندان هشدار داد که پیشنهاد درآمد بالا در آگهی‌ها تحت عنوان «مدلینگ خانم» به طور معمول شگردی برای کلاهبرداری و اخاذی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از شناسایی و دستگیری دو اراذل و اوباش به اتهام درگیری و قمه کشی در شمال تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از توقیف سه هزار خودروی شوتی در استان‌های کرمان و فارس در اجرای طرح مقابله و مبارزه با قاچاق فرآورده‌های نفتی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است