اجتماعی 20:41 - 24 دی 1398
معاون عمرانی استانداری تهران خبر داد
معاون عمرانی استانداری تهران از استقرار پایگاه‌های سلامت رانندگان و ایمنی خودروهای عمومی در ترمینال‌های چهارگانه شهر تهران خبر داد.

استقرار پایگاه‌های سلامت رانندگان و ایمنی خودروها در ترمینال‌های چهارگانه تهران

به گزارش ایسنا، محمد تقی‌زاده در پایان جلسه شورای ترافیک استان تهران در جمع خبرنگاران از ایجاد پایگاه‌های سلامت و ایمنی در ترمینال‌های چهارگانه شهر تهران خبر داد و افزود: با احداث پایگاه‌های سلامت و ایمنی رانندگان به لحاظ سلامت و خودروها به لحاظ ایمنی در ترمینال‌های چهارگانه شهر تهران مورد سنجش قرار می‌گیرند.

وی افزود: در قالب اجرای این طرح سلامت رانندگان خودروهای عمومی پیش از سفر مورد سنجش قرار می‌گیرند و خودروها نیز به لحاظ ایمنی مورد بازبینی قرار می‌گیرند و پس از تایید هر دو آنها امکان سفر وجود دارد.

معاون استاندار تهران با اشاره به اینکه در خودروهای عمومی جان 40 تا 50 مسافر بر عهده راننده است، افزود: اجرای چنین طرحی در ترمینال‌های چهارگانه تهران امر ضروری به نظر می‌رسد و متاسفانه تصادف‌های دلخراشی توسط خودروهای عمومی به دلیل عدم ایمنی خودرو و یا سلامت رانندگان در سطح کشور روی می‌دهد.

وی تاکید کرد: این طرح با همکاری اورژانس و پلیس راهور اجرایی خواهد شد. همچنین ناظرین فنی که در ترمینال‌ها برای ارزیابی ایمنی خودروهای عمومی مستقر می‌شوند، باید توسط کمیته ایمنی شورای ترافیک استان تهران مورد تایید قرار بگیرند. قطعا مشارکت شهرداری تهران برای واگذاری مکان مناسب جهت استقرار تیم‌های ارزیابی سلامت رانندگان و ایمنی خودروها الزامی است. قطعا در مرحله بعدی در جهت ساماندهی کامیون‌ها نیز این اقدام انجام خواهد شد.

انتهای پیام


10345900
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته امداد از حمایت گسترده از دانش‌آموزان و استعدادهای برتر و آغاز تدوین بودجه ۱۴۰۵ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اصل برخورداری از پوشش بیمه‌ای رانندگان اینترنتی لازم و ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پی انتشار اخباری درباره تداوم ساخت‌وساز در حریم کاخ گلستان در اطلاعیه‌ای، این موضوع را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی خبر تصادف تعدادی موتور سیکلت در اتوبان امام علی (ع)، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: این حادثه به دلیل ریختن گازوئیل روی زمین اتفاق افتاده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: بدهی‌های شهرداری و بدهی‌های بانکی را کلاً تسویه کردیم؛ شهرداری پیش از این ۸۳.۳ هزار میلیارد تومان بدهی داشت که هم‌اکنون عمده آن تسویه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: از ساعت ۲۴ امشب تا ۵ صبح فردا، باند‌های تونل نیایش و دهانه‌های تونل امیرکبیر مسدود خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: «اگر امروز بشریت از محتوای قرآن و مفسران حقیقی آن فاصله نمی‌گرفت، وضعیت جوامع چنین نبود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی شرح وظایف ادارات سلامت، ایمنی و محیط‌زیست (HSE) مناطق 22گانه شهرداری تهران برگزار و بر ضرورت توجه به درس‌آموخته‌های ناشی از حوادث HSE تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان هلال‌احمر گفت:در ۷۲ ساعت گذشته نیرو‌های عملیاتی این سازمان به ۲۳۶ حادثه در سراسر کشور رسیدگی و خدمات امدادی ارائه کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به تعطیلات پیش‌رو و احتمال افزایش حجم سفر‌ها در محور‌های کشور، پلیس راه راهور فراجا برنامه ویژه محدودیت‌های ترافیکی را برای مدیریت ترافیک و ارتقای ایمنی سفر تدوین و اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است