سیاسی 14:39 - 14 آذر 1399
سرکنسول ایران در سلیمانیه:
یادداشت مهدی شوشتری، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه، در خصوص ترور شهید فخری‌زاده با عنوان «تروریسم دولتی، بزرگ ترین تهدید صلح و امنیت منطقه ای و جهانی» در تعدادی از رسانه های اقلیم کردستان منتشر شد .

نشانه‌های جدی از نقش رژیم جنایتکار اسرائیل در ترور شهید فخری‌زاده دیده می‌شود

 به گزارش ایسنا ، متن این یادداشت به شرح زیر است:

تروریسم دولتی، بزرگ‌ترین تهدید صلح و امنیت منطقه ای و جهانی

 

روز  جمعه ۷ آذرماه ۱۳۹۹ هجری شمسی (۲۷ نوامبر ۲۰۲۰ میلادی) بار دیگر تروریسم سازمان یافته و دولتی، یکی از دانشمندان و مدیران برجسته هسته ای و دفاعی جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار داد. در این عملیات جنایتکارانه و تروریستی، دکتر محسن فخری زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران که خدمات علمی و پژوهشی قابل توجهی به کشور و مردم ایران داشت، به دست جنایتکاران تروریست به شهادت رسید.

لازم می دانم در خصوص این جنایت، به نکاتی اشاره کنم:

۱- شهید فخری زاده، یک مقام رسمی دولت ایران بود و ترور ایشان، نقض آشکار حقوق بین الملل و مخالف منشور ملل متحد و قوانین و نرم های شناخته شده بین المللی است. بر این اساس انتظار می رود همه کشورهای مدعی دفاع از حقوق بشر و مبارزه با تروریسم، با دست برداشتن از استانداردهای دوگانه، صریحا این اقدام تروریستی را محکوم نمایند.

۲- نشانه های جدی از نقش رژیم جنایتکار و تروریستی اسرائیل در این ترور ناجوانمردانه و بزدلانه دیده می شود. ما این اقدام را اقدامی از سر استیصال و درماندگی در برابر اراده ملت مقاوم ایران می دانیم. البته کارنامه ۷۲ ساله این رژیم در ترور شخصیت ها، دانشمندان و مبارزان مسلمان منطقه، سیاه و تاریک است. ماهیت وجودی این رژیم مبتنی بر اشغال، تجاوز و تروریسم سازمان یافته، بزرگ ترین تهدید برای صلح و امنیت منطقه و جهان است. متاسفانه جامعه جهانی، در تمام سالیان گذشته، به اقدامات تروریستی و جنایتکارانه اسرائیل، پاسخ شایسته و درخوری نداده است و این بی کیفری، باعث جری تر شدن این رژیم در تکرار اقدامات تروریستی اش شده است.

۳- جمهوری اسلامی ایران در سالیان گذشته برای برقراری صلح و ثبات در منطقه و مبارزه با تروریسم، جمعی از قهرمانان و بهترین عزیزان خود را فدا نموده است. قطعا چنین رخدادهایی در عزم و اراده جدی جمهوری اسلامی ایران در این مسیر کوچک ترین خللی ایجاد نکرده و نخواهد کرد. جمهوری اسلامی ایران ضمن هوشیاری نسبت به توطئه دشمنان صلح و امنیت منطقه و جهان، حق خود را برای پاسخ متناسب به این جنایت و تنبیه آمرین و عاملین آن محفوظ می دارد.

۴- تجربه ثابت کرده است ابزار شکست خورده ترور، نمی تواند مانع حرکت جمهوری اسلامی ایران در مسیر دانش و پیشرفت های علمی  شود. این حرکت با اتکاء به توانمندی جوانان غیور ایران، با قوت و قدرت ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام


10840363
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: باید در کنار و همدل با خواسته‌های مردم، در مقابل مداخلات خارجی ایستاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهارات مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور و دیگر مقام‌های آمریکایی درباره امور داخلی ایران را شدیداً محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، شامگاه ۱۲ دی هم‌زمان با شب میلاد حضرت علی (ع)، با حضور در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»، با جمعی از دختران خردسال و نوجوان تحت مراقبت در این مرکز دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تأکید کرد: هیچ‌یک از اعضای کابینه بر اساس روابط سیاسی، دوستی یا ملاحظات شخصی انتخاب نشده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: ایرانیان با وجود همه اختلاف‌نظر‌ها و گاهی دلخوری‌ها، در برابر هرگونه دخالت آمریکا یا هر کشور دیگری، ملتی یکپارچه و یکصدا هستند و مداخله‌جویی را به‌شدت محکوم می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس جمهور آمریکا در امور داخلی کشورمان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» انتخابات ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برای نخستین‌بار به صورت تمام الکترونیک انجام می‌شود و داوطلبان انتخابات می‌توانند به صورت غیر حضوری ثبت‌نام کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ژست نگرانی برای مردم ایران به آمریکا نمی‌آید؛ تهدید علیه ایران، حماقت است. خطا کنند، پاسخ کوبنده‌تر می‌گیرند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پاسخ به گزافه‌گویی ترامپ با بیان اینکه مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند، گفت: هرگز صف معترضین را با مزدوران خارجی یکی نمی‌دانیم و فرزندان خود را در آغوش می‌کشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با حضور در وزارت جهاد کشاورزی، ضمن بررسی آخرین وضعیت کالا‌های اساسی و برنامه‌های بخش کشاورزی، بر ضرورت انسجام مدیریتی و تداوم مسیر‌های تعریف‌شده در اجرای سیاست‌های دولت تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است