سیاسی 14:39 - 14 آذر 1399
سرکنسول ایران در سلیمانیه:
یادداشت مهدی شوشتری، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه، در خصوص ترور شهید فخری‌زاده با عنوان «تروریسم دولتی، بزرگ ترین تهدید صلح و امنیت منطقه ای و جهانی» در تعدادی از رسانه های اقلیم کردستان منتشر شد .

نشانه‌های جدی از نقش رژیم جنایتکار اسرائیل در ترور شهید فخری‌زاده دیده می‌شود

 به گزارش ایسنا ، متن این یادداشت به شرح زیر است:

تروریسم دولتی، بزرگ‌ترین تهدید صلح و امنیت منطقه ای و جهانی

 

روز  جمعه ۷ آذرماه ۱۳۹۹ هجری شمسی (۲۷ نوامبر ۲۰۲۰ میلادی) بار دیگر تروریسم سازمان یافته و دولتی، یکی از دانشمندان و مدیران برجسته هسته ای و دفاعی جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار داد. در این عملیات جنایتکارانه و تروریستی، دکتر محسن فخری زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران که خدمات علمی و پژوهشی قابل توجهی به کشور و مردم ایران داشت، به دست جنایتکاران تروریست به شهادت رسید.

لازم می دانم در خصوص این جنایت، به نکاتی اشاره کنم:

۱- شهید فخری زاده، یک مقام رسمی دولت ایران بود و ترور ایشان، نقض آشکار حقوق بین الملل و مخالف منشور ملل متحد و قوانین و نرم های شناخته شده بین المللی است. بر این اساس انتظار می رود همه کشورهای مدعی دفاع از حقوق بشر و مبارزه با تروریسم، با دست برداشتن از استانداردهای دوگانه، صریحا این اقدام تروریستی را محکوم نمایند.

۲- نشانه های جدی از نقش رژیم جنایتکار و تروریستی اسرائیل در این ترور ناجوانمردانه و بزدلانه دیده می شود. ما این اقدام را اقدامی از سر استیصال و درماندگی در برابر اراده ملت مقاوم ایران می دانیم. البته کارنامه ۷۲ ساله این رژیم در ترور شخصیت ها، دانشمندان و مبارزان مسلمان منطقه، سیاه و تاریک است. ماهیت وجودی این رژیم مبتنی بر اشغال، تجاوز و تروریسم سازمان یافته، بزرگ ترین تهدید برای صلح و امنیت منطقه و جهان است. متاسفانه جامعه جهانی، در تمام سالیان گذشته، به اقدامات تروریستی و جنایتکارانه اسرائیل، پاسخ شایسته و درخوری نداده است و این بی کیفری، باعث جری تر شدن این رژیم در تکرار اقدامات تروریستی اش شده است.

۳- جمهوری اسلامی ایران در سالیان گذشته برای برقراری صلح و ثبات در منطقه و مبارزه با تروریسم، جمعی از قهرمانان و بهترین عزیزان خود را فدا نموده است. قطعا چنین رخدادهایی در عزم و اراده جدی جمهوری اسلامی ایران در این مسیر کوچک ترین خللی ایجاد نکرده و نخواهد کرد. جمهوری اسلامی ایران ضمن هوشیاری نسبت به توطئه دشمنان صلح و امنیت منطقه و جهان، حق خود را برای پاسخ متناسب به این جنایت و تنبیه آمرین و عاملین آن محفوظ می دارد.

۴- تجربه ثابت کرده است ابزار شکست خورده ترور، نمی تواند مانع حرکت جمهوری اسلامی ایران در مسیر دانش و پیشرفت های علمی  شود. این حرکت با اتکاء به توانمندی جوانان غیور ایران، با قوت و قدرت ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام


10840363
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: با توجه به اتمام مهلت بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌های کشور در هیات نظارت شهرستان، نتایج مربوط به بررسی صلاحیت داوطلبان فردا توسط فرمانداری‌ها به داوطلبان ابلاغ می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رزمایش مرکب دریایی نیرو‌های دریایی ایران و روسیه با بدرقه ناو بالگردبر «استویسکی» نیروی دریایی فدراسیون روسیه به کار خود پایان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: آمادگی نظامی و اقتصادی دولت نسبت به جنگ ۱۲ روزه افزایش زیادی داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یگان‌های شرکت‌کننده در رزمایش مرکب دریایی نیروهای دریایی ایران و روسیه تمرین عکس‌برداری هوایی و آرایش‌های تاکتیکی را با موفقیت انجام دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پیامی به روسای مجالس کشور‌های اسلامی حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های عملیات ویژه نیرو‌های دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فدراسیون روسیه تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده را با موفقیت اجرا کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در موریتانی در دیدار با وزیر امور خارجه این کشور، پیام سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان را به همتای موریتانی او تسلیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کاظم جلالی گفت: توافق‌های نظامی میان ایران و روسیه طبق برنامه در حال اجراست و هیچ عقب‌ماندگی در این زمینه وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ مجلس می‌گوید نگرانی‌هایی در اجرای بودجه وجود دارد چراکه تغییر سیاست‌های ارزی نباید بیش از این سفره مردم را کوچک کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است