بین‌الملل 15:41 - 17 آذر 1398
رئیس‌جمهور عراق در دیدار با نماینده دبیرکل سازمان ملل، بر حق شهروندان این کشور برای برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز تأکید کرد.

تأکید رئیس‌جمهور عراق بر حق شهروندان برای برگزاری اعتراضات مسالمت‌آمیز

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، برهم صالح، رئیس‌جمهور عراق در دیدار با جنین هنیس پلاسخارت، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در  این کشور درباره اوضاع کنونی عراق و راهکارهای ممکن برای حفظ امنیت و ثبات در این کشور و برآوردن خواسته‌های مردم بحث و گفتگو کرد.

در این دیدار تأکید شد که شهروندان حق دارند تظاهرات مسالمت آمیز برگزار کنند و دستگاه‌های امنیتی مسئولیت حمایت از جان آن‌ها و حفظ امنیت عمومی و مقابله با آشوب را برعهده دارند.

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری عراق آمده است: در این دیدار تأکید شد، حملاتی که اخیرا علیه تظاهرکنندگان در منطقه السنک بغداد صورت گرفت و گروهک‌های خرابکار عامل آن بودند امنیت و ثبات کشور را مورد هدف قرار داده است. برای همین باید تدابیر امنیتی تقویت شده و عاملان به صورت عادلانه محاکمه شوند.

تظاهرکنندگان در بغداد و استان‌های مرکزی و جنوبی عراق همچنان به اعتراضات خود علیه وضعیت اقتصادی برای سومین ماه متوالی ادامه می‌دهند.

انتهای پیام


10313672
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هشت کشور مسلمان در بیانیه‌ای مشترک به نقض گسترده آتش‌بس غزه در روز شنبه واکنش نشان دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری رویترز مدعی شده که ایران از ابتدا برنامه‌ای برای برگزاری رزمایش نظامی در تنگه هرمز نداشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله شورشیان ایالت بلوچستان به مردم عادی و زیرساخت‌ها، نیروهای امنیتی پاکستان روند سرکوب آنان را آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد که بازگشایی گذرگاه رفح در مرز با مصر «حقی» بود که فلسطینیان آن را به دست آوردند و نسبت به نقض آن هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید مذاکرات سه‌جانبه جدید برای ۴ و ۵ فوریه در ابوظبی برنامه‌ریزی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین از برگزاری دور جدید مذاکرات سه‌جانبه با حمایت آمریکا و مشارکت روسیه در ابوظبی خبر داد، در حالی که سیستم انرژی اوکراین پس از ماه‌ها حملات روسیه در سرمای شدید زمستان با اختلال گسترده مواجه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که روسیه به زودی در جنگ اوکراین به پیروزی نظامی خواهد رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تعداد کشته‌شدگان حادثه غرق شدن کشتی حامل صد‌ها مسافر در فیلیپین در هفته گذشته به ۳۹ نفر افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه اعلام کرد که نیروهایش کنترل دو منطقه در خارکیف و دونتسک اوکراین را به دست آورده و تأسیسات حمل‌ونقل مورد استفاده ارتش اوکراین را هدف قرار داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل به دلیل عدم ارائه فهرست کارکنان فلسطینی، کار پزشکان بدون مرز را در غزه متوقف می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است