علمی فناوری 14:47 - 04 آذر 1400
دکتر رضا مسائلی به عنوان رئیس جدید پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب شد.

رئیس جدید پژوهشکده علوم دندانپزشکی معرفی شد

به گزارش ایسنا، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر رضا مسائلی را به سمت رئیس پژوهشکده علوم دندانپزشکی منصوب و در نامه‌ای از خدمات دکتر امیررضا رکن قدردانی کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در متن حکم  دکتر حسین قناعتی  خطاب به دکتر رضا مسائلی آمده است: « با عنایت به تعهد، سوابق ارزشـمند علـمی و تجـربیات گرانقدر جنابعالی در عرصه‌های مختلف اجـرایی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس پژوهشکده علوم دندانپزشکی منصوب می‌شوید تا دانشگاه را در انجام این رسالت خطیر یاری فرمایید.

 انتظار می‌رود ضمن تعامل با سازمان‌های ذیربط داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی و با توجه به نقشه علمی دانشگاه و نقشه علمی سلامت کشور، تدوین برنامه استراتژیک پژوهشکده را مدنظر قرار داده و در زمانی کوتاه ساختار اجرایی آن را عملیاتی نمائید و در ارتقاء فعالیتهای پژوهشی دانشگاه کوشا باشد.

 از خداوند متعال توفیق جنابعالی و تمامی همکاران را خواهانم.‌»

در متن نامه قدردانی دکتر حسین قناعتی خطاب به دکتر امیررضا رکن نیز عنوان شده: «مسئولیت پذیری و همکاری اعضای هیأت علمی در اداره امور اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بدون تردید یکی از مهمترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پربرکت دانشگاه بوده است.

لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند جنابعالی در زمان تصدی ریاست پژوهشکده علوم دندانپزشکی که نتایج پرباری در پی داشته است، سپاسگذاری نمایم و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت کنم.

امیدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندی‌های ارزنده شما بهره‌مند شود.»

انتهای پیام


11336488
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته برنامه پذیرش کاردانی ویژه دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۴۰۴ تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: یکی از مهم‌ترین شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها به طور حتم، توان آنها در رفع مسائل جامعه خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه تازه نشان داده است که فرودگاه‌ها و پایگاه‌های نظامی پیام‌های ناخواسته‌ای به موجودات فضایی ارسال می‌کنند!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید یک پدیده نجومی عجیب را در مورد کره ماه آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید یک پدیده نجومی عجیب را در مورد کره ماه آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین سیستم داخلی برای کنترل ربات‌ها با استفاده از نیروی فکر در مرکز ملی فیزیک و ریاضیات روسیه توسعه داده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیام‌رسان بدون نیاز به اینترنت «بیت‌چت» اخیرا به عنوان یک پروژه جانبی جدید از جک دورسی به بحث داغ جامعه فناوری تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه بر تأثیر دارو‌های خواب‌آور بر پروتئین‌های سمی مغز تأکید کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان هشدار داده‌اند که استفاده زیاد از هدفون شنوایی جوانان را تهدید می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی را افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وزارت بهداشت و ستاد زیست‌فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی با انتشار فراخوانی مشترک از طرح‌های سامانه هوشمند خدمات سلامت یکپارچه حمایت می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است