علمی فناوری 14:47 - 04 آذر 1400
دکتر رضا مسائلی به عنوان رئیس جدید پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب شد.

رئیس جدید پژوهشکده علوم دندانپزشکی معرفی شد

به گزارش ایسنا، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر رضا مسائلی را به سمت رئیس پژوهشکده علوم دندانپزشکی منصوب و در نامه‌ای از خدمات دکتر امیررضا رکن قدردانی کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در متن حکم  دکتر حسین قناعتی  خطاب به دکتر رضا مسائلی آمده است: « با عنایت به تعهد، سوابق ارزشـمند علـمی و تجـربیات گرانقدر جنابعالی در عرصه‌های مختلف اجـرایی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس پژوهشکده علوم دندانپزشکی منصوب می‌شوید تا دانشگاه را در انجام این رسالت خطیر یاری فرمایید.

 انتظار می‌رود ضمن تعامل با سازمان‌های ذیربط داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی و با توجه به نقشه علمی دانشگاه و نقشه علمی سلامت کشور، تدوین برنامه استراتژیک پژوهشکده را مدنظر قرار داده و در زمانی کوتاه ساختار اجرایی آن را عملیاتی نمائید و در ارتقاء فعالیتهای پژوهشی دانشگاه کوشا باشد.

 از خداوند متعال توفیق جنابعالی و تمامی همکاران را خواهانم.‌»

در متن نامه قدردانی دکتر حسین قناعتی خطاب به دکتر امیررضا رکن نیز عنوان شده: «مسئولیت پذیری و همکاری اعضای هیأت علمی در اداره امور اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بدون تردید یکی از مهمترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پربرکت دانشگاه بوده است.

لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند جنابعالی در زمان تصدی ریاست پژوهشکده علوم دندانپزشکی که نتایج پرباری در پی داشته است، سپاسگذاری نمایم و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت کنم.

امیدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندی‌های ارزنده شما بهره‌مند شود.»

انتهای پیام


11336488
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مشکلات گوارشی ریشه در روح و روان انسان دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات پزشکان مشاهده می‌کنند که کلیه‌های یک فرد با یکدیگر به یک اندازه نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جایگزینی زیرلایه مسی جامد با فویل‌های فلزی سوراخ‌دار، طول عمر باتری‌های لیتیوم-یون با ظرفیت بالا با آند‌های سیلیکونی را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روسکاسموس اعلام کرد که آزمایش‌هایی را روی فضاپیمای باری پروگرس MS-۳۳ که به ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال خواهد شد، انجام داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مریخ میلیارد‌ها سال پیش آب و هوای گرم و مرطوبی داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نحوه باز کردن روزه در زمان افطار امری مهم است که باید به آن توجه کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان استرالیایی نسبت به یک پارادوکس تکان‌دهنده در مورد دارو‌های محبوب کاهش وزن مانند اوزمپیک و مونگارو هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرفه مزمن می‌تواند نشانه بیماری قلبی و نه بیماری ریوی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلگرام اعلام کرد که بیش از ۲۰۰ هزار گروه و کانال را در پلتفرم خود در یک روز مسدود کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نحوه برگزاری کلاس‌های درسی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است