اقتصادی 16:03 - 11 آذر 1400
با افتتاح ۷۰۰ واحد در بهمن ماه
در شهر جدید اندیشه حدود ۲۷۰۰ واحد مسکونی در قالب قراردادهای مشارکتی مسکن ملی که با نهضت ملی مسکن ادغام شده بین شرکت عمران و سازندگان در حال اجرا است که تا بهمن ماه ۷۰۰ واحد آن افتتاح خواهد شد.

متقاضیان نهضت ملی مسکن در اندیشه خانه‌دار می‌شوند؟

به گزارش ایسنا، حدود ۲۷۰۰ واحد طرح اقدام ملی مسکن در شهر جدید اندیشه در نقاط مختلف این شهر استان تهران غالبا با پیشرفت ۵۰ تا ۹۰ درصد در حال اجرا است.

۷۰۰ واحد از این پروژه‌ها که قرار است با طرح نهضت ملی مسکن ادغام شود به زودی تکمیل خواهد شد و احتمالا در بهمن ماه به مرحله افتتاح می‌رسد. شرکت عمران از عزم خود برای تکمیل پروژه‌ها در زمان مقرر خبر داده است.

اغلب پروژه‌های مسکونی، خدماتی و تجاری که در شهر جدید اندیشه در جریان است از نوع مشارکت با بخش خصوصی است و با توجه به انعقاد قراردادهای آن در یکی دو سال اخیر چندان گرفتار رشد قیمت ماه‌های گذشته نشده و تمامی پروژه‌ها فعال است. این واحدها با کیفیت و طراحی مناسب در حال ساخت است. 

حبیب‌الله طاهرخانی ـ معاون وزیر راه و شهرسازی ـ در جریان بازدیدی که به تازگی از شهر جدید اندیشه داشته روند پیشرفت پروژه‌ها را مثبت ارزیابی کرد و گفت: با سازنده هایی که فعال عمل کنند نهایت همکاری و کمک خواهد شد. او همچنین بر تسریع در برقراری انشعابات و انجام تعهدات در پروژه‌هایی که با این مشکلات مواجه هستند تاکید کرد.

پروژه‌های لیلیان پالاس، هزار دستان، مرکز شهر، تجاری مریم، مسکونی نرگس، سرای فرهنگی فاز۴ محله۷، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  از جمله پروژه هایی بودند که توسط معاون وزیر راه و شهرسازی مورد بازدید قرار گرفت.

مجتمع مسکونی نرگس برای ۱۷۶ واحد در زمینی به مساحت ۵۷۰۸ مترمربع با ۶۱ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست. همچنین مجتمع مسکونی هزاردستان با ۲۶ طبقه مسکونی در ۱۵۴۶ مترمربع، پروژه ۱۰۷۹ واحدی مرکز شهر با پیشرفت فیزیکی ۵۳ درصد، پروژه ۵۴۵ واحدی لاله با پیشرفت فیزیکی ۶ درصد، پروژه۵۰ واحدی آپادانا با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد، پروژه مشارکتی خدماتی مریم با ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فاز ۴ با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی، ساختمان فرهنگی محله ۷ فاز ۴ اندیشه با ۱۳ درصد پیشرفت فیزیک از جمله پروژه‌هایی هستند که با مشارکت شرکت عمران شهرهای جدید در اندیشه در  دست اجرا قرار دارد.

انتهای پیام


11347344
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی از استقرار کامل سامانه‌های هوشمند اندازه‌گیری در نقاط تبادلی این مجتمع خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی دی ماه به ۱۶۵ میلیون قطعه برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: امسال ۵ میلیون تن کسری گندم مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: بنابر آمار ماهانه یک میلیون تن نهاده مورد نیاز است که موجودی فعلی نهاده در بنادر بیش از این رقم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ از کاهش ۳۵ تا ۴۰ درصدی توزیع قارچ نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: روزانه ۲۸ تا ۳۰ تن قارچ فله در تهران توزیع می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی از اتمام ریل گذاری بزرگترین پروژه ریلی کشور خبر داد و گفت: به زودی سوت قطار راه آهن میانه_ اردبیل به صدا درمی آید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت: پیشرفت فیزیکی کریدور ترانزیتی مشکین‌شهر_ اهر به ۶۰ درصد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: بنابر آمار ۹۰ درصد گوشت قرمز از تولید داخل و ۱۰ درصد از طریق واردات تامین می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای مطالعات تخصصی و نظارت بر مهندسی پایه هاب‌های ۳ و ۶ طرح فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی با امضای ۲ سند همکاری آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۵ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است