بین‌الملل 23:36 - 26 شهریور 1399

توافق عادی سازی همزمان با سی و هشتمین سالگرد کشتار صبرا و شتیلا

خبرگزاری مهر, گروه بین الملل: امضای توافق عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در کاخ سفید در حالی توسط امارات و بحرین انجام گرفت که ۳۸ سال پیش در همین زمان درخواست‌های صلح زنان و کودکان اردوگاه صبرا و شتیلا با گلوله‌های جنگی رژیم صهیونیستی پاسخ داده شد.

این حادثه در سال ۱۹۸۲ رخ داد و بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نفر کشته شدند. این در حالی است که بشیر جمیل رئیس جمهور وقت لبنان روز قبل از کشتار صبرا و شتیلا با آریل شارون که در آن زمان وزیر امنیت رژیم صهیونیستی بود، دیدار کرد و از اسرائیلی‌ها خواست تا فلسطینی‌ها را از اردوگاه بیروت بیرون کنند و آن را به یک باغ وحش واقعی تبدیل کنند.

ساعت ۶ صبح پانزدهم سپتامبر بود که ساکنان اردوگاه شتیلا در بیروت صدای خودروهای نظامی رژیم صهیونیستی را شنیدند که به سمت اردوگاه در حال حرکت بود.

تعدادی از زنان اردوگاه به سمت نیروهای اسرائیلی رفتند تا به آنها بگویند که در این اردوگاه مرد یا اسلحه‌ای وجود ندارد.

زنان بسمت نیروهای اسرائیلی حرکت کردند و پرچم‌های سفید به نشانه صلح در دست داشتند که البته با شلیک گلوله و تجاوز به آنها پاسخ داده شد.

رابرت فیسک روزنامه نگار انگلیسی می‌گوید کشتار مردم و زنان و کودکان در اردوگاه صبرا و شتیلا کثیف‌ترین کشتار تروریستی در تاریخ خاورمیانه است.

بیشتر ساکنان اردوگاه از خانواده‌های فلسطینی، لبنانی و سوری بودند که همگی بدون سلاح بودند. این توافق عادی سازی در حال همزمان با کشتار صبرا و شتیلا انجام می‌گیرد که در آن روز درخواست‌های صلح زنان و کودکان با کشتار و وحشی‌گری مدرن اسرائیلی‌ها مواجه شد.


10720263
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به پیمان آتلانتیک شمالی فشار می‌آورد تا چندین ماموریت از جمله ماموریت کلیدی در عراق را کاهش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اندرو مونتباتن-ویندزور که قبلاً شاهزاده اندرو، دوک یورک بود به ظن سوء رفتار در مناصب دولتی دستگیر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین گفت مانور‌های برنامه‌ریزی‌شده با ایران انجام شده و روسیه به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تهران روز چهارشنبه از رزمایش مشترک دریایی جدید با روسیه در دریای عمان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معماری امنیتی جدیدی در منطقه غرب آسیا در حال تولد است که در آن کشور‌های منطقه به‌جای تکیه بر چتر امنیتی آمریکا، به سمت همکاری‌های چندجانبه و متوازن حرکت می‌کنند. ایران در این میان نه‌تنها بازیگری منفعل نیست، بلکه یکی از محور‌های اصلی این تح...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شرایط فعلی تصمیم نهایی چارچوب هماهنگی شیعی نه تنها آینده سیاسی عراق، بلکه روابط این کشور با بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی را شکل خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفته است که گامی رو به جلو در مذاکرات بین ایران و آمریکا در ژنو وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه گفت که کشورش هرگز از موضع خود در حمایت از توسعه فناوری هسته‌ای صلح‌آمیز ایران دست نکشیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده ارشد ایالات متحده برای مذاکرات امنیتی به طور غیرمنتظره به ونزوئلا سفر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سی‌ان‌ان به نقل از منابعی مدعی شد که ارتش آمریکا برای اقدام نظامی علیه ایران در آخر هفته آماده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است