بین‌الملل 23:36 - 26 شهریور 1399

توافق عادی سازی همزمان با سی و هشتمین سالگرد کشتار صبرا و شتیلا

خبرگزاری مهر, گروه بین الملل: امضای توافق عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در کاخ سفید در حالی توسط امارات و بحرین انجام گرفت که ۳۸ سال پیش در همین زمان درخواست‌های صلح زنان و کودکان اردوگاه صبرا و شتیلا با گلوله‌های جنگی رژیم صهیونیستی پاسخ داده شد.

این حادثه در سال ۱۹۸۲ رخ داد و بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نفر کشته شدند. این در حالی است که بشیر جمیل رئیس جمهور وقت لبنان روز قبل از کشتار صبرا و شتیلا با آریل شارون که در آن زمان وزیر امنیت رژیم صهیونیستی بود، دیدار کرد و از اسرائیلی‌ها خواست تا فلسطینی‌ها را از اردوگاه بیروت بیرون کنند و آن را به یک باغ وحش واقعی تبدیل کنند.

ساعت ۶ صبح پانزدهم سپتامبر بود که ساکنان اردوگاه شتیلا در بیروت صدای خودروهای نظامی رژیم صهیونیستی را شنیدند که به سمت اردوگاه در حال حرکت بود.

تعدادی از زنان اردوگاه به سمت نیروهای اسرائیلی رفتند تا به آنها بگویند که در این اردوگاه مرد یا اسلحه‌ای وجود ندارد.

زنان بسمت نیروهای اسرائیلی حرکت کردند و پرچم‌های سفید به نشانه صلح در دست داشتند که البته با شلیک گلوله و تجاوز به آنها پاسخ داده شد.

رابرت فیسک روزنامه نگار انگلیسی می‌گوید کشتار مردم و زنان و کودکان در اردوگاه صبرا و شتیلا کثیف‌ترین کشتار تروریستی در تاریخ خاورمیانه است.

بیشتر ساکنان اردوگاه از خانواده‌های فلسطینی، لبنانی و سوری بودند که همگی بدون سلاح بودند. این توافق عادی سازی در حال همزمان با کشتار صبرا و شتیلا انجام می‌گیرد که در آن روز درخواست‌های صلح زنان و کودکان با کشتار و وحشی‌گری مدرن اسرائیلی‌ها مواجه شد.


10720263
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع آلمان با اشاره به افزایش تنش‌های منطقه‌ای، از جابه‌جایی ده‌ها تن از سربازان خود از پایگاه اربیل خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ و هیئت صلح وعده پروژه‌های بزرگ املاک در غزه را داده‌اند، اما جزئیات درباره زندگی فلسطینی‌ها و اجرای عملی این برنامه‌ها مبهم و محل نگرانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا با اشاره به بازداشت شاهزاده انگلیس از لندن خواست به جای تمرکز بر پرونده‌های ضد روسی، به حل بحران‌های داخلی و فجایع مقامات خود بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که انگلیس از صدور مجوز برای استفاده از پایگاه‌های این کشور جهت حمله به ایران امتناع کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا با امضای فرمانی اجرایی، تحریم‌های مربوط به بحران اوکراین علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از تقلیل تعداد پرسنل غیرضروری در سفارت‌خانه‌های آمریکا در عراق و برخی کشور‌های خلیج‌فارس به دلایل امنیتی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتشار اسناد اپستین نشان می‌دهد بسیاری از آمریکایی‌ها از جزئیات پرونده بی‌اطلاع بوده و اکثریت، آن را نشانه‌ای از کمبود پاسخگویی قدرتمندان می‌دانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک‌تایمز گزارش داد ترامپ برای پیروزی حزبش در انتخابات نوامبر، به دنبال دستاوردی دیپلماتیک در اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیرو‌های بین‌المللی ثبات از اعزام اولین گروه سربازان توسط اندونزی، مراکش، قزاقستان، کوزوو و آلبانی به غزه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا در اولین نشست شورای صلح غزه در واشنگتن، با رد وجود هرگونه طرح جایگزین، بر بازسازی این منطقه تحت نظارت بین‌المللی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است