بین‌الملل 14:50 - 01 بهمن 1400

رؤسای جمهور روسیه و فنلاند گفتگو کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی راشا تودی، ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه امروز جمعه با «سائولی نینیسته» همتای فنلاندی خود به صورت تلفنی گفتگو کرد.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این خصوص آمده است: پوتین در گفتگو با همتای فنلاندی خود گفت که «کی‌یف» همچنان سرسختانه از تعهدات خود تحت توافقنامه مینسک سرباز می زند.

«سانا مارین» نخست وزیر فنلاند پیشتر در مصاحبه ای اعلام کرد که این کشور قصد ندارد در آینده ای نزدیک عضو ائتلاف سازمان پیمان آتلانتیک شمالی موسوم به «ناتو» شود.

وی افزود که بسیار نامحتمل است که فنلاند در دوران نخست وزیری وی بخواهد عضو ائتلاف ناتو شود.

نتایج یک نظرسنجی در فنلاند نشان داد که ٤٢ درصد از مردم این کشور مخالف پیوستن به ناتو هستند.

نظرسنجی انجام شده توسط روزنامه «هلسینگن سانومان» نشان می‌دهد که نسبت مخالفان پیوستن به ناتو کاهش یافته است. پیش از این ٥٠ درصد مردم فنلاند مخالف پیوستن کشورشان به ناتو بودند.

گفتنی است که «ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) پیش از این گفته بود که درهای ناتو به روی فنلاند و سوئد باز است و در صورت درخواست این دو کشور ممکن است الحاق آنها به ناتو به سرعت انجام بگیرد.

مسئله گسترش ناتو به شرق اروپا و همچنین احتمال عضویت کشورهای یادشده در حالی مطرح می شود که تنش ها بین روسیه و ناتو و آمریکا بر سر اوکراین بالا گرفته است.

عضویت اوکراین در ناتو و عدم گسترش این ائتلاف به شرق اروپا از خطوط قرمز مطرح شده کرملین است.


11420014
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا گفت که رئیس‌جمهور اوکراین «باید با روسیه به توافق برسد» تا به جنگ کرملین علیه کشورش پایان دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر لهستان می‌گوید که بیش از ۶۰ هزار نیرو در رزمایش نظامی «مدافع آهنین» شرکت می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در دانمارک به دلیل آنچه تجاوز پهپادی به لهستان خوانده شده به وزارت امور خارجه این کشور احضار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اروپا در ماه اکتبر در مورد دو طرح عدم اعتماد به رئیس کمیسیون اروپا رأی‌گیری خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی هشدار تخلیه برای منطقه نزدیک بندر الحدیده در غرب یمن را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه قطر اعلام کرد که امیر این کشور با وزیر امور خارجه آمریکا، درباره حمله اسرائیل به دوحه گفت‌و‌گو و بر روابط راهبردی دو طرف تاکید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس حزب مخالف مکرون، با انتقاد شدید از او، به رسمیت شناختن دولت فلسطین را اقدامی با انگیزه‌های انتخاباتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه بار دیگر نخست‌وزیر اسرائیل، را به آدولف هیتلر، دیکتاتور پیشین حزب نازی آلمان، تشبیه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان اشغالگر اسرائیل در اقدامی جنایتکارانه اعتراف کردند که تنها در هفته گذشته، بیش از ۸۵۰ نقطه از شهر غزه را با خاک یکسان کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ونزوئلا، با هشدار به آمریکا درباره اقدامات نظامی در دریای کارائیب، اعلام کرد که کشورش با ۲.۵ میلیون نیرو آماده مبارزه مسلحانه است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است