بین‌الملل 14:50 - 01 بهمن 1400

رؤسای جمهور روسیه و فنلاند گفتگو کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی راشا تودی، ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه امروز جمعه با «سائولی نینیسته» همتای فنلاندی خود به صورت تلفنی گفتگو کرد.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این خصوص آمده است: پوتین در گفتگو با همتای فنلاندی خود گفت که «کی‌یف» همچنان سرسختانه از تعهدات خود تحت توافقنامه مینسک سرباز می زند.

«سانا مارین» نخست وزیر فنلاند پیشتر در مصاحبه ای اعلام کرد که این کشور قصد ندارد در آینده ای نزدیک عضو ائتلاف سازمان پیمان آتلانتیک شمالی موسوم به «ناتو» شود.

وی افزود که بسیار نامحتمل است که فنلاند در دوران نخست وزیری وی بخواهد عضو ائتلاف ناتو شود.

نتایج یک نظرسنجی در فنلاند نشان داد که ٤٢ درصد از مردم این کشور مخالف پیوستن به ناتو هستند.

نظرسنجی انجام شده توسط روزنامه «هلسینگن سانومان» نشان می‌دهد که نسبت مخالفان پیوستن به ناتو کاهش یافته است. پیش از این ٥٠ درصد مردم فنلاند مخالف پیوستن کشورشان به ناتو بودند.

گفتنی است که «ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) پیش از این گفته بود که درهای ناتو به روی فنلاند و سوئد باز است و در صورت درخواست این دو کشور ممکن است الحاق آنها به ناتو به سرعت انجام بگیرد.

مسئله گسترش ناتو به شرق اروپا و همچنین احتمال عضویت کشورهای یادشده در حالی مطرح می شود که تنش ها بین روسیه و ناتو و آمریکا بر سر اوکراین بالا گرفته است.

عضویت اوکراین در ناتو و عدم گسترش این ائتلاف به شرق اروپا از خطوط قرمز مطرح شده کرملین است.


11420014
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به همتای اوکراینی خود چند روز فرصت داده است تا به پیشنهاد او برای آتش‌بس با روسیه پاسخ دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در پاسخ به ادعای فرمانده ارتش اسرائیل درباره «خط زرد» به عنوان «خط مرزی جدید» اعلام کرد که «قاطعانه» با هرگونه تغییر در مرزهای غزه مخالف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی بارش باران شدید و جاری شدن سیل در استان سلیمانیه در منطقه کردنشین شمال عراق دو نفر کشته و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری اعلام کردند که گلوله‌های خمپاره با منشأ ناشناخته در نزدیکی فرودگاه المزه دمشق فرود آمدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو کاستا در پاسخ به انتقادات تند ئیس جمهور آمریکا از رهبری سیاسی اروپا تأکید کرد که متحدان باید از مداخله در سیاست داخلی یکدیگر خودداری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه داری آمریکا تحریم‌هایی را علیه نهاد‌ها و افرادی که می‌گوید در دامن زدن به جنگ در سودان دخیل بودند، اعمال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسناد صلح «اصلاح‌شده» را «در آینده نزدیک» به ایالات متحده ارسال خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستیاران رئیس جمهور فرانسه گفت که فرانسه برای کمک به کشور بنین در غرب آفریقا در خنثی کردن کودتا پشتیبانی لجستیکی و کمک‌های نظارتی ارائه داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا از کامبوج و تایلند خواست تا به خصومت‌های اخیر پایان دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه چین اعلام کرد که چین، ایران و عربستان سعودی در یک نشست سه جانبه خواستار توقف فوری تجاوز اسرائیل علیه فلسطین، لبنان و سوریه شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است