اجتماعی 13:38 - 06 آبان 1400

استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای در تبیین فعالیت‌های معاونت پیشگیری

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم با حضور قائم‌مقام و مدیران کل این معاونت برگزار شد. در ابتدای این جلسه رؤسای ادارات به ارائه گزارش از عملکرد واحد خود پرداختند و در خلال آن به بیان پیشنهاداتی در راستای بهبود عملکرد، رفع موانع و چالش‌های موجود در اجرای برنامه‌ها پرداختند.

جهانگیر پس از شنیدن گزارش‌ها و دستاوردهای معاونت به اهمیت و نقش پیشگیری در جامعه پرداخت و اذعان کرد: دغدغه و نگاه رئیس محترم قوه قضائیه این است که انتظارات از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم بالا و لازم است تمام توانمندی‌ها و ثمرات آن در جامعه مشاهده شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ادامه داد: در امر پیشگیری باید بیش از پیش از فضای رسانه‌ای کشور استفاده شود.

وی تاکید کرد که قبل از اینکه این معاونت در حوزه‌های پیشگیرانه همچون ارتقا آگاهی‌های عمومی و فرهنگی وارد شود باید ابتدا خود را به جامعه بشناساند تا بتواند به خوبی از مشارکت دیگر نهادها بهره گیرد.

معاون اجتماعی قوه قضائیه در پایان خاطرنشان کرد که باید به خوبی وضع موجود را تبیین کنیم تا موضوع پیشگیری در جامعه به خوبی پررنگ شود و نگاه جدید در این حوزه، عملیاتی شود.


11291930
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: رستوران‌ها و کافه‌هایی که اقدام به فروش مشروبات الکلی می‌کنند با پلمب و اقدامات بازدارنده مواجه خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: بخش قابل توجهی از اقدامات ارزشمند دادستانی کل کشور نیازمند تبیین، معرفی و اطلاع‌رسانی منظم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قمی گفت: حل مشکلات ترافیکی محدوده بیمارستان چشم‌پزشکی فارابی برای ارتقای آسایش، امنیت و دسترسی بیماران و شهروندان در دستور کار جدی شهرداری قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور در خصوص افتتاح ۱۵۰۰ خانه سازمانی برای پرسنل فراجا توضیحاتی ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با ارسال جوابیه‌ای به گزارش امروز باشگاه خبرنگاران جوان درباره طرح ترافیک واکنش نشان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همایش طرح یاس با عنوان «هنر ملکه بودن» با حضور ۱۷۱ مددجوی دختر تحت حمایت کمیته امداد، امروز برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد ملی جمعیت با اشاره به اجرای طرح «کارت امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ گفت: این طرح گامی در راستای ارتقای سلامت مادر و کودک است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ترویج فرهنگ همیاری اجتماعی در امور مختلف و به ویژه ازدواج بسیار مهم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استفاده از هندزفری توسط پاکبان‌ها در حین انجام کار می‌تواند بسیار خطرآفرین باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای دومین سال متوالی و در سومین رویداد ملی جایزه جوانی جمعیت، بر اساس نظر هیات داوران این جشنواره به عنوان «دستگاه برتر» در رویداد ملی جوانی جمعیت معرفی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است