سیاسی 09:24 - 03 بهمن 1399
گزینه پیشنهادی سمت وزارت خزانه داری آمریکا در دولت جدید آمریکا در پرسش و پاسخ سنای این کشور در روند تایید صلاحیتش، مواضع دولت جو بایدن درباره توافق هسته‌ای و تحریم های ایران را شرح داد.

وزیر خزانه‌داری بایدن: تنها در صورت پایبندی ایران به برجام، تحریم‌ها لغو می‌شوند

به گزارش ایسنا، متن پرسش و پاسخ جنت یلن، گزینه پیشنهادی سمت وزارت خزانه داری آمریکا در دولت جو بایدن، رئیس جمهور جدید این کشور در پایگاه اینترنتی کمیته دارایی سنا قرار گرفته است. یلن درباره سیاست های دولت بایدن درباره توافق هسته ای(برجام) گفت: دولت بایدن-هریس(معاون رئیس جمهور آمریکا) متعهد به اطمینان یافتن از این است که ایران اقدامات مناسبی در راستای از سرگیری پایبندی اش انجام دهد. ایران تنها در صورتی از لغو تحریم ها تحت برجام بهره مند خواهد شد که به محدودیت های هسته ای اش پایبند باشد. 

یلن با ادعایی علیه ایران گفت: علاوه بر این، اگر تایید صلاحیت شوم، اطمینان خواهم داد که وزارت خزانه داری کار مهم خود را در مبارزه با ''حمایت ایران از تروریسم و ضایع کردن حقوق بشر'' ادامه می‌دهد. 

او درباره تحریم‌ها در دولت بایدن گفت: دولت بایدن-هریس به حفظ تحریم ها و اعمال تحریم ها بر نهادهای ایرانی که مرتکب تضییع حقوق بشر می شوند و ارزیابی ابزارها برای مبارزه با دولت های حامی تروریسم ادامه خواهد داد. به ویژه آن که، رئیس‌جمهور بایدن متعهد به همکاری با متحدان و شرکایمان برای مقابله با فعالیت های ثبات زدای ایران در منطقه از جمله حمایتش از نیروهای نیابتی است. 

بر اساس این گزارش، اظهارات یلن درباره شرط دولت بایدن برای بازگشت به توافق هسته ای در پی این مطرح می شود که بایدن در وعده های انتخاباتی اش اعلام کرده بود در صورت «بازگشت ایران به پایبندی کامل به توافق هسته‌ای» به این توافق باز می گردد.

دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سال ۲۰۱۸ با ادعای ناقص بودن برجام از آن خارج شد و تحریم های متعددی علیه ایران اعمال کرد. 

ایران در پی خروج آمریکا از توافق هسته ای و تعلل کشورهای اروپایی در عمل به تعهداتشان در راستای پیدا کردن راهکاری کاربردی برای کاهش تاثیر تحریم های آمریکا و عادی سازی روابط اقتصادی با ایران، سال گذشته اعلام کرد که در پنج گام تعیین شده و طبق راهکارهای مقرر در توافق هسته ای، تعهدات داوطلبانه اش در توافق را کاهش می دهد. 

مقامات ایران تاکید کرده اند تمام این اقدامات در صورت عملی شدن تعهدات دیگر طرف های برجام،  بازگشت پذیر است. 

انتهای پیام


10915116
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در پیامی سالروز پیروزی انقلاب کوبا را تبریک گفت و بر تعمیق مناسبات ایران و کوبا تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور خطاب به فرمانداران حوزه‌های انتخابیه ذیربط، دستور شروع فرایند انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی را صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری درباره سخنان اخیر پزشکیان در زمینه انتخاب غلامرضا نوری قزلجه به‌عنوان وزیر کشاورزی توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راه شهید سردار سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد، گفت: شهید سلیمانی الگویی بی بدیل در زمینه‌های مختلف اخلاقی، اجتماعی، حق طلبی، نظامی و دفاع از مظلومان بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آیین گرامیداشت ششمین سالگرد شهادت سرداران مقاومت با حضور مقامات و شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی، نظامی و اجتماعی و جمع کثیری از ارادتمندان سردار دل‌ها در مصلی تهران برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حاجی میرزایی در واکنش به برخی برداشت‌ها از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: پزشکیان با قدرت از تمامی اعضای کابینه حمایت می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: با توجه به رحلت آیت‌الله شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری؛ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: در دنیای امروز، شکل تهدید‌ها تغییر کرده است و بسیاری از تقابل‌ها دیگر صرفاً نظامی یا اقتصادی نیستند

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است