علمی فناوری 17:49 - 30 شهریور 1398
با انتشار فهرستی از گوشی‌های هوشمندی که به زودی اندروید ۱۰ را دریافت خواهند کرد، به نظر می‌رسد که نام برخی از گوشی‌های پرچمدار سامسونگ به چشم نمی‌خورد.  

برخی از گوشی‌های پرچمدار، اندروید ۱۰ را دریافت نمی‌کنند

به گزارش ایسنا، اندروید ۱۰ که جدیدترین نسخه از سیستم‌عامل محبوب گوشی‌های هوشمند به شمار می‌رود، مدتهاست که شرکت‌های تولیدکننده موبایل را درگیر خود کرده است تا بعد از انتشار و عرضه عمومی، بلافاصله بتوانند جدیدترین گوشی‌های هوشمند و پرچمدار خود را به آن ارتقا دهند و نسخه آپدیت و به‌روزرسانی اندروید ۱۰ را منتشر کنند.

حالا بر اساس گزارش و فهرستی که در وب سایت techradar آمده است، به نظر می‌رسد که شرکت سامسونگ در نظر ندارد در حال حاضر برای برخی از گوشی‌های پرچمدار قبلی توسعه داده شده خود، آپدیت اندروید ۱۰ را منتشر و عرضه کند که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس اشاره کرد.

بر اساس تازه‌ترین فهرستی که از سوی سامسونگ برای ارائه آپدیت اندروید ۱۰ منتشر شده است، گوشی‌های گلکسی اس ۱۰، گلکسی اس ۱۰ پلاس، گلکسی اس ۱۰‌ای، گلکسی نوت ۱۰ و گلکسی نوت ۱۰ پلاس قرار است در آینده‌ای نزدیک جدیدترین نسخه از سیستم عامل اندروید را دریافت کنند. 

از مهم‌ترین ویژگی‌های اندروید ۱۰ می توان به پشتیبانی از شبکه نسل پنجم اینترنت ۵G، پشتیبانی از صفحه نمایش تاشو و انعطاف پذیر، لایو کپشن (Live caption)، پاسخ هوشمند ، Focus Mode ، آپدیت‌های پس‌زمینه یکپارچه، امنیت و حریم خصوصی بهبود یافته، سلامت دیجیتال و کنترل مربوط به والدین، حالت تاریک ( Dark Mode ) و برخی دیگر از ژست‌های حرکتی اشاره کرد که تاکنون نظر و توجه خیل عظیمی از کاربران و طرفداران را به سمت و سوی خود جلب کرده و موجب شده است که به انتظار انتشار این نسخه جدید از اندروید بنشینند.

انتهای پیام


10243440
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیسی با هشدار نسبت به سرعت بی‌سابقه ورود ایران به دوره سالمندی تأکید کرد: کشور باید با برنامه‌ریزی دقیق، اجرای راهکار‌های مؤثر و تقویت حکمرانی جمعیتی، از فرصت پنجره جمعیتی بهره ببرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش گفت: معلمان برای برقراری ارتباط مؤثر با نسل جدید باید زبان و رفتار این نسل را بیاموزند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه تصمیم‌گیری درباره آلودگی هوا بر اساس میانگین ۲۴ ساعته است، گفت: تا ساعت ۹ صبح فردا (چهارشنبه) دوباره وضعیت آلودگی بررسی و اعلام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار 3I/ATLAS با نزدیک شدن به زمین، پالس‌های مرموزی منتشر می‌کند!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جهنمی کیهانی مزین به سنگ‌های قیمتی، دانشمندان را با جو منحصر‌به‌فرد خود مبهوت کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان معتقدند بین کمبود ویتامین D و سلامت روان و عاطفی، ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی با اشاره به درمان موفق HIV در کشور گفت: با تشکیل شبکه پزشکان درمانگر، ۹۴ درصد افراد تحت درمان به سطح سرکوب ویروسی رسیده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: اگر تحولات نسلی دانشگاه را نپذیریم، دانشگاه یا منزوی شده یا مشروعیت خود را از دست می‌دهد و یا نهادهای دیگری جایگاه دانشگاه را می‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس‌جمهور از راه اندازی دو تا سه اپراتور هوش مصنوعی تا پایان سال خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آنفلوآنزا همچنان ویروس غالب فصل‌های سرد سال است و کودکان، سالمندان و افراد دارای ضعف سیستم ایمنی بیشترین خطر ابتلاء و عوارض را تجربه می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است