علمی فناوری 17:49 - 30 شهریور 1398
با انتشار فهرستی از گوشی‌های هوشمندی که به زودی اندروید ۱۰ را دریافت خواهند کرد، به نظر می‌رسد که نام برخی از گوشی‌های پرچمدار سامسونگ به چشم نمی‌خورد.  

برخی از گوشی‌های پرچمدار، اندروید ۱۰ را دریافت نمی‌کنند

به گزارش ایسنا، اندروید ۱۰ که جدیدترین نسخه از سیستم‌عامل محبوب گوشی‌های هوشمند به شمار می‌رود، مدتهاست که شرکت‌های تولیدکننده موبایل را درگیر خود کرده است تا بعد از انتشار و عرضه عمومی، بلافاصله بتوانند جدیدترین گوشی‌های هوشمند و پرچمدار خود را به آن ارتقا دهند و نسخه آپدیت و به‌روزرسانی اندروید ۱۰ را منتشر کنند.

حالا بر اساس گزارش و فهرستی که در وب سایت techradar آمده است، به نظر می‌رسد که شرکت سامسونگ در نظر ندارد در حال حاضر برای برخی از گوشی‌های پرچمدار قبلی توسعه داده شده خود، آپدیت اندروید ۱۰ را منتشر و عرضه کند که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس اشاره کرد.

بر اساس تازه‌ترین فهرستی که از سوی سامسونگ برای ارائه آپدیت اندروید ۱۰ منتشر شده است، گوشی‌های گلکسی اس ۱۰، گلکسی اس ۱۰ پلاس، گلکسی اس ۱۰‌ای، گلکسی نوت ۱۰ و گلکسی نوت ۱۰ پلاس قرار است در آینده‌ای نزدیک جدیدترین نسخه از سیستم عامل اندروید را دریافت کنند. 

از مهم‌ترین ویژگی‌های اندروید ۱۰ می توان به پشتیبانی از شبکه نسل پنجم اینترنت ۵G، پشتیبانی از صفحه نمایش تاشو و انعطاف پذیر، لایو کپشن (Live caption)، پاسخ هوشمند ، Focus Mode ، آپدیت‌های پس‌زمینه یکپارچه، امنیت و حریم خصوصی بهبود یافته، سلامت دیجیتال و کنترل مربوط به والدین، حالت تاریک ( Dark Mode ) و برخی دیگر از ژست‌های حرکتی اشاره کرد که تاکنون نظر و توجه خیل عظیمی از کاربران و طرفداران را به سمت و سوی خود جلب کرده و موجب شده است که به انتظار انتشار این نسخه جدید از اندروید بنشینند.

انتهای پیام


10243440
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اهدای خون اگر با استاندارد‌های مناسب انجام شود، ضرر ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک طراح تصویربرداری قلب گفت: دستگاه تصویربرداری قلب، بومی و در ۱۰ بیمارستان جاگذاری شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهش‌های نوین در حوزه بیوتکنولوژی گیاهان دارویی نشان می‌دهد ایران با شناسایی ترکیبات مؤثر بومی و انتقال مسیر‌های بیوسنتزی آنها به میزبان‌های صنعتی، در آستانه تحولی فناورانه برای کاهش وابستگی دارویی، تولید پایدار و توسعه صادرات محصولات دانش...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبات مختلفی برای تقویت معده وجود دارد که در این ویدئو یکی از آن‌ها را مشاهده می‌کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بسیج جامعه پزشکی گفت: ۲۲ نفر از همکاران ما در حوزه سلامت در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دژنراسیون ماکولا وابسته به سن یا AMD یکی از علل اصلی از دست دادن بینایی در بین بزرگسالان بالای ۶۰ سال است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سفر به مریخ ۲۵۰ روز طول می‌کشد و با فناوری فعلی، فضاپیما می‌تواند در روز ۵۰ یا ۲۵۰ دچار نقص فنی شود که در هر صورت، این یک سفر یک طرفه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سفر به مریخ ۲۵۰ روز طول می‌کشد و با فناوری فعلی، فضاپیما می‌تواند در روز ۵۰ یا ۲۵۰ دچار نقص فنی شود که در هر صورت، این یک سفر یک طرفه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که ویتامین B 3 می‌تواند یک بیماری ژنتیکی شدید معروف به کمبود آنزیم NAXD را درمان کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شده با طراحی و تولید کامل اینورتر‌های خورشیدی در توان‌های مختلف، محصولی هم‌سطح نمونه‌های اروپایی و با قیمت رقابتی به بازار عرضه کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است