فرهنگی‌هنری 00:50 - 02 آذر 1399
در پی ابتلای صدای ماندگار دوبله به کرونا
ناصر ممدوح که همراه با چنگیز جلیلوند به نسل طلایی دوبله کشور تعلق دارند، درباره ابتلای این صدای ماندگار به کرونا می گوید: ریه چنگیز جلیلوند به خاطر کرونا صدمه دیده است اما حالش خوب می‌شود؛ چراکه ما همیشه منتظر معجزه الهی هستیم.

ممدوح: حال جلیلوند خوب می‌شود/ما همیشه منتظر معجزه‌ایم

ناصر ممدوح ـ دوبلور و مدیردوبلاژ باسابقه کشورمان ـ در گفت‌وگویی با ایسنا درباره شرایط چنگیز جلیلیوند می گوید: حالشان بد نیست، امیدوارم بهتر هم بشوند. ریه شان به خاطر کرونا درگیر شده و صدمه دیده است. ما در هر موردی دائما منتظر معجزه‌ی الهی هستیم؛ ان شاءالله که ایشان هم مورد لطف الهی قرار بگیرند و بهبودیشان را به دست بیاورند.

این دوبلور قدیمی درباره فعالیت دوبلورها در دوران کرونا، اظهار می کند: در این دو هفته کار دوبله هم تعطیل شده است اما در کل هم کار ما در دوران کرونا مثل گذشته نیست که همه با هم کار کنیم. قبلا پنج ـ شش نفر با هم در استودیو بودند و دوبله می‌کردند اما الان بچه‌ها یکی یکی وارد استودیو می‌شوند، کارشان را انجام می‌دهند و می‌روند خانه و بعد یکی دیگر داخل استودیو می‌شود. برای همین حین دوبله در استودیو لازم نیست ماسک بزنیم اما بیرون از استودیو همه ماسک می زنیم و تمام دستورالعمل‌ها رعایت می شود.

این بازیگر و دوبلور با بیان اینکه بعد از این دو هفته تعطیلی، کار دوبله با همان شرایط قبلی و با رعایت پروتکل ها، ادامه پیدا می‌کند، اضافه می کند: از زمانی که کرونا آمده است، فیلمی که یک روزه کار دوبله‌اش تمام می‌شد الان دو روز طول می کشد. زیرا یک دوبلور می‌رود و طی دو ساعت کارش را تنها انجام می دهد و پس از او دیگری وارد می‌شود. در سالن‌های دوبلاژ هیچ اجتماعی نیست.

ممدوح در پایان بار دیگر تاکید می کند: به امید خدا آقای جلیلوند هر چه زودتر بهبود پیدا کنند و سر کارشان برگردند. همه ما اهالی دوبله نگران حال ایشان هستیم.

انتهای پیام


10820351
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عظیمی گفت: اینکه ما بخاطر گرانی و مشکلات ناشی از تورم دست به دامن اجنبی برای بمباران به ایران شویم، در عقل و منطقی نمی‌گنجد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاندار سیستان و بلوچستان، با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان صداوسیما، برنامه «ایران جان» را تجلی نگاهی منصفانه، آینده‌نگر و تحول‌آفرین در بازنمایی سیمای جامع ایران اسلامی دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «لویانگ» با گویندگی ۳۵ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «مثبت آموزش» در یک ارتباط تلفنی ویژه و متفاوت، میزبان «استفان فردریش شفر» نو‌مسلمان آلمانی‌تبار و ساکن ایران بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای بازبینی فیلم‌های سینمایی با صدور پروانه نمایش ۶ فیلم موافقت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «بازی خونی» به کارگردانی حسین میرزاآقا محمدی، چهارشنبه ۶ اسفند ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه افق سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در تاریخ آمده است که اطرافیان یزید از بدترین انسان‌ها بودند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اخبار و حواشی پیرامون تولید و پخش سریال جنجالی «حمدیه» از شبکه سعودی «ام‌بی‌سی عراق»، موجی از التهاب، خشم و واکنش‌های زنجیره‌ای را در فضای سیاسی، اجتماعی و مذهبی این کشور برانگیخته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل سوم مجموعه مستند «سرزمین ستاره‌ها» از ۱۴ اسفند، همزمان با نیمه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴، هرشب ساعت ۲۱ از شبکه افق سیما پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهمان برنامه محفل خاطره جالبی را بازگو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است