فرهنگی‌هنری 00:50 - 02 آذر 1399
در پی ابتلای صدای ماندگار دوبله به کرونا
ناصر ممدوح که همراه با چنگیز جلیلوند به نسل طلایی دوبله کشور تعلق دارند، درباره ابتلای این صدای ماندگار به کرونا می گوید: ریه چنگیز جلیلوند به خاطر کرونا صدمه دیده است اما حالش خوب می‌شود؛ چراکه ما همیشه منتظر معجزه الهی هستیم.

ممدوح: حال جلیلوند خوب می‌شود/ما همیشه منتظر معجزه‌ایم

ناصر ممدوح ـ دوبلور و مدیردوبلاژ باسابقه کشورمان ـ در گفت‌وگویی با ایسنا درباره شرایط چنگیز جلیلیوند می گوید: حالشان بد نیست، امیدوارم بهتر هم بشوند. ریه شان به خاطر کرونا درگیر شده و صدمه دیده است. ما در هر موردی دائما منتظر معجزه‌ی الهی هستیم؛ ان شاءالله که ایشان هم مورد لطف الهی قرار بگیرند و بهبودیشان را به دست بیاورند.

این دوبلور قدیمی درباره فعالیت دوبلورها در دوران کرونا، اظهار می کند: در این دو هفته کار دوبله هم تعطیل شده است اما در کل هم کار ما در دوران کرونا مثل گذشته نیست که همه با هم کار کنیم. قبلا پنج ـ شش نفر با هم در استودیو بودند و دوبله می‌کردند اما الان بچه‌ها یکی یکی وارد استودیو می‌شوند، کارشان را انجام می‌دهند و می‌روند خانه و بعد یکی دیگر داخل استودیو می‌شود. برای همین حین دوبله در استودیو لازم نیست ماسک بزنیم اما بیرون از استودیو همه ماسک می زنیم و تمام دستورالعمل‌ها رعایت می شود.

این بازیگر و دوبلور با بیان اینکه بعد از این دو هفته تعطیلی، کار دوبله با همان شرایط قبلی و با رعایت پروتکل ها، ادامه پیدا می‌کند، اضافه می کند: از زمانی که کرونا آمده است، فیلمی که یک روزه کار دوبله‌اش تمام می‌شد الان دو روز طول می کشد. زیرا یک دوبلور می‌رود و طی دو ساعت کارش را تنها انجام می دهد و پس از او دیگری وارد می‌شود. در سالن‌های دوبلاژ هیچ اجتماعی نیست.

ممدوح در پایان بار دیگر تاکید می کند: به امید خدا آقای جلیلوند هر چه زودتر بهبود پیدا کنند و سر کارشان برگردند. همه ما اهالی دوبله نگران حال ایشان هستیم.

انتهای پیام


10820351
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به تحریم ساترا از سوی اتحادیه اروپا، تأکید کرد: تحریم‌ها نه‌تنها مانع پیشرفت نهاد‌های فرهنگی ایران نمی‌شود، بلکه رشد و تقویت استقلال آنها را به دنبال خواهد داشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه‌برنامه «برداشت ۴۴» با هدف همراهی لحظه‌به‌لحظه با چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر، تلاش می‌کند تصویری زنده، تحلیلی و دقیق از مهم‌ترین رویداد سینمایی کشور را برای مخاطبان رادیو فرهنگ ترسیم کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در بازه زمانی ۳۰ دی تا هفتم بهمن، تعداد ۳۴ هزار و ۹۴۵ پیام در سامانه امور ارتباط با مخاطبان (۱۶۲) به ثبت رسیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «قمارباز» تلاشی قابل‌توجه در سینمای تریلر امنیتی ایران است که با تمرکز بر یک موقعیت محدود، به یکی از موضوعات ملتهب روز یعنی جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل و نفوذ سایبری به شبکه بانکی می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «خیابانِ جمهوری» گفت: چرا باید یک فیلمساز فیلم بسازد و بازیگرانش از حضور در نشست پرسش و پاسخ و مراسم فتوکال بترسند؟
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بهاری گفت: برای من و تیم تولید پرداختن به هک بانک مرکزی در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بسیار کار پر چالشی بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه آیین اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر گفت: پیام اصلی این دوره از جشنواره، همبستگی و امید بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «قمارباز» گفت: جنگ اکنون فقط با توپ و تفنگ نیست، بلکه جنگ با پسورد آغاز می‌شود و جنگ سایبری بالاتر از توپ و تفنگ است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهل و چهارمین جشنواره تئاتر به ایستگاه پایانی رسید و در آیین اختتامیه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزیدگان این جشنواره معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلیلی گفت: در جامعه امروز ما پول ارزشی فراتر از پول پیدا کرده است. با پول می‌توان بسیار کار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است