بین‌الملل 21:48 - 31 اردیبهشت 1401

چالش‌های بزرگی فراروی آمریکا قرار دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا امروز شنبه در سخنانی اعلام کرد: ما باید طرز فکر خود را تغییر داده و در فناوری مرتبط با تسلیحات فعال باشیم.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در این باره ادامه داد: ۲۵ سال آینده مانند سال های قبل نخواهد بود؛ همچنین، چالش های پیش روی ما نیز مانند گذشته نخواهند بود. ما باید برای جنگ های آینده آماده باشیم و صلح را با قدرت ارتش خود حفظ کنیم!

وی در این ارتباط اضافه کرد: ایالات متحده با چالش های بزرگی در اروپا، آسیا و خاورمیانه از جمله حمله روسیه به اوکراین مواجه است. باید طبیعت جهان جدید را درک کنیم. روش‌ های ما در جنگ‌ها در آینده باید تغییر کند.

این ژنرال آمریکایی افزود: نبردهای آینده در یک مکان نیستند، بلکه پیچیده خواهند بود. ما شاهد جنگ‌ هایی میان برخی از نژادها خواهیم بود و برخی از کشورها می‌خواهند تاریخ به گذشته بازگردد.


11568810
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در دیدار با زلنسکی اعلام کرد که هم ممکن است جنگ اوکراین به زودی پایان یابد و هم اینکه طولانی شود و تلفات بیشتری بر جای بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین که به فلوریدا سفر کرده، وارد ملک ترامپ شد تا در آستانه سال جدید میلادی با او پیرامون طرح صلح گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد روسیه و آمریکا معتقدند آتش‌بس موقت در اوکراین نه‌تنها صلح به همراه نمی‌آورد، بلکه جنگ را طولانی‌تر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار ترامپ و زلنسکی، رئیس جمهور آمریکا با همتای روسی خود، تماس تلفنی برقرار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از صهیونیست‌هایی که در شرکت‌های فناوری چند ملیتی کار می‌کنند، طی دو سال گذشته درخواست نقل مکان به خارج را ارائه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح رئیس جمهور اوکراین که برخی موارد آن هنوز حل نشده، احتمالا محور گفت‌و‌گو‌های او با ترامپ در فلوریدا خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تداوم حملات متقابل روسیه و اوکراین به تاسیسات انرژی یکدیگر، یک نیروگاه گرمایشی کلیدی در خرسون آسیب جدید دید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تظاهرات گسترده علویان در لاذقیه و طرطوس، اعتراضات به خشونت کشیده شد و به گفته مقامات دست‌کم سه نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله خلع سلاح این جنبش را طرحی آمریکایی–اسرائیلی دانست که به گفته او با هدف پایان دادن به مقاومت و تضعیف لبنان دنبال می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سومالی به رسمیت شناختن سومالی‌لند توسط تل‌آویو را تجاوز به حاکمیت خود و تهدیدی برای ثبات منطقه‌ای و جهانی دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است