بین‌الملل 19:35 - 19 مرداد 1401
همزمان با تشدید تنش‌ها میان تل‌آویو و مسکو، یک مقام ارشد آژانس یهود خبر داد که این سازمان توقف فعالیت‌های خود در خاک روسیه را اعلام خواهد کرد و کار خود را به صورت اینترنتی ادامه خواهد داد.

تداوم تنش میان تل‌آویو و مسکو؛ تعطیلی آژانس یهود در روسیه قطعی شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مقام ارشد آژانس یهود به روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» خبر داد که آژانس یهود تصمیم خود مبنی بر توقف فعالیت‌هایش در خاک روسیه را اعلام خواهد کرد.

بنابر گزارش عصر امروز (چهارشنبه) پایگاه «عرب۴۸» به نقل از جروزالم پست، فعالیت آژانس یهود پس از تعطیلی از طریق تلفن‌همراه و اینترنت انجام خواهد شد.

طبق گزارش این رسانه، صبح امروز، نشستی در ساختمان مرکزی آژانس یهود در قدس اشغالی برگزار شده و در این جلسه انتقال فعالیت‌های این سازمان به اراضی اشغالی مطرح شده  است که این بدان معناست فعالیت این آژانس به منظور تشویق یهودیان روسیه برای مهاجرت به اراضی اشغالی به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

در ادامه این گزارش همچنین آمده است که این تصمیم پس از گفت‌و‌گوی تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی درباره آژانس یهود اتخاذ شده است.

یکی از مقامات ارشد آژانس یهود به جروزالم پست در این خصوص گفت: «آژانس یهود در زمینه هر آنچه به مهاجرت اسرائیل مربوط می‌شود، از طریق اینترنت یا تلفن‌همراه فعالیت خواهد کرد. مشکل این است که راهی برای تشویق به مهاجرت به اسرائیل در کار نخواهد بود.»

چندی پیش، وزارت دادگستری روسیه از یکی از دادگاه‌های این کشور خواست تا فعالیت‌های آژانس یهود در این کشور را متوقف کند؛ زیرا مدارکی وجود داشت که نشان ‌می‌داد که این آژانس قوانین کشور روسیه را نقض کرده است. در پی اعلام این امر، یک هیأت صهیونیستی پنجم مرداد ماه  (۲۷ ژوئیه) برای بررسی موضوع آژانس یهود «سخنوت» به مسکو سفر کرد.

کابینه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که بنا به دستور «یائیر لاپید» نخست وزیر این رژیم و با هماهنگی مسئولان روسی، این هیأت عازم مسکو شد تا   نشست‌هایی را با مقامات روسیه در خصوص بحران بر سر فعالیت  آژانس یهود برگزار کند.

روابط رژیم صهیونیستی با روسیه، بعد از جنگ مسکو و کی‌یف رو به تیرگی گذاشت. موضع تل‌آویو در مخالفت با روسیه و در قالب اظهارات یائیر لاپید نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات کابینه در راستای حمایت از اوکراین، نارضایتی‌های مسکو را افزایش داد.

انتهای پیام/


11650559
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل ناتو اعلام کرد که اجماع لازم برای پیوستن اوکراین به این اتحاد در حال حاضر وجود ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که اگر هر دو طرف حسن نیت نشان دهند توافق بین اسرائیل و سوریه امکان‌پذیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر تأکید کرد که دوحه عزم راسخ برای حمایت از هرگونه گفتگوی سیاسی بین آمریکا و ونزوئلا را دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری اعلام کردند که مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا بازداشت شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ریاست‌جمهوری روسیه، امروز سه‌شنبه با افرستاده ویژه آمریکا، در مسکو دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی حملات اوکراین به کشتی‌های روسیه در دریای سیاه و نزدیک سواحل ترکیه، آنکارا پیام هشدارآمیزی به کی‌یف ارسال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ایتالیا در حال تصویب فرمان جدیدی برای تمدید ارسال تجهیزات نظامی به اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درحالی که دموکرات‌ها از پرسنل نظامی خواسته‌اند از دستوارت غیرقانونی ترامپ پیروی نکنند، او نسبت به این اقدام هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی وقوع سیل و رانش زمین در کشور اندونزی تاکنون ۶۳۱ نفر جان خود را از دست داده و بیش از یک میلیون نفر آواره شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه قطر با ابراز نگرانی از نقض‌های مکرر رژیم صهیونیستی علیه توافق آتش‌بس، بر نظارت مستمر دوحه بر اجرای این توافق تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است