بین‌الملل 19:35 - 19 مرداد 1401
همزمان با تشدید تنش‌ها میان تل‌آویو و مسکو، یک مقام ارشد آژانس یهود خبر داد که این سازمان توقف فعالیت‌های خود در خاک روسیه را اعلام خواهد کرد و کار خود را به صورت اینترنتی ادامه خواهد داد.

تداوم تنش میان تل‌آویو و مسکو؛ تعطیلی آژانس یهود در روسیه قطعی شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مقام ارشد آژانس یهود به روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» خبر داد که آژانس یهود تصمیم خود مبنی بر توقف فعالیت‌هایش در خاک روسیه را اعلام خواهد کرد.

بنابر گزارش عصر امروز (چهارشنبه) پایگاه «عرب۴۸» به نقل از جروزالم پست، فعالیت آژانس یهود پس از تعطیلی از طریق تلفن‌همراه و اینترنت انجام خواهد شد.

طبق گزارش این رسانه، صبح امروز، نشستی در ساختمان مرکزی آژانس یهود در قدس اشغالی برگزار شده و در این جلسه انتقال فعالیت‌های این سازمان به اراضی اشغالی مطرح شده  است که این بدان معناست فعالیت این آژانس به منظور تشویق یهودیان روسیه برای مهاجرت به اراضی اشغالی به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

در ادامه این گزارش همچنین آمده است که این تصمیم پس از گفت‌و‌گوی تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی درباره آژانس یهود اتخاذ شده است.

یکی از مقامات ارشد آژانس یهود به جروزالم پست در این خصوص گفت: «آژانس یهود در زمینه هر آنچه به مهاجرت اسرائیل مربوط می‌شود، از طریق اینترنت یا تلفن‌همراه فعالیت خواهد کرد. مشکل این است که راهی برای تشویق به مهاجرت به اسرائیل در کار نخواهد بود.»

چندی پیش، وزارت دادگستری روسیه از یکی از دادگاه‌های این کشور خواست تا فعالیت‌های آژانس یهود در این کشور را متوقف کند؛ زیرا مدارکی وجود داشت که نشان ‌می‌داد که این آژانس قوانین کشور روسیه را نقض کرده است. در پی اعلام این امر، یک هیأت صهیونیستی پنجم مرداد ماه  (۲۷ ژوئیه) برای بررسی موضوع آژانس یهود «سخنوت» به مسکو سفر کرد.

کابینه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که بنا به دستور «یائیر لاپید» نخست وزیر این رژیم و با هماهنگی مسئولان روسی، این هیأت عازم مسکو شد تا   نشست‌هایی را با مقامات روسیه در خصوص بحران بر سر فعالیت  آژانس یهود برگزار کند.

روابط رژیم صهیونیستی با روسیه، بعد از جنگ مسکو و کی‌یف رو به تیرگی گذاشت. موضع تل‌آویو در مخالفت با روسیه و در قالب اظهارات یائیر لاپید نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات کابینه در راستای حمایت از اوکراین، نارضایتی‌های مسکو را افزایش داد.

انتهای پیام/


11650559
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع اسلواکی با تکرار مواضع سرسختانه دولت خود، عضویت اوکراین در ناتو را غیرممکن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید اوکراین با حمله پهپادی به محل جشن سال نو در خرسون (که اکنون تحت کنترل نیرو‌های روسی است) ۲۴ نفر را به قتل رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومالی‌لند ادعای اسکان فلسطینیان و ایجاد پایگاه نظامی برای اسرائیل در ازای به رسمیت شناختن استقلال خود را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مذاکره‌کننده اوکراین با تماس با وزیر خارجه ترکیه درباره مذاکرات صلح با آنکارا رایزنی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بارش‌های سنگین در افغانستان باعث کشته شدن ۱۷ نفر، آسیب به زیرساخت‌ها و مختل شدن زندگی هزاران خانواده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن با عبور از خط قرمز‌های تاریخی، دستیابی به زیردریایی‌های هسته‌ای را برای تضمین بازدارندگی در برابر تهدیدات جدید جهانی در دستور کار قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر آتش‌سوزی در پیست اسکی کران مونتانا، ده‌ها نفر از مردم در شب سال نو زنده در آتش سوختند و ۱۰۰ نفر راهی بیمارستان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مادورو با هشدار درباره لشکرکشی اتمی آمریکا به کارائیب، بر اتحاد ونزوئلا و کوبا برای پایان دادن به دوران تحمیل و محاصره امپریالیستی تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و روسیه هر دو اعلام کردند که شب سال نو پهپاد‌هایی را بر فراز آسمان‌های خود رهگیری کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه اعلام کرد داعش برای شب گذشته طرح انجام عملیات‌ انتحاری علیه کلیساها و تجمعات مردمی را در این کشور برنامه‌ریزی کرده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است