اقتصادی 16:19 - 08 اسفند 1398
در پی شیوع ویروس کرونا
در پی شیوع ویروس کرونا در ایران تقریبا همه کشورهای همسایه پروازهای ایرانی را به کشورشان فعلا لغو و ممنوع کرده‌اند که به گفته دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی ترکیه، عراق، کویت، گرجستان، تاجیکستان، امارات، قطر، ترکمنستان، هندوستان، عمان و بحرین از این دسته هستند.

پروازهای ایران به کدام کشورها ممنوع است؟

به گزارش ایسنا، در پی شیوع ویروس کرونا در ایران و افزایش آمار ابتلا و تلفات انسانی هفته گذشته چهار کشور ترکیه، عراق، ترکیه و گرجستان پروازهای مسافری ایران را به کشورشان ممنوع اعلام کرده بودند و برخی از مرزهای کشورهای همسایه نیز در این راستا بسته شده بود.

مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره این که تاکنون چه کشورهای پروازهای ایران را به کشورشان ممنوع و تعلیق کردند، اظهار کرد: تاجیکستان، امارات، قطر، ترکمنستان، هندوستان، عمان و بحرین نیز کشورهای هستند که طی روزهای گذشته پروازهای ایرانی را لغو کرده‌اند که البته پس از طی دوره زمانی کوتاه و حل شدن مشکل  ویروس کرونا پروازها دوباره از سر گرفته خواهد شد.

وی افزود: پیش از این نیز افغانستان پروازهای ایران را به کشور خود ممنوع کرده بود که اخیرا این مشکل برطرف شده است. اما کشورهای که پروازهای ایرانی را لغو یا تعلیق کرده‌اند کاری خلاف قانون انجام ندادند و در برخی مقاطع کوتاه مدت هر کشوری ممکن است چنین تصمیماتی اتخاذ کنند.

اسعدی سامانی  همچنین در پاسخ  به سوالی مبنی بر این که گفته می‌شود به دلیل کم دقتی و نظارت نادرست از نظر بهداشتی و قرنطینه‌ای در حوزه هواپیمایی ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرده گفت: این مسئله از نظر علمی درست نیست. چرا که ایرانی‌های که از چین به ایران آمدند تنها با ایرلاین‌های داخلی نیامدند و بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی دیگر چینی، اماراتی و قطری مسافران ما را به کشور آوردند؛ بنابراین درست نیست در چنین شرایطی به دنبال مقصر باشیم.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: هم اکنون همه کشورها حتی آمریکا هم درگیر ویروس کرونا شدند و این ویروس به همه جای دنیا تقریبا سرایت کرده است؛ بنابراین در حال حاضر طرح این گونه مسائل و چنین اظهارنظرهای درست نیست.

انتهای پیام


10416918
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قوانین مربوط به حذف ارز ترجیحی به امضا رسید و تفاهمنامه همه‌جانبه راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه توسط رؤسای جمهور دو کشور امضا شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت:تعاملات ایران و روسیه در مقطع حساس کنونی معنادار است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود در مخازن سد‌های کشور اکنون ۲۰.۴۷ میلیارد مترمکعب است؛ در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲۲.۱۳ میلیارد مترمکعب بوده و کاهش ۷ درصدی را نشان می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: با حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت شیرخام، نرخ محصولات لبنی به طور متوسط ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت راه‌آهن گفت:با اجرای کامل مدل «قطار کامل»، علاوه بر ارتقای سطح خدمات و افزایش بهره‌وری شبکه، شاهد رشد سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در صنعت حمل‌ونقل ریلی کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو اتاق بازرگانی ایران همزمان با اصلاح سیاست‌های ارزی علاوه بر تقویت زمینه تجارت و صادرات شاهد بهبود فضای کسب و کار در کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو اتاق بازرگانی ایران همزمان با اصلاح سیاست‌های ارزی علاوه بر تقویت زمینه تجارت و صادرات شاهد بهبود فضای کسب‌و‌کار در کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام از توزیع روزانه ۶۰ هزارتن انواع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کارگروه آرد و نان گفت: با توجه به ذخایر مناسب، اکنون مشکلی در خصوص تامین گندم و آرد ماه رمضان نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت تدوین نظام‌نامه تعمیر، نگهداری و بهره‌برداری ساختمان‌ها و ارتقای کیفیت خدمات مهندسی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است