اقتصادی 16:19 - 08 اسفند 1398
در پی شیوع ویروس کرونا
در پی شیوع ویروس کرونا در ایران تقریبا همه کشورهای همسایه پروازهای ایرانی را به کشورشان فعلا لغو و ممنوع کرده‌اند که به گفته دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی ترکیه، عراق، کویت، گرجستان، تاجیکستان، امارات، قطر، ترکمنستان، هندوستان، عمان و بحرین از این دسته هستند.

پروازهای ایران به کدام کشورها ممنوع است؟

به گزارش ایسنا، در پی شیوع ویروس کرونا در ایران و افزایش آمار ابتلا و تلفات انسانی هفته گذشته چهار کشور ترکیه، عراق، ترکیه و گرجستان پروازهای مسافری ایران را به کشورشان ممنوع اعلام کرده بودند و برخی از مرزهای کشورهای همسایه نیز در این راستا بسته شده بود.

مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره این که تاکنون چه کشورهای پروازهای ایران را به کشورشان ممنوع و تعلیق کردند، اظهار کرد: تاجیکستان، امارات، قطر، ترکمنستان، هندوستان، عمان و بحرین نیز کشورهای هستند که طی روزهای گذشته پروازهای ایرانی را لغو کرده‌اند که البته پس از طی دوره زمانی کوتاه و حل شدن مشکل  ویروس کرونا پروازها دوباره از سر گرفته خواهد شد.

وی افزود: پیش از این نیز افغانستان پروازهای ایران را به کشور خود ممنوع کرده بود که اخیرا این مشکل برطرف شده است. اما کشورهای که پروازهای ایرانی را لغو یا تعلیق کرده‌اند کاری خلاف قانون انجام ندادند و در برخی مقاطع کوتاه مدت هر کشوری ممکن است چنین تصمیماتی اتخاذ کنند.

اسعدی سامانی  همچنین در پاسخ  به سوالی مبنی بر این که گفته می‌شود به دلیل کم دقتی و نظارت نادرست از نظر بهداشتی و قرنطینه‌ای در حوزه هواپیمایی ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرده گفت: این مسئله از نظر علمی درست نیست. چرا که ایرانی‌های که از چین به ایران آمدند تنها با ایرلاین‌های داخلی نیامدند و بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی دیگر چینی، اماراتی و قطری مسافران ما را به کشور آوردند؛ بنابراین درست نیست در چنین شرایطی به دنبال مقصر باشیم.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: هم اکنون همه کشورها حتی آمریکا هم درگیر ویروس کرونا شدند و این ویروس به همه جای دنیا تقریبا سرایت کرده است؛ بنابراین در حال حاضر طرح این گونه مسائل و چنین اظهارنظرهای درست نیست.

انتهای پیام


10416918
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواپیمایی کشوری از معرفی دو وب‌سایت فاقد مجوز فعالیت به معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ویژه فرودگاه‌های استان تهران با هدف صدور دستور انسداد خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مصوبه هیأت مقررات‌زُدایی در خصوص حذف الزام شهرداری‌ها نسبت به دریافت مجوز از سوی شرکت‌های پخش کالا برای فعالیت در سطح شهر را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته شاهد بارش باران در بسیاری از نقاط کشور به ویژه شهر‌های شمالی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته شاهد بارش باران در بسیاری از نقاط کشور به ویژه شهر‌های شمالی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: این هفته با ورود موج جدید سرما به کشور صرف گاز در بخش‌های خانگی و تجاری ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در دوره سرد سال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:ایران کشوری سهل، ارزان و امن با جایگاه جغرافیایی ویژه است، اما این‌ها دلیل نمی‌شود که تکمیل کریدورهای خود را پیگیری نکنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق تهران گفت:هزینه‌های بالای لجستیک که تا ۲ برابر متوسط هزینه‌های جهانی است، انگیزه‌های بخش خصوصی را کاهش داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت و وزیر راه و شهرسازی درباره مسائل روز حوزه انرژی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و پروژه‌های مشترک بین دو وزارتخانه گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۸ آذرماه در مجموع ۴۱ میلیارد و ۳۳۴ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است که بیش از ۳۰ میلیارد دلار مربوط به صنایع است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است