سیاسی 17:37 - 25 تیر 1398
جلسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با حضور خزانه‌دار کل برگزار شد.

ارائه گزارش درآمد و هزینه سه ماهه اول سال در کمیسیون بودجه

به گزارش ایسنا، محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان در تشریح جلسه امروز کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: در این جلسه، خزانه دار کل وضعیت درآمدها و هزینه های کشور در سه ماهه اول سال جاری را تشریح کرد.

تابش گفت: بررسی ها حاکی از آن است که سهم مالیات ها از درامدها ۴۵ درصد افزایش یافته و سهم نفت نیز ۲۸درصد کاهش یافته است، البته قضاوت صحیح و دقیق این موضوع با ملاحظه عملکرد سالیانه کاملا مشخص خواهد شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: درآمدهای گمرکی کاهش و سود سهام دولتی افزایش داشته و درآمدهای نفتی نیز با کاهش مواجه بوده است.

وی تصریح کرد: از ۴۳ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت، یک چهارم آن منتشر شده است و بابت پرداخت سود و کارمزد اوراق بهادار داخلی و خارجی؛ عملکرد دولت مطلوب بوده و دقیقا به تعهدات، عمل کرده است و در پرداخت ها، تعهدات  هزینه ای بطور تقریبا کامل یعنی ۹۸ درصد، انجام شده است.

نماینده مردم اردکان اضافه کرد: اعتبارات عمرانی سه ماهه، ۲۴ درصد ملی و ۷۶ درصد استانی بوده است.

انتهای پیام


10179439
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به مناسبت سالگرد میلاد حضرت مسیح (ع) پیامی تبریک صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سردار غلامشاهی گفت: رزمندگان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه در عملیاتی دقیق موفق شدند یک کشتی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق را که قصد خروج از آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران داشت، توقیف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از توافق تبادل اسرا بین یمن و عربستان سعودی استقبال کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد: غنی‌سازی صفر، ضرب‌الاجل و اجبار حتی اگر در پوشش واژگان دیپلماتیک عرضه شوند، مذاکره محسوب نمی‌شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از تایید «لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی گفت: جهان شاهد بود ما در حال مذاکره بودیم که ایالات متحده تصمیم گرفت به روی مردم ما آتش بگشاید و دیپلماسی را تارومار کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان گفت: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است، زیرا در این صورت جامعه در مواجهه با شبهات و هجمه‌های فرهنگی تحت تأثیر آنها قرار نمی‌گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه رویکرد دولت همواره تعامل، تقویت همگرایی و انسجام ملی و پرهیز از تقابل و تنش بوده است، تصریح کرد: تمرکز بر ارائه واقعیت‌ها می‌تواند به افزایش اعتماد عمومی کمک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد اصلی بنیاد باید پرهیز از تصدی‌گری و واگذاری مدیریت سهام به خود ایثارگران باشد. در این مسیر قدم‌های خوبی برداشته شده که باید ادامه یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: امروز و در دولت چهاردهم در مجموع حدود ۵۰۰۰ پُست مدیریتی در کشور در اختیار خانم‌ها قرار گرفته و این اتفاق بزرگی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است