اجتماعی 18:04 - 27 دی 1400

ارسال «پیامک» به دانش‌آموزان و فرهنگیانی که «واکسن» نزده‌اند

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف نوری در خصوص جزئیات بازگشایی مدارس و حضور دانش آموزان در گفتگو با شبکه خبر اظهار کرد: همکاران من تمام تلاش خود را برای اجرای پروتکل های بهداشتی در مدارس به کار برده اند لذا مدارس آمادگی کامل را برای پذیرش دانش‌آموزان دارند.

نوری افزود: در حال حاضر تمام مدارس مناطق روستایی و شهرهای کوچک، فعالیت حضوری خود را آغاز کرده اند و معلمان و دانش آموزان با جدیت فرآیند یاددهی-یادگیری را در این مناطق پیگیری می کنند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: تاکنون حدود ۹۴ درصد از معلمان واکسینه شده اند و در حدود ۸۵ درصد دانش‌آموزان نیز دز دوم واکسن خود را دریافت کرده‌اند، لذا با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس و حضور دانش آموزان با رعایت پروتکل‌ها در محیط مدرسه وجود دارد.

وی گفت: همکاران باید در مدارس حضور داشته باشند و دانش‌آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای حضور درکلاس‌های درس آماده باشند تا جریان بازگشایی ادامه پیدا کند و اگر در منطقه‌ای تاکنون به هر دلیلی بازگشایی انجام نشده است، از همکاران می خواهم با ایجاد بستر مناسب برای حضور دانش‌آموزان در مدارس، از این جریان حمایت کنند.

عضو کابینه دولت سیزدهم بیان کرد: تلاش کرده‌ایم شرایط حضور دانش آموزان را در تمام مدارس مهیا کنیم ولی اگر تحت هر شرایطی درصد اندکی از مدارس در مناطق شهری، هنوز موفق به ایجاد شرایط لازم برای بازگشایی کامل نشده باشند، می توانند از طریق روش‌های منعطف و گروه بندی دانش‌آموزان، امر آموزش را ادامه دهند.

نوری گفت: بر اساس اعلام ستاد کرونا، می‌توانیم از مراکز جانبی هنری، ورزشی و حتی کانون‌های فرهنگی تربیتی و پرورش کودکان و نوجوانان، ورزشگاه‌ها و پژوهش سراها نیز برای آموزش‌های حضوری استفاده کنیم.

وی ادامه داد: با توافق انجام شده با شهرداری، برای همکارانی که دز سوم واکسن خود را دریافت نکرده‌اند و دانش آموزانی که دز دوم واکسن را دریافت نکرده‌اند، پیامک خواهد رفت و این افراد می‌توانند با همکاری شهرداری به مراکز خلوت مراجعه و واکسن دریافت کنند.


11414600
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران بر ضرورت هماهنگی بین‌دستگاهی، آموزش شهروندان و استفاده گسترده از رسانه‌ها برای کاهش تخلفات و ارتقای امنیت ترافیکی استان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید شهرداری تهران با عنوان «خانه ریز» که هدف آن سرمایه‌گذاری سانتی‌متری در مسکن عنوان شده، با واکنش کارشناسان مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: کیفیت عکس‌های کارت ملی مناسب نیست و اصلاحاتی برای بهبود آن در دفاتر پیشخوان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد که تعداد عمره گزاران اعزامی به سرزمین وحی در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان افزایش یافته و در روز به بیش از ۱۳۰۰ نفر خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود و بیش از چهار هزار نفر از افراد دارای معلولیت جذب خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هدف ما این است که شبکه بزرگ «ایران بانوها» را برای فردای کشور رقم بزنیم. ما مصمم هستیم هرسال با قوت بیشتر و با برطرف کردن ضعف‌ها پیش برویم تا روزی که چشم هیچ دختر نوجوان ایرانی برای الگو به بیرون از کشور نباشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل شهدای غزه امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ صبح مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی مشاور املاک متخلف خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران گفت: مردم ولی‌نعمت ما هستند و باید امور آنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن سامان یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هیچ‌یک از طرح‌های محدودیت تردد، از جمله طرح زوج و فرد، مشمول ممنوعیت نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است