اقتصادی 14:25 - 27 دی 1398
به گفته نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، در هفته‌اخیر با توجه به تغییرات مختصر قیمت انس جهانی، قیمت سکه و طلا در بازار داخلی تنها در اثر نوسانات افزایشی قیمت ارز، نوسان حدود ٢٠٠ هزار تومانی داشته اما در پایان هفته قیمت سکه و طلا به تعادل رسیده است.

تغییرات هفته اخیر بازار سکه و طلا

محمد کشتی آرای در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با وضعیت بازار سکه و طلا در هفته‌ای که گذشت، اظهار کرد: با توجه به اینکه تغییرات انس جهانی در هفته اخیر در محدوده‌ ١۵۵٠ دلار تا ١۵۵۶ دلار بوده است، می‌توان گفت که نوسانات شش دلاری، تغییرات بسیار مختصری بوده است. در عین حال در یک هفته اخیر بیشترین تغییرات بر روی قیمت ارز وجود داشته که تأثیرگذار بر قیمت سکه نیز بوده است.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: این نوسان قیمت ارز سبب شد تا قیمت سکه از چهار میلیون و ٧٠٠ هزار تومان تا چهار میلیون و ٩١٠ هزار تومان افزایش پیدا کند اما در روزهای پایانی هفته و روز پنجشنبه مجدداً قیمت سکه تعدیل شد.

وی گفت: ثابت شدن قیمت‌های جهانی ناشی از کاهش تنش‌های سیاسی منطقه‌ای و جهانی بوده است؛ ضمن اینکه ارز نیز، از روز پنجشنبه هفته پیش‌تر ( ١٩ دی ماه) تا روز گذشته ( پنجشنبه)، بیشتر نوسانات افزایشی داشته است.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران یادآور شد: علاوه بر این نکته جالب اینجاست که در هفته گذشته به دلیل ایام فاطمیه، به شدت بازار داخلی در حالت رکود قرار داشته و داد و ستدها به حداقل خود رسید و تقاضا در بازار وجود نداشت. به همین دلیل همانطور که یادشد، نوسانات قیمت سکه و طلا تنها تاثیر قیمت ارز در بازار داخلی بوده است.

انتهای پیام


10348674
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: تا ۵ روز آینده در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار حاکم است که زمینه ساز تشدید آلاینده‌های جوی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت: قیمت بنزین سوپر مشخص نشده و بر قیمت ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان هزینه حمل فرآورده های نفتی از مبدا بندر که حدود ۱۳ درصد است اضافه خواهد شد بنابراین مردم صبور باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت: قیمت بنزین سوپر مشخص نشده و بر قیمت ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان هزینه حمل فرآورده های نفتی از مبدا بندر که حدود ۱۳ درصد است اضافه خواهد شد بنابراین مردم صبور باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک مسئول دولتی گفت: صنعت غذا و تأمین غذای سالم از اهمیت زیادی برای تامین و تضمین جامعه سالم برخوردار است و ایران باید در این حوزه به جایگاه خود در بازار جهانی دست پیدا کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: ثبت قرارداد در سامانه خودنویس علاوه بر رعایت سقف اجاره زمینه ساز کاهش چشم گیر هزینه‌ها هم برای متقاضیان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اعلام کرد: در پی تداوم آتش‌سوزی در منطقه جنگلی الیت چالوس علی‌نقی حیدریان مدیرکل حوزه ریاست این سازمان به عنوان فرمانده عملیات اطفای حریق منصوب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فیضی از تولید روزانه ۵۸ میلیون متر مکعب گاز ترش توسط پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد خبر داد و گفت: این امر خود یک رکورد در تولید گاز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس انرژی گفت: با توجه به اینکه بنزینی که قرار است عرضه شود بنزین سوپر وارداتی است، قیمت آن بر اساس قیمت‌های بین‌المللی با لحاظ کردن هزینه‌های حمل، هزینه‌های گمرکی و سود واردکننده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: تا زمانی که پول تازه وارد نشود، بازار صرفاً درجا می‌زند و حرکتش بیشتر شبیه یک تعادل موقتی تا آغاز یک روند واقعی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است