اقتصادی 14:25 - 27 دی 1398
به گفته نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، در هفته‌اخیر با توجه به تغییرات مختصر قیمت انس جهانی، قیمت سکه و طلا در بازار داخلی تنها در اثر نوسانات افزایشی قیمت ارز، نوسان حدود ٢٠٠ هزار تومانی داشته اما در پایان هفته قیمت سکه و طلا به تعادل رسیده است.

تغییرات هفته اخیر بازار سکه و طلا

محمد کشتی آرای در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با وضعیت بازار سکه و طلا در هفته‌ای که گذشت، اظهار کرد: با توجه به اینکه تغییرات انس جهانی در هفته اخیر در محدوده‌ ١۵۵٠ دلار تا ١۵۵۶ دلار بوده است، می‌توان گفت که نوسانات شش دلاری، تغییرات بسیار مختصری بوده است. در عین حال در یک هفته اخیر بیشترین تغییرات بر روی قیمت ارز وجود داشته که تأثیرگذار بر قیمت سکه نیز بوده است.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: این نوسان قیمت ارز سبب شد تا قیمت سکه از چهار میلیون و ٧٠٠ هزار تومان تا چهار میلیون و ٩١٠ هزار تومان افزایش پیدا کند اما در روزهای پایانی هفته و روز پنجشنبه مجدداً قیمت سکه تعدیل شد.

وی گفت: ثابت شدن قیمت‌های جهانی ناشی از کاهش تنش‌های سیاسی منطقه‌ای و جهانی بوده است؛ ضمن اینکه ارز نیز، از روز پنجشنبه هفته پیش‌تر ( ١٩ دی ماه) تا روز گذشته ( پنجشنبه)، بیشتر نوسانات افزایشی داشته است.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران یادآور شد: علاوه بر این نکته جالب اینجاست که در هفته گذشته به دلیل ایام فاطمیه، به شدت بازار داخلی در حالت رکود قرار داشته و داد و ستدها به حداقل خود رسید و تقاضا در بازار وجود نداشت. به همین دلیل همانطور که یادشد، نوسانات قیمت سکه و طلا تنها تاثیر قیمت ارز در بازار داخلی بوده است.

انتهای پیام


10348674
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل پل کلاک تا استاندارد گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا یکشنبه تا سه شنبه در نوار شمالی کشور شاهد افزایش محسوس دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا یکشنبه تا سه شنبه در نوار شمالی کشور شاهد افزایش محسوس دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۱.۳ درصد به ۱،۰۷۴،۰۶۴ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جهت ساماندهی واردات و تعهدات واردکنندگان خودرو سهمیه خدمات پس از فروش خودرو فعال شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان توصیه می‌شود که نسبت به استفاده از ضدیخ در رادیاتور و ماشین آلات کشاورزی اقدام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱۳ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به ۶۲۱ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای اعلام شده مجموع تجارت خارجی ایران در این مدت به ۱۴۸ میلیون و ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۸۵ میلیارد و ۳۹۴ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: با توجه به شرایط جوی برآورد می شود که ملخ صحرایی اواخر زمستان و اوایل بهار وارد کشور شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است