اجتماعی 14:19 - 29 مهر 1400
رئیس مرکز ارتباطات و اموربین‌الملل شهرداری تهران طی احکام جداگانه‌ای سرپرست جدید معاونت بین‌الملل، سرپرست معاونت تبلیغات و مشاور و سرپرست حوزه ریاست این معاونت را مشخص و منصوب کرد.

انتصابات جدید در مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران

به گزارش ایسنا، عبدالمطهر محمدخانی، رئیس مرکز ارتباطات و اموربین‌الملل شهرداری تهران طی احکام جداگانه‌ای حمیدرضا غلامزاده را به عنوان سرپرست معاونت بین الملل، حامد احسانبخش را به عنوان سرپرست معاونت تبلیغات و انتشارات و حمیدرضا عسگری را به عنوان مشاور و سرپرست حوزه ریاست منصوب کرد. 

حمیدرضا غلامزاده دارای دکترای مطالعات آمریکا است که سابقه مدیریت اندیشکده خانه دیپلماسی و مدیریت روابط بین الملل و سردبیری انگلیسی خبرگزاری مهر را در کارنامه خود دارد. 

همچنین حامد احسانبخش دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته ارتباطات است و از جمله مدیران باسابقه‌ در شهرداری به شمار می‌رود که پیش از این ریاست اداره تولیدات و اداره رصد و تحلیل معاونت رسانه مرکز ارتباطات شهرداری تهران را بر عهده داشته است. 

بر اساس گزارش سایت شهر، حمیدرضا عسگری هم دارای دو کارشناسی ارشد در رشته‌های مدیریت شهری و مهندسی لرزه است که از سوابق او می‌توان به مدیرت سرویس استان‌ها در خبرگزاری دانشجو، مدیریت کل سامانه فارس من در خبرگزاری فارس و مجری‌ کارشناس در برنامه‌های مختلف تلویزیونی همچون پایش و چاپ اول اشاره کرد.

انتهای پیام


11282476
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی تهران بزرگ، از دستگیری ۲۳۰ سارق و مالخر در قالب ۵۵ باند و توقیف حساب ۳۰۰ میلیارد تومانی یک باند سرقت منازل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در ایران متقاضی فرزندخواندگی ۲۰ برابر تعداد فرزندانی است که داریم و این باعث می‌شود بچه‌ها را به شایسته‌ترین خانواده‌ها بسپاریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت روند اعزام زائران ایرانی به حج تمتع ۱۴۰۵ را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص آغاز زمان انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ از طریق سامانه به نشانی My.haj.ir اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تصادفات فوتی بزرگراه‌های پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از فرصت سه ماهه به خوابگاه‌های دانشگاه‌های شریعتی و شاهد برای ایمن‌سازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: شورا مجوز واردات موتورسیکلت برقی را به شهرداری نداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با هشدار نسبت به تلاش سودجویان برای نسبت‌دادن افزایش قیمت کالاها و خدمات به سه‌نرخی شدن قیمت بنزین گفت: تعزیرات آماده برخورد با سودجویان قیمت بنزین و خودرو است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس خانواده گفت: متأسفانه هنوز هم برخی از افراد هستند که به دنبال خرافه‌ می‌روند و زندگی خود و دیگران را به نابودی می‌کشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری گفت: ادامه انتقال محکومین منوط به همکاری طرف افغانستانی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است