علمی فناوری 15:55 - 05 خرداد 1398
مروری بر نظرسنجی‌های ایسپا،
نتایج نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران( ایسپا) نشان می‌دهد ۴۳.۴ درصد مردم در یک سال گذشته چند روز در ماه گوشت قرمز مصرف کرده‌اند.

در یک سال گذشته مردم چقدر گوشت خوردند؟

به گزارش ایسنا، بر اساس نتایج این نظرسنجی که در روزهای ۳۱ اردیبهشت و ۱ خرداد سال ۹۸ به صورت تلفنی انجام شده ۲.۷ درصد پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که در یک سال گذشته هر روز گوشت قرمز مصرف کرده‌اند.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد ۳۴.۹ درصد پاسخگویان در یک سال گذشته، چند روز در هفته، ۴۳.۴ درصد شرکت‌کنندگان چند روز در ماه و ۱۴.۲ درصد پاسخگویان چند بار در سال گوشت قرمز مصرف کرده‌اند.

هم‌چنین این نظرسنجی بیانگر این است که ۴.۷ درصد شرکت‌کنندگان در یک سال گذشته اصلاً گوشت قرمز مصرف نکرده‌اند و ۰.۲ درصد شرکت‌کنندگان هم به این سوال پاسخ ندادند.

جامعه آماری این نظرسنجی شهروندان کل کشور (اعم از شهر و روستا) بوده است و طی این نظرسنجی، سوال «در خانواده شما در یک سال گذشته تا چه حد از گوشت قرمز استفاده شده است؟» از شرکت‌کنندگان پرسیده شده است.

انتهای پیام


10137021
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در جهانی که هر روز با بحران‌های مختلف رو‌به‌رو هستیم، استرس به یک جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق رفاه دانشجویان گفت: تعیین نرخ ژتون غذا و اجاره‌بهای خوابگاه دانشجویی سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در دستور کار این صندوق قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد تکمیلی دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خواب آلودگی در طول روز معضلی است که بسیاری از افراد را به خصوص در محل کار درگیر می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل در حال آزمایش روشی هوشمندانه‌تر برای مدیریت دانلود برنامه‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به جای دور انداختن شارژر‌های شکسته تلفن همراهتان، راه‌هایی برای استفاده مجدد از آنها وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» چگونه می‌توان کودکان را از ابتلا به ذات الریه محافظت کرد؟
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که در ماه ژوئیه (تیرماه) تعدادی طوفان ژئومغناطیسی رخ خواهد داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد، گفت: برنامه ریزی‌ها را انجام دادیم که از مدرسه تلویزیونی ایران به عنوان بخش تکمیلی و تقویتی حوزه آموزش استفاده کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور دانشجویان، بر ایجاد فضای امن و مساعد برای تحصیل دانشجویان و ارتباط مستمر با آنها برای رفع چالش‌های روحی و روانی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است