علمی فناوری 15:55 - 05 خرداد 1398
مروری بر نظرسنجی‌های ایسپا،
نتایج نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران( ایسپا) نشان می‌دهد ۴۳.۴ درصد مردم در یک سال گذشته چند روز در ماه گوشت قرمز مصرف کرده‌اند.

در یک سال گذشته مردم چقدر گوشت خوردند؟

به گزارش ایسنا، بر اساس نتایج این نظرسنجی که در روزهای ۳۱ اردیبهشت و ۱ خرداد سال ۹۸ به صورت تلفنی انجام شده ۲.۷ درصد پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که در یک سال گذشته هر روز گوشت قرمز مصرف کرده‌اند.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد ۳۴.۹ درصد پاسخگویان در یک سال گذشته، چند روز در هفته، ۴۳.۴ درصد شرکت‌کنندگان چند روز در ماه و ۱۴.۲ درصد پاسخگویان چند بار در سال گوشت قرمز مصرف کرده‌اند.

هم‌چنین این نظرسنجی بیانگر این است که ۴.۷ درصد شرکت‌کنندگان در یک سال گذشته اصلاً گوشت قرمز مصرف نکرده‌اند و ۰.۲ درصد شرکت‌کنندگان هم به این سوال پاسخ ندادند.

جامعه آماری این نظرسنجی شهروندان کل کشور (اعم از شهر و روستا) بوده است و طی این نظرسنجی، سوال «در خانواده شما در یک سال گذشته تا چه حد از گوشت قرمز استفاده شده است؟» از شرکت‌کنندگان پرسیده شده است.

انتهای پیام


10137021
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی طرح مطالبی درباره وقوع درگیری و استفاده از گاز اشک‌آور در اطراف بیمارستان سینا به‌منظور تنویر افکار عمومی اطلاعیه‌ای را صادر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با انجام غربالگری چشم در بین نوزادانی که زودتر از ۹ ماه متولد شده‌اند از بروز اختلالات بینایی جلوگیری می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام پنجاه و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی از امروز سه‌شنبه ۱۶ دی ماه آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوشی‌های هوشمند شاهد بزرگترین جهش قیمت خود در بیش از یک ربع قرن بوده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان کشف هیجان‌انگیزی در مورد ویروس‌هایی که ۹۰٪ کودکان را آلوده می‌کنند، کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همواره سوالات عجیب و هیجان انگیزی در مورد تحولات در فضا مطرح می‌شود که یکی از اینها آن است که اگر خورشید ناگهان منفجر شود چه اتفاقی می‌افتد؟
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین به‌روزرسانی تلگرام در سال ۲۰۲۶ با ویژگی‌های کلیدی منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دارو‌هایی مانند اوزمپیک در افزایش بارداری‌هایی که به عنوان «نوزادان اوزمپیک» شناخته می‌شوند، نقش داشته‌اند اما قطع مصرف این دارو‌ها در ابتدای بارداری ممکن است منجر به خطرات قابل توجهی برای سلامتی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات گفت: برای افزایش سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی از حدود ۴ درصد به ۱۰ درصد، کشور به حداقل ۱۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از تدوین ۲۵۲ سرفصل آموزشی برای موسسان و مربیان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است