سیاسی 13:05 - 17 مرداد 1392
وکلای مردم درباره وزرای پیشنهادی جنجالی چه می‌گویند؛
این روزها بررسی کابینه پیشنهادی رئیس جمهور یازدهم در خانه ملت داغ داغ است. نمایندگان در کنار بررسی زیربینانه برنامه وزرای پیشنهادی، نگاهی ویژه‌ای هم به عملکرد آنان در گذشته دارند. در این میان نقش آفرینی برخی گزینه‌های پیشنهادی همچون وزیر علوم، نفت، مسکن و آموزش و پرورش در فتنه‌های 78 و 88، نمایندگان را دچار تردیدهای جدی کرده است.

کابینه زیر ذره بین
به گزارش سرویس سیاسی جهان، عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در این باره با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس در راستای اختصاص رای اعتماد به کابینه روحانی معیارهایی دارند که بر اساس آن معیارها به وزرای پیشنهادی رای اعتماد می دهند گفت: نمایندگان به وزرایی رای اعتماد می دهند که حافظ دستاوردها و ارزش‌های اسلام و انقلاب باشند.



نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار داشت: نمایندگان به افرادی که خطوطشان با خطوط رهبر معظم انقلاب همخوانی نداشته باشند رای اعتماد نمی‌دهند.



اسماعیل کوثری افزود: کارامدی، تخصص، پرکاری و تلاش وزیران پیشنهادی دولت یازدهم از دیگر معیارهای نمایندگان است که در بررسی برنامه ها و شخصیت آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.



وی تاکید کرد: نمایندگان مجلس به وزرایی رأی می‌دهند که در فتنه ۸۸ دخیل نبوده و موضع روشنی در این خصوص داشته باشند.



نماینده تهران به نسیم گفت: مرزبندی کابینه پیشنهادی با فتنه ۸۸ از خطوط قرمز نمایندگان در جلسه رای اعتماد است.



وزرای پیشنهادی نباید نقشی در فتنه ۸۸ داشته باشند



در همین حال، جواد جهانگیرزاده، نماینده مردم ارومیه در مجلس هم با اشاره به اینکه توجه به توانایی‌ها، تجارب ، سوابق و عملکرد و رویکرد سیاسی آنها باید در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی کابینه مد نظر قرار داد گفت: به نظر می رسد کلیات کابینه پیشنهادی قابل دفاع است و افراد با تجربه ای در آن حضور دارند ولی در برخی حوزه ها باید فکر بیشتری نسبت به وزرای پیشنهادی صورت گیرد.



این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین اظهار داشت: منظور از رویکرد سیاسی اصولگرا یا اصلاح طلب بودن این افراد نیست بلکه باید در موضوعات مختلفی مثل جریانات فتنه ۸۸ دارای نقش نباشند و در عین حالی که نسبت به کلیات نظام وفاداری جدی داشته باشند.



وی در پاسخ به این سوال که گفته می شود یکسری افراطیون اصلاح طلب در کابینه حضور دارند و ممکن است از مجلس رای نگیرند شما تایید می کنید؟ گفت: هر چیزی در مجلس امکان پذیر است ولی در کل باید به افزایش تعامل مجلس و دولت فکر کنیم.



جهانگیری با بیان اینکه منتظریم وزرای پیشنهادی نسبت به نقدها پاسخ دهند، تاکید کرد: وزرای پیشنهادی دولت یازدهم هیچ نقشی نباید در جریانات فتنه ۸۸ داشته باشند.



کابینه فراجناحی نیست



همچنین، اسماعیل جلیلی، عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس به نسیم گفت: با توجه به این که کابینه روحانی یک کابینه با تجربه ای است اما روحانی می توانست از گروهها و سلایق مختلف نیز استفاده کند.



نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس شورای اسلامی افزود: در کابینه روحانی افراد فراجناحی مشهود نیست و روحانی نتوانسته این شعار خود را به نحو احسن عملی کند.



وی تصریح کرد: قاطبه نمایندگان به دنبال این هستند تا با کابینه روحانی کمال همکاری را داشته باشند تا دولت جدید بتوانند برنامه های خود را بطور جدی عملیاتی کند.



بررسی نقش میلی منفرد در فتنه



عبدالوحید فیاضی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز با اشاره به بررسی برنامه‌ها و سوابق "جعفر میلی‌منفرد" وزیر پیشنهادی علوم در جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: در این جلسه وزیر پیشنهادی، برنامه‌های خود را درباره بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، صنفی، تشکلی و فرهنگی وزارت علوم و راهکارهای تحول در نظام آموزش عالی تشریح کرد و نمایندگان نیز سؤالات خود را از وی پرسیدند. اما با توجه به وجود برخی شائبه‌ها و سؤالات درباره رفتار وی در حوادث ۱۸ تیر ۷۸ و فتنه ۸۸ هنوز به جمع‌بندی نرسیده‌ایم تا مدارک و اسناد مربوطه بررسی شود.



نامه 3500 استاد دانشگاه



دقت نمایندگان در بررسی کارنامه وزرا از جمله وزیر علوم در حالی است که روز گذشته هم ۳۵۴۰ نفر از اساتید دانشگاه‌ طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور تاکید کردند: در صورتی که مدیریت وزارت علوم به طیفی حاشیه‌ساز واگذار شود، بستر برای فتنه‌گری فتنه‌گران فراهم می‌شود.



اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور کسب مرکزیت علمی جهان را شرط مهم تبدیل ایران اسلامی به یک قدرت بین‌المللی دانستند و خاطرنشان کردند: بی‌تردید تلاش دولت روحانی به خصوص وزیر آتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دیگر همکاران وی می‌تواند بر این شتاب افتخارآمیز بیافزاید.

1264890
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، گفت: مشکلات و مسائلی نظیر اسراف، اتلاف و قاچاق در حوزه انرژی را با ذینفع کردن مردم حل خواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور درگذشت مادر شهیدان فاضل، زکی و ختام قطبی را به خانواده محترم آن مرحومه و مردم متدین استان خوزستان تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس با انتقاد از بن‌بست ۲۶ ساله در اجرای طرح هادی در روستا‌ها و مناطق شمیرانات تهران می‌گوید این طرح طبق قانون باید هر ۱۰ سال یک‌بار بازنگری شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید باید هشدار دهیم نبود کشت شقایق ایرانی باعث کمبود داروهای ضددرد، به‌ویژه مورفین در بیمارستان‌ها می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست بررسی تحولات افغانستان امروز یکشنبه ۲۳ آذرماه با حضور کشور‌های همسایه و منطقه، با هدف گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر پیرامون تحولات افغانستان آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اظهارات گزارشگر ویژه سازمان ملل در خصوص تمرکز رژیم صهیونیستی بر کشتار حداکثری کودکان با بهره‌گیری از فناوری‌ها و داده‌های ارائه‌شده از سوی شرکت‌های آمریکایی؛ تصریح کرد: این چیزی نیست جز قساوت و بربریت در ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر افزایش محتاطانه قیمت بنزین توسط دولت و سقوط محتوا در شبکه نمایش خانگی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید آبی که از منطقه خلیج فارس در اختیار صنایع بزرگ آب‌بَر ملی قرار می‌گیرد به این معنا نیست که آب در رودخانه زاینده‌رود جاری خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با بیان اینکه نیرو‌های مسلح و مردم ایران آمادگی دفاع از کشور را در هر شرایطی دارند، گفت: ما خواهان جنگ نیستیم بلکه خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت پیشکسوت فرهیخته عرصه فرهنگ و ادب؛ پژوهشگر، کتاب‌شناس و مترجم نام‌آور کشور، استاد کامران فانی را تسلیت گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است