فرهنگی‌هنری 10:49 - 10 فروردین 1399

تام هنکس و همسرش به خانه بازگشتند/ رهایی از «کرونا»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، تام هنکس و همسرش ریتا ویلسون پس از گذراندن دوران قرنطینه در استرالیا به دلیل ابتلا به ویروس کرونا، به آمریکا برگشتند.

هنکس دیروز در توییترش این خبر را نوشت. وی با تشکر از همه افرادی که در روند درمان بیماری در استرالیا به آن‌ها کمک کردند گفت در آمریکا نیز قرنطینه خواهند ماند.

وی نوشت مثل بقیه مردم آمریکا که اکنون در خانه هستند و فاصله اجتماعی را رعایت می‌کنند، آنها هم در خانه خواهند ماند. وی با تشکر از آنهایی که در استرالیا از آن‌ها مراقبت کردند نوشت مراقبت و راهنمایی همه آن‌ها موجب شد که حالا بتوانیم در آمریکا باشیم.

دوشنبه هفته پیش هنکس نوشته بود که احساس می‌کنند حالشان بهتر است و این دو هفته پس از آن بود که اعلام کرده بود به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.

هنکس در استرالیا مشغول بازی در فیلم زندگینامه‌ای الویس پریسلی به کارگردانی باز لورمان کارگردان استرالیایی بود که همراه همسرش به کرونا مبتلا شد. این بازیگر در این فیلم در نقش کلنل تام پارکر مدیر مشهور این خواننده بازی می‌کند. پس از انتشار خبر ابتلای هنکس به بیماری و مثبت شدن تست وی، بلافاصله تولید فیلم متوقف شد.

هنکس و همسرش اولین چهره‌های مشهوری بودند که اعلام کردند به این بیماری مبتلا شده‌اند. همان روز رودی گابرت بازیکن ان‌بی‌ای هم اعلام کرد تست وی مثبت شده و به دنبال آن فصل بازی‌های بسکتبال آمریکا متوقف شد. از آن زمان ادریس البا، اندی کوهن، کریستوفر هیویو و شمار دیگری از چهره‌های مشهور دنیای سرگرمی به کرونا مبتلا شده‌اند.

تاکنون در مجموع ۶۳۰ هزار نفر به کرونا مبتلا شده‌اند که از این میان ۱۴۲ هزار نفر کاملاً بهبود یافته‌اند.


10461285
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حسین زارع‌زاده تاکید کرد که طبق توافق با دبیر رویداد، همچون دوره‌های پیشین مستندهای برتر «سینماحقیقت» را در شبکه مستند به نمایش درمی‌آوریم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌برداری سریال فاخر و عظیم «سلمان فارسی» این روز‌ها در یکی از مهم‌ترین لوکیشن‌های خود جریان دارد؛ عمارت باشکوه بودخشان در شهرک سینمایی و تلویزیونی ایران.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش همزمان با زادروز مهدی فتحی، بازیگر ماندگار سینما و تلویزیون ایران، فیلم سینمایی «دستمزد» را روانه آنتن می‌کند؛ اثری که یکی از نقش‌آفرینی‌های شاخص این هنرمند فقید را در خود جای داده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان مستند «مادر زمین زهرا خانم» از اهمیت و نگاه جشنواره نونزدهم سینما حقیقت به آثار حوزه میراث سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان مستند «مادر زمین زهرا خانم» از اهمیت و نگاه جشنواره نونزدهم سینما حقیقت به آثار حوزه میراث سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احسان آجورلو کارگردان مستند روزی روزگاری تابستان درباره شرایط ساخت و تجربه ساخت این مستند با محوریت فرزندان شهداء جنگ ۱۲ روزه سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مریم کاویانی با حضور در سریال جدید «بیگانگان» به کارگردانی راما قویدل و تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان، در یک اثر درام اجتماعی و هیجانی نقش‌آفرینی می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما پژوهشگران را پیشران تولیدات رسانه ملی دانست و ضمن تأکید بر جایگاه مهم و محوری پژوهش در دوره تحول، عنوان کرد: پژوهشگران لبه تماس ما با جامعه و مایه اعتبار رسانه ملی‌اند و در بیش از چند دهه گذشته یافته‌های مبتنی‌بر مبانی ...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نامزد‌های دریافت جوایز نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر ضرورت تقویت مدیریت استانی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی و بودجه‌ای موجود، گفت: تحقق تحول در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در گرو برنامه‌محوری، تعامل مؤثر با استان‌ها و تم...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است