فرهنگی‌هنری 10:49 - 10 فروردین 1399

تام هنکس و همسرش به خانه بازگشتند/ رهایی از «کرونا»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، تام هنکس و همسرش ریتا ویلسون پس از گذراندن دوران قرنطینه در استرالیا به دلیل ابتلا به ویروس کرونا، به آمریکا برگشتند.

هنکس دیروز در توییترش این خبر را نوشت. وی با تشکر از همه افرادی که در روند درمان بیماری در استرالیا به آن‌ها کمک کردند گفت در آمریکا نیز قرنطینه خواهند ماند.

وی نوشت مثل بقیه مردم آمریکا که اکنون در خانه هستند و فاصله اجتماعی را رعایت می‌کنند، آنها هم در خانه خواهند ماند. وی با تشکر از آنهایی که در استرالیا از آن‌ها مراقبت کردند نوشت مراقبت و راهنمایی همه آن‌ها موجب شد که حالا بتوانیم در آمریکا باشیم.

دوشنبه هفته پیش هنکس نوشته بود که احساس می‌کنند حالشان بهتر است و این دو هفته پس از آن بود که اعلام کرده بود به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.

هنکس در استرالیا مشغول بازی در فیلم زندگینامه‌ای الویس پریسلی به کارگردانی باز لورمان کارگردان استرالیایی بود که همراه همسرش به کرونا مبتلا شد. این بازیگر در این فیلم در نقش کلنل تام پارکر مدیر مشهور این خواننده بازی می‌کند. پس از انتشار خبر ابتلای هنکس به بیماری و مثبت شدن تست وی، بلافاصله تولید فیلم متوقف شد.

هنکس و همسرش اولین چهره‌های مشهوری بودند که اعلام کردند به این بیماری مبتلا شده‌اند. همان روز رودی گابرت بازیکن ان‌بی‌ای هم اعلام کرد تست وی مثبت شده و به دنبال آن فصل بازی‌های بسکتبال آمریکا متوقف شد. از آن زمان ادریس البا، اندی کوهن، کریستوفر هیویو و شمار دیگری از چهره‌های مشهور دنیای سرگرمی به کرونا مبتلا شده‌اند.

تاکنون در مجموع ۶۳۰ هزار نفر به کرونا مبتلا شده‌اند که از این میان ۱۴۲ هزار نفر کاملاً بهبود یافته‌اند.


10461285
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین اعطای نشان «پارسی جان ملی» امروز ۲۶ شهریور ماه در حوزه‌هنری برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم آغاز اجرای طرح خبرنگاری خود اتکا در معاونت سیاسی رسانه ملی برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه مستند «زنگ امید» با محوریت روایت زندگی دانش‌آموزان نخبه و موفق کشور، همزمان با شروع سال تحصیلی جدید و در رویداد نوروز دانش، هر هفته از شنبه تا چهارشنبه، از شبکه یک پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه پخش تلویزیونی سریال «پسران هور» به کارگردانی مهدی جعفری نسخه سینمایی این اثر در مزار شهید ابراهیم هادی اکران می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انیمیشن سینمایی «یوز»، محصول جدید مرکز انیمیشن سوره، به کارگردانی رضا ارژنگی از ۲ مهر میزبان مخاطبان خود در سینما‌ها می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عنوان ۱۶ اثر پذیرفته شده در بخش صحنه‌ای بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور در خصوص اعلام نتایج سومین آزمون کتبی صلاحیت حرفه‌ای سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره سال ۱۴۰۴ اطلاعیه صادر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد شهریار یکی از اساتید نامی ایران است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی معاونت سیما فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی در آخرین روز‌های تابستان را معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «دوبرو» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مرضیه سادات یثربی، شنبه ۲۹ شهریور ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه افق سیما پخش می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است