علمی فناوری 18:45 - 27 دی 1400
تدوین طرح ملی ترویج کارآفرینی در دانشگاه‌های کشور در وزارت علوم در حال نهایی شدن است و پس از تایید وزیر علوم به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

ابلاغ طرح ملی ترویج کارآفرینی در دانشگاه‌ها پس از تایید وزیر علوم

به گزارش ایسنا، دکتر علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم در نشست مشترک با دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: با توجه به اهمیت اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی و تأکید وزیر علوم بر ارائه راهکاری در این خصوص، معاونت فناوری و نوآوری با کمک سایر بخش‌های وزارت علوم، تدوین طرح ملی ترویج کارآفرینی در دانشگاه‌های کشور را در دستور کار خود قرار داد.

وی افزود: بر اساس این طرح، از ایجاد اشتغال مبتنی بر دانش که در قالب فعالیت در شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور صورت بگیرد، با استفاده از ظرفیت صندوق رفاه دانشجویان، صندوق پژوهش و فناوری و سایر صندوق های مرتبط مانند صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت خواهد شد.

به نقل از وزارت علوم، دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم نیز با استقبال از تدوین طرح ملی ترویج کارآفرینی در دانشگاه‌های کشور گفت: صندوق رفاه دانشجویان آمادگی کامل دارد در چارچوب وظایف خود حداکثر حمایت را از اجرای این طرح به عمل آورد.

دکتر امید رضایی‌فر، سرپرست دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری نیز در خصوص این طرح گفت: با استفاده از حمایت‌های صندوق رفاه دانشجویان و ابتکار عمل معاونت فناوی و نوآوری وزارت علوم و پارک‌های علم و فناوری طرح دستیار فناوری به صورت آزمایشی جهت توانمندسازی دانشجویان اجرایی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: معاونت فناوری با همکاری صندوق رفاه دانشجویان در خصوص سایر موارد قابل اجرا از جمله موضوع صندوق‌های حمایت از فناوری، توسعه مراکز کارآفرینی و گرنت‌های توسعه سطح آمادگی فناوری برای سطوح اولیه دانشگاهی را در قالب تفاهم‌نامه مورد بررسی قرار خواهد داد.

انتهای پیام


11414659
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان یک ساختار کیهانی غول‌پیکر را کشف کرده اند که می‌تواند اسرار شکل‌گیری راه شیری را آشکار کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در طول زمستان، پوست به دلیل تغییرات شدید بین هوای سرد بیرون و گرمای داخل، به شدت خشک می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» Oukitel با گوشی جدید خود، با مشخصات فنی برتر و طراحی بسیار بادوام، توجه علاقه‌مندان به الکترونیک را به خود جلب کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان معتقدند افزایش غیرمعمول روشنایی دنباله‌دار 3 I/ATLAS نشان‌دهنده آتشفشان‌های فعال است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان آلمانی اولین نقشه سه‌بعدی از تمام ساختمان‌های جهان را ایجاد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان در یک تغییر اساسی در درک اسرار خواب عمیق، اکنون توجه خود را از مغز به روده به عنوان کلید خواب شبانه با کیفیت معطوف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته سرپرست معاونت اجتماعی سازمان انتقال خون، میزان ذخایر خونی در ایام آلودگی هوا به ۵ روز کاهش پیدا کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته سرپرست معاونت اجتماعی سازمان انتقال خون، میزان ذخایر خونی در ایام آلودگی هوا به حدود ۵ روز کاهش پیدا کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از دانشمندان شبیه‌سازی دقیقی را توسعه داده‌اند که نشان می‌دهد چگونه سیاه‌چاله‌ها به طور طبیعی نمایش‌های نوری دیدنی تولید می‌کنند که می‌توان آنها را در سراسر کیهان، حتی از میلیارد‌ها سال نوری دورتر، مشاهده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان رویکردی جدید برای درمان یکی از تهاجمی‌ترین انواع سرطان مغز ابداع کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است