علمی فناوری 18:45 - 27 دی 1400
تدوین طرح ملی ترویج کارآفرینی در دانشگاه‌های کشور در وزارت علوم در حال نهایی شدن است و پس از تایید وزیر علوم به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

ابلاغ طرح ملی ترویج کارآفرینی در دانشگاه‌ها پس از تایید وزیر علوم

به گزارش ایسنا، دکتر علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم در نشست مشترک با دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: با توجه به اهمیت اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی و تأکید وزیر علوم بر ارائه راهکاری در این خصوص، معاونت فناوری و نوآوری با کمک سایر بخش‌های وزارت علوم، تدوین طرح ملی ترویج کارآفرینی در دانشگاه‌های کشور را در دستور کار خود قرار داد.

وی افزود: بر اساس این طرح، از ایجاد اشتغال مبتنی بر دانش که در قالب فعالیت در شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور صورت بگیرد، با استفاده از ظرفیت صندوق رفاه دانشجویان، صندوق پژوهش و فناوری و سایر صندوق های مرتبط مانند صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت خواهد شد.

به نقل از وزارت علوم، دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم نیز با استقبال از تدوین طرح ملی ترویج کارآفرینی در دانشگاه‌های کشور گفت: صندوق رفاه دانشجویان آمادگی کامل دارد در چارچوب وظایف خود حداکثر حمایت را از اجرای این طرح به عمل آورد.

دکتر امید رضایی‌فر، سرپرست دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری نیز در خصوص این طرح گفت: با استفاده از حمایت‌های صندوق رفاه دانشجویان و ابتکار عمل معاونت فناوی و نوآوری وزارت علوم و پارک‌های علم و فناوری طرح دستیار فناوری به صورت آزمایشی جهت توانمندسازی دانشجویان اجرایی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: معاونت فناوری با همکاری صندوق رفاه دانشجویان در خصوص سایر موارد قابل اجرا از جمله موضوع صندوق‌های حمایت از فناوری، توسعه مراکز کارآفرینی و گرنت‌های توسعه سطح آمادگی فناوری برای سطوح اولیه دانشگاهی را در قالب تفاهم‌نامه مورد بررسی قرار خواهد داد.

انتهای پیام


11414659
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: مصوبه آن طی روز‌های آینده ابلاغ خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیته علمی المپیاد بین‌المللی هندسه گفت: این رقابت علمی به‌صورت حضوری در سراسر کشور برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بسیج دانش آموزی گفت:فیلترینگ و مدیریت فضای مجازی نیازمند حکمرانی هوشمند برای مصونیت دانش‌آموزان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بخش دوم اصلاحات مربوط به دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون ورودی مقطع دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵ منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور، مهلت ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون انتخاب حسابدار رسمی سال ۱۴۰۴ را تمدید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی سازمان انتقال خون گفت: طی هفت ماه امسال یک میلیون و ۴۳۵ هزار و ۱۸۳ واحد خون در سراسر کشور اهدا شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات علمی معاونت تحقیقات وزارت بهداشت اعلام کرد: ۲۵ دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به حضور در نظام رتبه‌بندی لایدن ۲۰۲۵ شدند که پنج دانشگاه رتبه‌های زیر ۵۰۰ را کسب کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آسمان در حال آماده شدن برای استقبال از بزرگترین ابرماه سال در یک پدیده نجومی خیره‌کننده است. ماه در یک نمایش نادر که سال‌ها تکرار نخواهد شد، به کامل‌ترین فاز خود و نزدیکترین نقطه به زمین خواهد رسید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زنان باردار مبتلا به کووید-۱۹ فرزندان خود را در معرض خطر غیرمنتظره‌ای قرار می‌دهند و اثرات آن را نسل به نسل منتقل می‌کنند!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به واسطه چین‌خوردگی‌های سنگ‌های مراکش، یک تیم علمی یک راز زمین‌شناسی نیم میلیارد ساله را حل کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است