سیاسی 19:04 - 08 خرداد 1399

سرلشکر سلامی انتخاب قالیباف بعنوان رئیس مجلس را تبریک گفت

به گزارش خبرگزاری مهر، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی انتخاب محمدباقر قالیباف به ریاست مجلس شورای اسلامی را تبریک گفت.

متن پیام فرمانده کل سپاه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف

سلام علیکم

انتخاب جنابعالی توسط نمایندگان منتخب ملت به " ریاست مجلس شورای اسلامی " که حاصل تجربیات ارزشمند دوران درخشان دفاع مقدس و عرصه‌های ارزنده پس از آن است را تبریک عرض می‌نمایم.

امید است به اذن خداوند بزرگ، مجلس یازدهم با پیمودن نقشه راه نورانی ترسیم شده پیشوای عظیم الشأن انقلاب اسلامی، گام‌های بلندی برای ارتقای رفعت، عزت و عظمت ملت شایسته ایران و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی را رقم زند.

در این راستا "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" آمادگی همه جانبه خود برای هرگونه حمایت و همکاری به ویژه در عرصه حل مشکلات جامعه و حفظ مصالح و منافع ملت شریف ایران را اعلام می‌کند.

توفیقات روزافزون جنابعالی و نمایندگان محترم تحت عنایات خاصه حضرت ولی عصر (عج) و هدایت‌های الهی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

سرلشکر پاسدار حسین سلامی

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی


10550705
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور عراق برای شرکت در اجلاس سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان، وارد تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز دوشنبه در راس هیاتی تهران را به مقصد چین ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات سخیف نتانیاهو نوشت: نتانیاهو دقیقاً چه چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند، که خالی از لطف نیست به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بازدید رئیس جمهور از وزارت نفت و معاونت زنان ریاست جمهوری و حاشیه‌های مذاکرات احتمالی با غربی‌ها پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برنامه آمریکا، اسرائیل، اروپا و برخی از کشور‌های منطقه جدای از هم نیست و به‌دنبال فشار بر ایران هستند تا کشورمان را در منطقه تضعیف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد ایران در رقابت‌های جوانان آسیا را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بررسی تحولات خارجی پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است