سیاسی 13:20 - 28 شهریور 1399
یک فعال سیاسی با تاکید بر اینکه برگزاری انتخابات مشارکتی باید دغدغه ملی باشد، گفت: بعید می دانم حتی اصولگرایان دغدغه مند و نگران آینده کشور هم از برگزاری انتخاباتی با مشارکت کم رضایت داشته باشند.

برگزاری انتخابات مشارکتی باید دغدغه ملی باشد

علی محمد حاضری در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت جریان اصلاحات در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: مسأله اصلی ما فراتر از مسایل داخلی جریان اصلاحات است. بحث اصلی این است که آیا زمینه ای برای اقبال مردم به انتخابات فراهم می شود؟مساله اصلی اصلاح طلبان این است، نه اینکه جریان اصلاحات اختلاف داخلی دارد یا وحدت و انسجام.

وی ادامه داد: اگر زمینه برای مشارکت مردم در یک انتخابات واقعی فراهم شود، بحث تلاش برای کسب انسجام معنا پیدا می کند و حتی اگر اختلاف نظر وجود داشته باشد، انگیزه و علاقه برای حل آن اختلاف ها بوجود خواهد آمد. نکته مهم این است که کسانی که نگران امنیت ملی و شرایط آینده کشور هستند، باید به طور جدی زمینه را برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات فراهم کنند.

حاضری با اشاره به اهمیت برگزاری انتخاباتی با مشارکت مناسب مردم، گفت: برگزاری چنین انتخاباتی از مسایل عمده کشور است که خیلی اصولگرا و اصلاح طلب ندارد. بعید می دانم حتی اصولگرایان دغدغه مند و نگران آینده کشور هم از برگزاری انتخاباتی با مشارکت کم رضایت داشته باشند. برگزاری انتخابات مشارکتی باید دغدغه ملی باشد.

این فعال سیاسی درباره فعالیت انتخاباتی اصلاح طلبان، تصریح کرد: اکنون در جریان اصلاحات بحث درباره اینکه چرا میزان مشارکت در انتخابات کاهش یافته است، آغاز شده، اما بحث راجع به اینکه چه کسانی نامزد انتخابات شوند، در حاشیه قرار دارد ممکن است افرادی هم خود را برای نامزدی آماده کرده باشند ولی تصمیم آنها فردی است نه تشکیلاتی.

انتهای پیام


10721762
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه بر عزم ایران و جمهوری آذربایجان برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها برای ارتقای روابط دوجانبه و تقویت همکاری‌ها در ترتیبات چندجانبه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در مراسم ختم همسر و دو فرزند آقای سقاب اصفهانی حضور یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با حضور در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه دولتی باکو، در خصوص دیدگاه ایران راجع به اهمیت دیپلماسی و همکاری میان دولت‌ها برای حل و فصل مسائل بین‌المللی صحبت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایای برگزاری انتخابات الکترونیک در سرعت، دقت و صحت، انتخابات تناسبی را گامی بزرگ و تحولی برشمرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دانشگاه دولتی باکو، از نسخه آذری کتاب «قدرت مذاکره» با حضور وزیر امور خارجه و رئیس دانشگاه دولتی باکو رونمایی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور رایزنی دیپلماتیک راهی باکو شده است، با معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه نیاز کشور به انرژی پاک ضروری است، گفت: جهان از اینکه ایران به سمت توسعه فناوری‌های هسته‌ای پیشرفته گام بردارد، نگران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر عزم دولت بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت، گفت: راهبرد دولت در اجرای این برنامه، اولویت دادن به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: اگر قرار است در دولت سیاستی اعمال شود، باید فرآیند مبتنی بر تجربه‌های جهانی در نظر گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید شرایط سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور را فراهم کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است