سیاسی 14:06 - 01 بهمن 1400

دیدار رؤسای جمهور ایران و روسیه، فرصتی در راستای منافع دو کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبر سیما، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در بازگشت از مسکو با اشاره به استقبال رئیس‌جمهوری روسیه از رئیس‌جمهور کشورمان گفت: در شرایط سخت کرونایی حاکم بر روسیه این استقبال اهمیت این دیدار را نشان می‌دهد.

وی افزود: در گفتگوهایی که بین سران دو کشور انجام شد، همه موضوعات در حوزه مناسبات دو جانبه، مطرح شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان، با اشاره به استقبال طرف روس از گشایش جدی در مناسبات پیش روی دو کشور گفت: ما در تداوم سیاست همسایگی با نگاه راهبردی به اهمیت کار با همه همسایگان، روسیه را هم یکی از همسایگان مهم پیرامون خود می‌دانیم و از این فرصت در راستای منافع دو کشور باید استفاده مطلوب ببریم.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: در دیدار رؤسای جمهور دو کشور با یاد شهید سلیمانی از سوی رئیس‌جمهوری کشورمان بر مبارزه با تروریسم تأکید شد.

وی افزود: همکاری بین تهران و مسکو در مبارزه با تروریسم در سوریه نمونه موفقی از همکاری دو کشور در این زمینه است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نقش شهید سلیمانی در مبارزه با تروریسم گفت: امنیت جدیدی که در منطقه شاهد هستیم که امروز دیگر داعش نگرانی مردم منطقه نیست، حاصل همین مجاهدت است.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: در دیدار رؤسای جمهور دو کشور، رئیس‌جمهوری روسیه بار دیگر اقدام تروریستی در شهادت شهید سلیمانی را محکوم کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: توسعه تجارت، گردشگری، تبادل استاد و دانشجو، همکاری‌های فرهنگی، خط ترانزیت شمال- جنوب، و همکاری در سایر حوزه‌های مورد علاقه دو کشور بررسی و در همه این موضوعات توافقات خوبی حاصل شد.


11419937
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که روابط تهران و برازیلیا ظرفیت گسترش قابل توجهی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع با اشاره به اینکه تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به رژیم صهیونیستی داد، ایران بود، گفت: رژیم صهیونیستی که اگر بر جایی مسلط شود، نه عقب‌نشینی می‌کند و نه آتش‌بس می‌پذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه امروز هیئت دولت به منظور حمایت معیشتی و کاهش فشار‌های تورمی بر خانوار‌ها آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه به تصویب رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام جزئیات روند بررسی گزارش «ارزیابی اجرای سیاست‌های کلی انرژی» در هیات عالی نظارت را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تهران را به مقصد باکو ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی قهرمانی تیم ملی تکواندوی امید‌های ایران در رقابت‌های جهانی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اشتراکات فراوان فرهنگی و تاریخی ایران و افغانستان، بر ضرورت تقویت روابط بخش خصوصی دو کشور تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با تاکید بر عزم دولت چهاردهم بر کسب جایگاه اول منطقه‌ای در زمینه علم و فناوری، گفت: با پیشرفت علمی قادر خواهیم بود که مطالبات مردم را پاسخ داده تا آنها نتیجه پیشرفت علم و فناوری را در زندگی خود حس کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس تعیین نرخ رجیستری تجهیزات هوشمند وارداتی از قبیل گوشی همراه و تجهیزات خودرو‌ها در شبکه‌های ارتباطی همراه را الزامی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس تصویب کردند که کلیه اسناد الکترونیکی دارای شناسه یکتا، اسناد معتبر مالی تلقی و جایگزین روش‌های غیرقومی می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است