اقتصادی 04:40 - 27 مهر 1399
متوسط تورم کشورهای عضو منطقه یورو به منفی ۰.۳ درصد رسید.

ارزانی اجناس در ١٩ کشور اروپایی

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز آمار اتحادیه اروپا، متوسط نرخ تورم در ۱۹ کشور عضو منطقه یورو در ۱۲ماه منتهی به سپتامبر با ۰.۲ درصد کاهش نسبت به رقم مشابه منتهی به ماه قبل به منفی ۰.۳ درصد رسید اما نرخ تورم هنوز در فاصله زیادی از سطح دو درصدی هدف‌گذاری شده توسط بانک مرکزی این منطقه باقی مانده است. همچنین متوسط نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به سپتامبر در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ۰.۳ درصد اندازه‌گیری شده که ۰.۱ درصد کمتر از رقم ثبت شده ماه قبل بوده است.

در این ماه، بخش تنباکو و مواد غذایی با تورم ۰.۳۴ درصدی پیشتاز گروه‌های مختلف بوده است و مواد خدمات با ۰.۲۴ درصد در رده بعدی قرار دارد. از سوی دیگر انرژی با تورم منفی ۰.۸۱ درصدی بیشترین تاثیر را در کاهش تورم داشته است.

بانک مرکزی اروپا برای پیشبرد اهداف خود دستیابی به تورم دو درصدی را هدفگذاری کرده و باقی ماندن تورم در چنین سطحی کار کریستین لاگارد، رئیس جدید این بانک را دشوار خواهد ساخت.

در بین کشورهای عضو منطقه یورو، بالاترین تورم مربوط به لهستان با ۳.۸ درصد بوده است و پس از این کشور نیز مجارستان با ۳.۴ درصد  و جمهوری چک با ۳.۳ درصد قرار دارند. از طرف دیگر کمترین تورم ثبت شده مربوط به یونان با منفی ۲.۳ درصد بوده است و پس از این کشور، قبرس با منفی ۱.۹ درصد و استونی با منفی ۱.۳ درصد قرار دارند.

در بین دیگر کشورهای اروپایی نیز نرخ تورم آلمان منفی ۰.۴ درصد، فرانسه صفر درصد، اتریش ۱.۳ درصد و هلند یک اندازه‌گیری شده است.

در بین کشورهای اروپایی که عضو اتحادیه اروپا نیستند نیز نرخ تورم ایسلند ۰.۳ درصد، سوییس منفی ۱.۱ درصد و نروژ ۱.۴ درصد اندازه گیری شده است.  

منطقه یورو شامل ۱۹ کشور بلژیک، آلمان، استونی، ایرلند، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، قبرس، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی و فنلاند است که از یورو به عنوان واحد پولی خود استفاده می‌کنند. اتحادیه اروپا نیز دارای ۲۷ عضو است که شامل ۱۹ کشور عضو منطقه یورو به علاوه بلغارستان، مجارستان، لهستان، دانمارک، سوئد، کرواسی، جمهوری چک و رومانی است.

انتهای پیام


10767664
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از فعالان صنعت دام و طیور اذعان می‌کنند که به رغم وعده مسئولان تاکنون اتفاقی در توزیع نهاده رخ نداده که انتظار می‌رود با تسریع در روند تخصیص ارز، بازار به ثبات و آرامش برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: در حال حاضر تمامی اقلام حبوبات به وفور عرضه می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عمرانی گفت: ثبت ۱۰ هزار معامله مسکن در بازار غیر واقعی بوده و نهایت معامله در بازار مسکن بین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ فقره بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پروژه راه‌آهن چابهار–زاهدان به‌عنوان استراتژیک‌ترین طرح ریلی کشور با عبور از مرز ۸۴ درصد پیشرفت، وارد مراحل نهایی شده و طبق وعده مسئولان، تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از راه‌اندازی سامانه یکپارچه مدیریت یارانه نقدی (سیمین) خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت:هیچ کدام از شرکت‌های پرداخت الکترونیک بانکی نمی‌توانند تراکنش بالای دو میلیون تومان در جایگاه‌های سوخت انجام دهند. اگر چنین موردی دیده شود، به معنای تخلف از قوانین است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا سه‌شنبه۲۷ آبان ماه شاهد بازگشت آلودگی هوا به کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا سه‌شنبه۲۷ آبان ماه شاهد بازگشت آلودگی هوا به کلان‌شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین مدرسه مجهز به نیروگاه خورشیدی با حضور مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و دبیر کمیته ملی اسکان بشر افتتاح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» موافقتنامه تسهیل اعطای اعتبار مالیاتی جهت توسعه زیرساخت‌های فناورانه مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای بین وزارت اقتصاد و وزارت کار امضا شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است