اجتماعی 17:20 - 07 فروردین 1399

ارائه خدمات مشاوره کرونا به اعضای کانون های سلامت
به گزارش خبرگزاری مهر، محسن فریدی معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۹ با اعلام این خبر، بیان کرد: با توجه به آسیب پذیری اعضای کانون‌های سالمندان، دیابت، معلولان و مادر و کودک در برابر ابتلاء به کرونا، اداره سلامت منطقه با مشارکت مسئولین خانه‌های سلامت روزانه از طریق تماس تلفنی، به ۱۰۰ نفر از اعضای این کانون‌ها خدمات سلامت و مشاوره پزشکی ارائه می‌کنند.
وی کمک به رفع استرس ناشی از ابتلاء به این بیماری را از اهداف مهم این طرح عنوان کرد و افزود: این طرح از چهاردهم اسفند ماه آغاز شده و تاکنون با ۱۰۰۰ نفر تماس تلفنی انجام و فهرستی از وضعیت روحی و روانی آنها برای پیگیری و دریافت خدمات مشاوره تکمیلی به اداره کل شهرداری تهران ارسال شده است.
فریدی همچنین از فعالیت خیرانه یکی از شهروندان منطقه در سرای محله خانی آباد نو شمالی برای دوخت ماسک و کاور خبر داد و گفت: این شهروند به شکل داوطلبانه و برای کمک به کادر درمانی بیمارستان به عنوان مدافعان سلامت اقدام به دوخت ماسک و کاور می‌کند.

10458426
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: قوانین انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا به منظور حفظ شفافیت و جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده در فرآیند انتخابات وضع شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک انبار لوازم الکترونیکی در محدوده لاله‌زار خبر داد و اعلام کرد: نیرو‌های عملیاتی در حال مهار حریق هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی در ادامه فرایند تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد، در مجموع ۲.۵ همت دیگر از مطالبات مراکز درمانی غیردانشگاهی و بخش خصوصی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خداییان در نشست هم‌اندیشی با مسئولان هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری بر ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های تخلفات اداری حداکثر ظرف سه ماه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیشگیری از معلولیت‌ها و تلفیق اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: از ابتدای اسفندماه شرایطی فراهم شده تا دارندگان سفر کارت معلولان ایران (سماکارت) بتوانند از تاکسی‌های اینترنتی استفاده کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی حفاظتی فراجا از کشف، ۷ هزار و ۷۹۹ مترمکعب چوب قاچاق و توقیف بیش از سه هزار و ۱۰۰ دستگاه خودرو قاچاقچی در یک سال گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: قضات باید در ماه رمضان با صدور احکام عادلانه و رسیدگی به پرونده‌های معوق، گره‌گشایی واقعی از کار مردم کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: انتخابات مظهر حاکمیت مردم و جلوه‌ای از مردم‌سالاری دینی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سیصد و نود و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، نام ۲۲ معبر در پایتخت با حداکثر آراء موافق تغییر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اگر آقایان هم در امور خانه تکانی ورود کنند، سطح ایمنی کار بالا می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است