اجتماعی 16:51 - 03 شهریور 1398

بازدید ظهرابی از روند آماده‌سازی مخازن علمی موزه تاریخ طبیعی

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید ظهرابی در این بازدید از مخازن نگهداری نمونه‌های جانوری، گیاهی، فسیل‌ها، نمونه‌های ژنتیکی آزمایشگاه‌های مرتبط بازدید کرد. 

ظهرابی با اشاره به نمونه‌های موجود در مخزن موزه ملی تاریخ طبیعی گفت: هر یک از این نمونه‌ها، سرمایه‌ای ارزشمند از طبیعت کشورمان است و نگهداری اصولی از این گنجینه ارزشمند مهمترین وظیفه ماست. 

وی ادامه داد: این موزه، عنوان ملی را در نام خود دارد و متعلق به همه مردم ایران است. خوشحالم که با آماده‌سازی ومرتب‌سازی مخازن موزه با استفاده از امکانات روز، دانشمندان، محققان، پژوهشگران و تمامی علاقه‌مندان می‌توانند از نمونه‌های موجود در مخزن بهره‌برداری علمی کنند. 

محمد مدادی، مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی و امیر عبدالرضا سپنجی، مدیرکل دفتر روابط عمومی نیز ظهرابی را در این بازدید همراهی می‌کردند. 

وی ادامه داد: مخزن موزه ملی تاریخ طبیعی دارای بخش‌های مختلفی است که مخزن نمونه‌های گیاهی، حشرات، نمونه‌های بافت منجمد، نمونه‌های شاخ، پوست، جمجمه و تاکسیدرمی از آن جمله هستند. 

مدادی تصریح کرد: با اتمام کار آماده‌سازی مخازن علمی موزه که با تلاش همکارانم در گروه‌های مختلف دفتر موزه انجام می‌شود، دسترسی دانشجویان، پژوهشگران و محققان به این نمونه‌ها تسهیل خواهد شد. 


10218726
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تأکید کرد: تراکم مناطق مسکونی در استان‌های شمالی موجب شده که جانمایی محل‌های مدیریت و پردازش پسماند با مشکلات زیادی همراه باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران تاکید کرد: نظارت بر بازار و مقابله با احتکار، وظیفه‌ای قانونی و شرعی است و کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر نقش کلیدی بازار در عبور از شرایط دشوار اقتصادی و امنیتی کشور، گفت: امروز در کنار فشار‌های اقتصادی، با جنگ ترکیبی و عملیات روانی دشمن مواجه هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ۱۰ روز گذشته پلیس امنیت اقتصادی در بازدید‌های صورت گرفته موفق به کشف بیش از ۷ هزار تن انواع کالای اساسی از جمله برنج، روغن، فراورده‌های گوشتی و دستگیری ۷۱ نفر از متهمان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از تشکیل قرارگاه مقابله با احتکار کالا‌های اساسی خبر داد و تاکید کرد: جلوی هرگونه سوءاستفاده از حذف ارز ترجیحی را خواهیم گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی شامل هر فرد ایرانی ساکن در کشور فارغ از هر گونه دهک بندی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همواره رابطه وثیقی میان بازاریان و نهاد‌های مقدس انقلابی وجود داشته است و بازاریان در خط مقدم کمک‌رسانی به مردم در حوادث مختلف بوده‌اند
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مدیریت مطالعات خدمات شهری و محیط زیست در مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، با تأکید بر ضرورت توجه جدی به مدیریت پسماند‌های تیز و برنده، این موضوع را یکی از تهدید‌های جدی سلامت عمومی در خانه‌ها، آرایشگاه‌ها و مراکز درمانی دانست. ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است