فرهنگی‌هنری 23:40 - 28 دی 1400

ماجرای حمایت ۶ میلیارد تومانی وزارت کار از «میدون» چه بود؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، در پی درج خبر و انتقاداتی در برخی رسانه‌ها در زمینه اختصاص «حمایت شش میلیارد تومانی از یک برنامه تلویزیونی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی»، اداره کل روابط عمومی صدا و سیما، برای تنویر افکار عمومی جوابیه‌ای صادر کرد.

متن جوابیه به این شرح است:

«باسمه تعالی

در پی انتقاد به اختصاص حمایت شش میلیارد تومانی به ساخت برنامه «میدون» محصول شبکه سوم سیما، به استحضار می‌رساند:

برنامه میدون، گامی است در مسیر شناسایی و معرفی صاحبان ایده و نخبگان و کارآفرینان، از این رو طبیعی است که یکی از بازوهای حمایتی این برنامه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی محسوب شود. چنان که بسیاری از وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها و نهادها نیز بنا به ماموریت و موضوع برنامه‌ها، در برنامه سازی، یاری کننده رسانه ملی هستند. بنابراین، دریافت کمک یاد شده امری غیرطبیعی و بیرون از حدود فعالیت رسانه ملی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به حساب نمی‌آید.

بدیهی است؛ یکی از وظایف کلان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تقویت اشتغال و کارآفرینی است. در همین مسیر کمک وزارت کار به شبکه سه و برنامه هدف نظر در این شبکه، منطقی، قانونی و در راستای وظیفه ذاتی وزارتخانه است.

مستند قانونی کمک یاد شده، دقیقاً بند «چ» ماده ۳۷ قانون احکام دائمی‌برنامه‌های توسعه کشور مصوب سوم مهر سال ۱۳۹۵ هیئت وزیران است.

بند یاد شده؛ تاکید می‌کند که «کلیه دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مکلفند یک درصد از اعتبارات هزینه‌ای خود به استثنای فصول (۱و۴و۶) را طی قرارداد مشخص با صدا و سیما صرف تولید برنامه جهت فرهنگ‌سازی و آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی نمایند».

انتظار می‌رود که رسانه‌ها، با اطلاعات و علم نسبت به رویدادها، موضع‌گیری منصفانه و حرفه‌ای کنند و صرفاً با اتکا به شنیده‌ها یا برداشت سلیقه‌ای و شخصی، موجب اتهام و تشویش اذهان عمومی نشوند.


11416430
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با ایام شهادت و سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) نمایش‌های سراسر کشور برای ۲ شب روی صحنه نخواهند رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما گفت: یکی از اهداف برجسته رویداد ملی «ایران جان» این بود که مردم نسبت به آن احساس رضایت داشته باشند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور استان‌های رسانه ملی گفت: «ایران جان» ما را به فتح قله‌ها امیدوار کرد و حتما می‌تواند درنهایت ما را به قله‌ها برساند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین جلسه شورای سیاستگذاری چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر با حضور مشاور عالی وزیر و سرپرست معاونت هنری وزارت فرهنگ برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دیدار دوستانه تیم منتخب کاتالونیا و تیم ملی فلسطین، امشب، سه‌شنبه ۲۷ آبان‌ماه، با رویکردی انسانی و در احترام به ۴۰۰ ورزشکار شهید غزه، به صورت زنده از شبکه ورزش پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از کتاب «تقویم تاریک» اثر میثم امیری که روایت روزنگار جنگ دوازده روزه ایران و اسرائیل را در قالب رخدادنگاری میدانی ثبت کرده است، عصر بیست و ششم آبان در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ گفت: ایران تنها یک خاک نیست؛ یک روح و یک معناست. صیانت از این هویت مشترک مسئولیت تک‌تک ماست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست رسانه‌ای و رونمایی از پوستر بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت همزمان با تجلیل از خانواده سردار شهید حاجی‌زاده برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری از ساخت بزرگ‌ترین موزه ایران در استان اصفهان خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: سال گذشته ۷۰۰ رویداد گردشگری در کشور برگزار شد، اما از ابتدای امسال تاکنون یک‌هزار رویداد برگزار شده و تعداد این برنامه‌ها تا پایان سال به بیش از ۱۴۰۰ می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است