اقتصادی 20:44 - 26 شهریور 1399
شرکت هواپیمایی معراج بابت لغو پرواز امروز تهران-کرمانشاه که به علت نقص فنی و فرود اضطراری اتفاق افتاده بود، از مسافرانش عذرخواهی و اعلام کرد که پرواز دیگری برایشان برنامه‌ریزی کرده است.

عذرخواهی هواپیمایی معراج بابت اتفاق امروز

به گزارش ایسنا، پرواز امروز هواپیمای ایرباس 230 هواپیمایی معراج به دلیل آنچه بروز نقص فنی و پاره شدن لوله هیدرولیک هواپیما اعلام شد، نافرجام ماند و خلبان مجبور شد تا دو بار فرود اضطراری را در فرودگاه مهرآباد تجربه کند.

شرکت هواپیمایی معراج در این راستا اطلاعیه‌ای صادر کرد که به شرح ذیل است: 

« به اطلاع می رساند که پرواز ۲۸۲۹ شرکت هواپیمای معراج به خاطر  اشکال فنی در سیستم هیدرولیک از ادامه مسیر به کرمانشاه انصراف داده و سالم در فرودگاه مهراباد به زمین نشست که با تلاش گروه فنی اشکال بر طرف و جهت انجام مسیر دوباره برنامه ریزی انجام شد ولی به خاطر  خطا در سیستم الکترونیک هواپیما بعد از بلند شدن خلبان به خاطر سلامتی مسافران تصمیم می گیرد جهت بررسی بیشتر از ادامه مسیر انصراف داده و به فرودگاه مهرآباد  بازگردد .»

در ادامه این اطلاعیه آمده است: « لذا هواپیمای معراج  جهت جابجایی مسافران به مقصد کرمانشاه یک پرواز با هواپیمای دیگر جهت ساعت ۲۰۵۰ برنامه ریزی کرده است .

ضمنا بعد از نشستن هواپیما برای بار دوم هواپیما توسط متخصصین سازمان چک و برای پرواز مسیر بعدی آماده و در  خط پرواز قرار گرفت. هواپیمای معراج از  تاخیر بوجود آمده از تمام مسافران معذرت خواهی می نماید.»

گفتنی است، پرواز تهران-کرمانشاه امروز بعدازظهر هواپیمایی معراج بعد از دو بار تلاش خلبان بی نتیجه ماند و نهایتا با دو فرود اضطراری در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست.

در همین رابطه حسن رضایی فر، مدیر کل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی گفت: در ابتدا و پس از اولین فرود اضطراری لوله هیدرولیک این هواپیما تعویض شد و بر اساس قانون و اختیاراتی که ایرلاین دارد، دوباره مجوز پرواز به آن داده شد اما پس از دو ساعت و ترک دوباره مهرآباد به مقصد کرمانشاه، این هواپیما دوباره به دلیل بروز همین نقص فنی به فرودگاه مهرآباد برگشت.

انتهای پیام


10720170
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فاز اول انتقال آب از دریا به اصفهان تکمیل شد؛ در این مرحله، ۴۰ میلیون مترمکعب آب در اختیار صنایع قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: پروژه اتصال نهایی خطوط باغستان، کردان و حیدرآباد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های پایداری و کاهش فشار شبکه برق منطقه‌ای تهران در استان البرز با احداث یک کیلومتر مسیر ۶۳ کیلوولت جدید وارد مرحله نهایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج قرعه کشی ایران خودرو دوره ششم تیرماه ۱۴۰۴ اعلام و پیامک به برندگان این دوره ارسال شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از اقدامات مهم صورت‌گرفته در حوزه مناطق آزاد کشور طی ماه‌های اخیر خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای از برنامه‌ریزی برای اصلاح و بهسازی محور‌های روستایی در هفت استان محروم کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: به میانگین سرانه مصرف برق در کشور، اعلام کرد که این عدد به طور متوسط حدود ۳۰۰۰ کیلووات ساعت در سال به ازای هر انشعاب خانگی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون کیفیت سایپا گفت: پارس نوآ محصول جدید این شرکت به زودی وارد بازار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه‌گذاری و توسعه سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: با عزم جدی دولت و اعلام رسمی وزیر نیرو، قرار است بستر لازم برای مشارکت مردم در تولید برق خورشیدی فراهم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور گفت: جوجه ریزی براساس ظرفیت مرغ مادری به کفایت وجود دارد که براین اساس نیازی به واردات نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آزمون استخدام آموزش و پرورش ۹ و ۱۰ مرداد و دستگاه‌های اجرایی ۱۴ شهریور برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است