سیاسی 18:30 - 07 بهمن 1398
با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد
اولین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه‌ی زهرا (سلام‌الله‌علیها) در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمعی از مسئولان و هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) برگزار شد.

اولین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا (س) در حسینیه امام خمینی

به گزارش ایسنا، در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی در سخنانی با استناد به آیاتی از قرآن کریم از جمله آیه‌ی مودت، معرفت اهل‌بیت (علیهم‌السلام) از جمله حضرت فاطمه (سلام‌الله‌علیها) را لازمه‌ی مودت و پیروی از آن بزرگواران دانست و افزود: مهم‌ترین فضیلت آن بانوی بزرگ اسلام، عبودیت محض و اداء حق ولایت با ازجان‌گذشتگی بود و پرورش‌یافتگان این مکتب نورانی مانند شهید سلیمانی نیز مفتخر به عبودیت و ولایت‌مداری تا پای جان هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی با اشاره به آثار مهم شهادت سردار سلیمانی مانند افزایش اقتدار اسلام و انقلاب و ایجاد موج جدیدی از بیداری، گفت: الگوهای کم‌نظیری همچون شهید سلیمانی به برکت حاکمیت دین، رشد و درخشش پیدا میکنند و به همین علت است که مستکبران از اصل دین و حکومت دینی عصبانی هستند.

در این مراسم همچنین آقای مهدی رسولی به ذکر مصیبت و نوحه‌خوانی بر مصائب حضرت صدیقه‌ی کبرا (سلام‌الله‌علیها) پرداخت.

انتهای پیام


10365542
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است