علمی فناوری 16:16 - 07 فروردین 1399

تولید پهپاد بی صدای همه کاره برای حمل بار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، تولید پهپاد همه کاره جدید یو پی اس با همکاری شرکت آلمانی وینگ کوپتر صورت گرفته است.

پهپاد یادشده ظاهری شبیه به هواپیماهای کوچک دارد و انتظار می‌رود در آینده نزدیک از آن برای حمل بار و کالا استفاده شود. البته برای کسب مجوز هنوز باید بررسی‌های بیشتری بر روی این پهپاد صورت بگیرد.

بال‌های پهپاد مذکور به گونه‌ای طراحی شده که پرواز آن هم به شکل هواپیما و هم به شکل هلکوپتر را ممکن می‌کند و لذا می‌توان از این پهپاد برای حرکت در مسیرهای مختلف با تراکم ساختمانی کم یا زیاد استفاده کرد. همچنین این پهپاد برای فرود یا پرواز می‌تواند به صورت عمودی یا افقی برنامه ریزی کند.

تغییر و شخصی سازی محفظه حمل کالاهای این پهپاد هم جابجایی کالاهای مختلف با ابعاد و حساسیت گوناگون را تسهیل می‌کند. این شرکت پیش از این پهپادهایی برای حمل کالاهای پزشکی و انواع دارو تولید کرده بود.


10458310
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات، با دبیرکل اتحادیه جهانی ارتباطات دیدار و درباره گسترش همکاری‌های ایران و این نهاد عالی رتبه جهانی در حوزه‌های زیرساخت، هوش مصنوعی، چندجانبه‌گرایی دیجیتال و امنیت ارتباطی گفت‌و‌گو کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو گفت: صنعت داروسازی کشور، بیش از ۱۰۰ همت از سازمان‌های بیمه‌گر و طرح دارویار، طلب معوق دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ماده واحده «ابقاء رئیس هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور» که در جلسه ۹۲۳ در ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: مراکز آموزشی غیرمجازی که در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند، در حال شناسایی بوده و مطابق با قانون با آنها برخورد خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان ربات‌هایی به اندازه شن ساخته‌اند که می‌توانند در رگ‌های خونی شنا کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان ژن واحدی را که مسئول برخی از بیماری‌های روانی جدی است، شناسایی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» امواج گرمای شدید، طوفان‌های سهمگین و سیل‌های بزرگ به عوامل استرس‌زای روانی تبدیل شده‌اند که منجر به افزایش اضطراب، بدتر شدن خلق و خو و اختلال در توانایی‌های شناختی می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: برنامه ملی اقتصاد دریا محور تدوین شده و با تمرکز بر فناوری و هوش مصنوعی مسیر توسعه بنادر هوشمند، زنجیره‌های دانش‌بنیان و بهره‌برداری پایدار از ظرفیت‌های دریایی کشور را هدایت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تکمیل ترکیب اعضای شورای عالی نوجوانان و جوانان» در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی گفت:چند نرخی بودن ارز به صنعت تجهیزات پزشکی لطمه وارد کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است