فرهنگی‌هنری 17:59 - 17 آذر 1400

برگزاری مجمع عمومی سالانه انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیرخانه انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران در پی برگزاری مجمع عمومی سالانه، انتخابات هیات مدیره و بازرسان انجمن در تاریخ ۱۸ آذر ۱۴۰۰ از ساعت ٩ صبح در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سالن غدیر واقع در خیابان فاطمی، خیابان حجاب، برگزار خواهد شد.

در دستور جلسه مجمع عمومی انجمن آمده است که پس از گزارش سالانه رییس هیات مدیره، خزانه دار، بازرسان و تعیین تکلیف اعضای معلق از عضویت که بر اساس مفاد اساسنامه عضویت آنها به صورت تعلیق درآمده، انتخاب هیات مدیره و بازرسان جدید در دستور کار قرار گرفته و با آرای عکاسان مطبوعاتی عضو انجمن و تحت نظارت نماینده سازمان‌های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۷ عضو اصلی و دو عضو علی البدل هیات مدیره برای ۲ سال و ٢ بازرس اصلی و یک عضو علی البدل برای ١ سال آینده انتخاب خواهند شد.


11356961
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «حال خوب زن» درباره فضای این فیلم و سوژه‌ای که دارد سخن گفت و بیان کرد که قصه از دل یک موضوع بحرانی به امید می‌رسد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری فیلم سینمایی «بیلبورد» روز ۱۶ بهمن در چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هفت فیلم سینمایی حاضر در جشنواره فیلم فجر در ۱۶ سانس فوق‌العاده در سینما‌های تهران روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قصه پرکشش و پرماجرای «اسکورت» اجازه یک لحظه غافل شدن را به مخاطب نمی‌دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «زنده‌شور» که روایت اعدام چند محکوم زندانی است، مخاطب را در برابر چرایی صدور و اجرای این احکام وارد قضاوت می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی سومین هفته از بهمن ماه «پزشک کشیک»، «بازی خونی»، «اما کوچولو» و «بهترین فیلم اسلایم» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «زنده‌شور» فیلمی‌ست که آرام می‌آید، آرام پیش می‌رود و آرام هم تمام می‌شود اما در تمام این مسیر پرسشی اخلاقی را مثل خاری کوچک در ذهن تماشاگر نگه می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «زنده شور» با تاکید بر حضور در جشنواره ملی فیلم فجر بیان کرد که سینما زنده مانده است تا اعتراضات مطرح شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» از همان ابتدا، وقتی نام «غوطه‌ور» را می‌شنوی، در طول فیلم به‌دنبالش می‌گردی و در نهایت به آن می‌رسی.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «دختر پری خانم» درباره حضور فیلم در جشنواره ملی فیلم فجر بیان کرد که حضور آنان در جشنواره فجر، کاری حرفه‌ای و در ادامه تولید فیلم است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است