اقتصادی 16:17 - 20 شهریور 1398
در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد
وزیر امور اقتصاد و دارائی با تاکید بر اینکه دولت موضوع شرکت هپکو را رها نمی‌کند، گفت: با حضور مدیر عامل، بسیاری از مشکلات هپکو برطرف خواهد شد.

دژپسند: دولت موضوع شرکت هپکو را رها نمی‌کند

فرهاد دژپسند در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین اقدامات انجام شده از سوی کمیته رسیدگی به اعتراضات کارگران هپکو که در دولت تشکیل شده است، اظهار کرد: یکی از مشکلات هپکو نداشتن مدیر عامل بود که هفته گذشته مدیر عامل جدید آن تعیین شد و کار خود را آغاز کرده است.



وی با بیان اینکه با حضور مدیر عامل، بسیاری از مشکلات این شرکت برطرف خواهد شد، درباره تعیین تکلیف پرداخت حقوق معوقه کارگران شرکت هپکو خاطر نشان کرد: مدیرعامل جدید باید پیشنهادات خود را در این زمینه مطرح کند و سپس پرداخت این حقوق بررسی می‌شود. اصل کار هپکو تعیین مدیر عامل بود که انجام شد.



وزیر امور اقتصادی و دارائی تاکید کرد: به طور کلی دولت موضوع شرکت هپکو را رها نمی‌کند.



به گزارش ایسنا، در پی اعتراض تعدادی از کارگران هپکو به شرایط تولید در شرکت و حقوق عقب افتاده خود طی هفته‌های اخیر در جلسه روز سیزدهم شهریور ماه سال جاری هیات وزیران وزیر امور اقتصاد و دارائی و تعداد دیگری از وزرا را موظف کرد تا در اسرع وقت مدیرعامل این کارخانه را معرفی کنند. در نهایت ابوالفضل روغنی گلپایگانی به‌عنوان مدیرعامل جدید شرکت هپکو تعیین شد.



پیش از این محمود واعظی - رئیس دفتر رئیس جمهوری - درباره برنامه‌های دولت در خصوص اعتراضات کارگران اراک گفته بود که خواسته کارگران این است که هر چه زودتر مدیرشان انتخاب شوند و آقای رئیس جمهوری نیز دستور داده‌اند که این انتخاب هر چه سریعتر انجام شود.



ابوالفضل رنجبر یکی از اعضای شورای کارگری شرکت هپکو اراک در خصوص اعتراضات اخیر کارگران این شرکت به ایسنا گفته بود که کارگران هپکو ۶۸۰ میلیون تومان بابت حقوق معوق تیرماه، حدود ۴ میلیارد تومان بابت حقوق معوق مردادماه و حدود ۱.۵ میلیارد تومان به عنوان باقیمانده حقوق فروردین ماه و اردیبهشت‌ماه از شرکت طلبکار هستند.



وی با بیان اینکه مشکل ما کارگران حقوق نیست، تاکید کرد: پرسنل هپکو به دنبال کار هستند و مدیرعاملی می‌خواهند که برای شرکت به دنبال کار باشد.



انتهای پیام


10235024
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل سازمان راهداری گفت: با افزایش سفر‌ها در روز‌های منتهی به تاسوعا و عاشورای حسینی، جابه‌جایی مسافران در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: بسیاری از افراد در دنیا نمی توانند انقلاب و آرمان های ۴۴ ساله ما را قبول کنند، لذا استقلال و عزت داشتن در دنیا هزینه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: فرآیند افزایش قیمت خودرو پیش از جنگ ۱۲ روزه آغاز شده بود؛ همه مراحل نیز به صورت قانونی طی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نواحی غرب، غرب، جنوب غرب، جنوب و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران _ کرج خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران _ کرج خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهادکشاورزی گفت: تمامی کالا‌های دارای ارز ترجیحی با قیمت مصوب و مشخص تعیین می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: در حال حاضر نسبت به سال گذشته برق کمتری مصرف می‌کنیم و امیدواریم از این پس هم مردم به مدیریت مصرف برق کمک کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدرس گرجی گفت: ۶۴ نقطه پرتصادف طی سه ماه نخست سال جاری در محور‌های مواصلاتی کشور اصلاح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: کلیات پشتیبانی از واحد‌های خسارت دیده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به تصویب رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است