اقتصادی 16:17 - 20 شهریور 1398
در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد
وزیر امور اقتصاد و دارائی با تاکید بر اینکه دولت موضوع شرکت هپکو را رها نمی‌کند، گفت: با حضور مدیر عامل، بسیاری از مشکلات هپکو برطرف خواهد شد.

دژپسند: دولت موضوع شرکت هپکو را رها نمی‌کند

فرهاد دژپسند در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین اقدامات انجام شده از سوی کمیته رسیدگی به اعتراضات کارگران هپکو که در دولت تشکیل شده است، اظهار کرد: یکی از مشکلات هپکو نداشتن مدیر عامل بود که هفته گذشته مدیر عامل جدید آن تعیین شد و کار خود را آغاز کرده است.



وی با بیان اینکه با حضور مدیر عامل، بسیاری از مشکلات این شرکت برطرف خواهد شد، درباره تعیین تکلیف پرداخت حقوق معوقه کارگران شرکت هپکو خاطر نشان کرد: مدیرعامل جدید باید پیشنهادات خود را در این زمینه مطرح کند و سپس پرداخت این حقوق بررسی می‌شود. اصل کار هپکو تعیین مدیر عامل بود که انجام شد.



وزیر امور اقتصادی و دارائی تاکید کرد: به طور کلی دولت موضوع شرکت هپکو را رها نمی‌کند.



به گزارش ایسنا، در پی اعتراض تعدادی از کارگران هپکو به شرایط تولید در شرکت و حقوق عقب افتاده خود طی هفته‌های اخیر در جلسه روز سیزدهم شهریور ماه سال جاری هیات وزیران وزیر امور اقتصاد و دارائی و تعداد دیگری از وزرا را موظف کرد تا در اسرع وقت مدیرعامل این کارخانه را معرفی کنند. در نهایت ابوالفضل روغنی گلپایگانی به‌عنوان مدیرعامل جدید شرکت هپکو تعیین شد.



پیش از این محمود واعظی - رئیس دفتر رئیس جمهوری - درباره برنامه‌های دولت در خصوص اعتراضات کارگران اراک گفته بود که خواسته کارگران این است که هر چه زودتر مدیرشان انتخاب شوند و آقای رئیس جمهوری نیز دستور داده‌اند که این انتخاب هر چه سریعتر انجام شود.



ابوالفضل رنجبر یکی از اعضای شورای کارگری شرکت هپکو اراک در خصوص اعتراضات اخیر کارگران این شرکت به ایسنا گفته بود که کارگران هپکو ۶۸۰ میلیون تومان بابت حقوق معوق تیرماه، حدود ۴ میلیارد تومان بابت حقوق معوق مردادماه و حدود ۱.۵ میلیارد تومان به عنوان باقیمانده حقوق فروردین ماه و اردیبهشت‌ماه از شرکت طلبکار هستند.



وی با بیان اینکه مشکل ما کارگران حقوق نیست، تاکید کرد: پرسنل هپکو به دنبال کار هستند و مدیرعاملی می‌خواهند که برای شرکت به دنبال کار باشد.



انتهای پیام


10235024
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده دام و طیور از روند فعلی ثبت سفارش واردات نهاده‌های دامی انتقاد کرد و در این خصوص توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی بازسازی خانه شروع می‌شود، فضای زندگی به‌سرعت تغییر می‌کند. اتاق‌ها از دسترس خارج می‌شوند، گرد و غبار در همه‌جا پخش می‌شود و صدای مداوم ابزار‌های کارگاهی اجازه استراحت نمی‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران و روسیه اعلام کرد با وجود تلاش‌های گسترده سازمان توسعه تجارت و امضای موافقت‌نامه آزاد با اتحادیه اوراسیا، بین نهاد‌های داخلی هماهنگی برای این فرصت اقتصادی وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هنگام بررسی مکمل‌های ورزشی، یکی از دغدغه‌های رایج در میان ورزشکاران، موضوع عوارض جانبی احتمالی آنهاست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» استعفای معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تکذیب شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با ایجاد زنجیره تولید تا توزیع، قیمت گوشت قرمز با حذف واسطه‌ها ۳۰ درصد کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای‌هماهنگی‌بانک‌ها اعلام کرد: حسب اطلاعیه استانداری تهران مبنی بر تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، بانک‌های عضو این شورا در استان تهران، به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان ساتبا گفت: امروز ۴۴۵ مگاوات نیروگاه افتتاح خواهد شد و که باتوجه به این افتتاح، ظرفیت نیروگاه‌های انشعابی کشور به ۴۳۰ مگاوات می‌رسد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران، میزان هدررفت واقعی آب در این استان را زیر ۱۰ درصد اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است