اجتماعی 15:51 - 10 فروردین 1399

همکاری مناسب مردم با پلیس راهور در اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به همکاری خوب هموطنان در اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی گفت: این طرح با همراهی عموم مردم در حال اجرا است و خوشبختانه هموطنان عزیز درک درستی از فلسفه محدودیت‌های موجود دارند و تمام محدودیت‌های ایجاد شده را برای حفظ سلامتی خود و دیگران پذیرفته‌اند.

لیکن عده معدودی از رانندگان که به دلایل غیرضرورری قصد ورود به شهرهای غیر محل سکونت خود را دارند با توسل به روش‌های مختلف، مانند ارائه اسناد غیرواقعی و یا غیرقابل قبول اصرار به سفر دارند که این امر موجب بروز تراکم در ورودی و خروجی شهرها و همچنین ایجاد مشکلاتی برای همکاران بنده و مردم عزیز می‌گردد.

سردار سیدکمال هادیانفر افزود: پلیس محدودیت‌های مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی را بدون چشم‌پوشی اعمال کرده و از هموطنان عزیز تقاضا داریم با رعایت مقررات وضع شده، با پویش #در_خانه_بمانیم همراهی نمایند تا ان‌شاءالله گام مثبت و مؤثری در قطع زنجیره انتقال ویروس برداریم.


10461938
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت بر توسعه اعزام زائران به عتبات عالیات و طراحی بسته‌های متنوع و مقرون‌به‌صرفه برای اقشار مختلف جامعه تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش برف و باران در برخی محور‌های کشور و ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌های منتهی به پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: قوانین انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا به منظور حفظ شفافیت و جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده در فرآیند انتخابات وضع شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک انبار لوازم الکترونیکی در محدوده لاله‌زار خبر داد و اعلام کرد: نیرو‌های عملیاتی در حال مهار حریق هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی در ادامه فرایند تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد، در مجموع ۲.۵ همت دیگر از مطالبات مراکز درمانی غیردانشگاهی و بخش خصوصی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خداییان در نشست هم‌اندیشی با مسئولان هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری بر ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های تخلفات اداری حداکثر ظرف سه ماه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیشگیری از معلولیت‌ها و تلفیق اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: از ابتدای اسفندماه شرایطی فراهم شده تا دارندگان سفر کارت معلولان ایران (سماکارت) بتوانند از تاکسی‌های اینترنتی استفاده کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی حفاظتی فراجا از کشف، ۷ هزار و ۷۹۹ مترمکعب چوب قاچاق و توقیف بیش از سه هزار و ۱۰۰ دستگاه خودرو قاچاقچی در یک سال گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: قضات باید در ماه رمضان با صدور احکام عادلانه و رسیدگی به پرونده‌های معوق، گره‌گشایی واقعی از کار مردم کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: انتخابات مظهر حاکمیت مردم و جلوه‌ای از مردم‌سالاری دینی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است