اجتماعی 15:51 - 10 فروردین 1399

همکاری مناسب مردم با پلیس راهور در اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به همکاری خوب هموطنان در اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی گفت: این طرح با همراهی عموم مردم در حال اجرا است و خوشبختانه هموطنان عزیز درک درستی از فلسفه محدودیت‌های موجود دارند و تمام محدودیت‌های ایجاد شده را برای حفظ سلامتی خود و دیگران پذیرفته‌اند.

لیکن عده معدودی از رانندگان که به دلایل غیرضرورری قصد ورود به شهرهای غیر محل سکونت خود را دارند با توسل به روش‌های مختلف، مانند ارائه اسناد غیرواقعی و یا غیرقابل قبول اصرار به سفر دارند که این امر موجب بروز تراکم در ورودی و خروجی شهرها و همچنین ایجاد مشکلاتی برای همکاران بنده و مردم عزیز می‌گردد.

سردار سیدکمال هادیانفر افزود: پلیس محدودیت‌های مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی را بدون چشم‌پوشی اعمال کرده و از هموطنان عزیز تقاضا داریم با رعایت مقررات وضع شده، با پویش #در_خانه_بمانیم همراهی نمایند تا ان‌شاءالله گام مثبت و مؤثری در قطع زنجیره انتقال ویروس برداریم.


10461938
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اجتماع بزرگ نیمه شعبان در مسیر میدان ولیعصر (عج) تا میدان هفت‌تیر تهران با حضور گسترده مردم در زیر بارش باران روز چهارشنبه در حال برگزاری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اهمیت حفظ آبروی افراد، افشای اسرار را مصداق حق‌الناس برشمرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از ارائه خدمات امدادی این جمعیت در پی وقوع حوادث مرتبط با مخاطرات آب‌وهوایی در ۱۱ استان کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران یکی از مشکلات پارک جنگلی چیتگر در دهه‌های گذشته را آفت‌زدگی و ضعف درختان به واسطه کمبود منابع آبی عنوان کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خانوار‌های دهک‌های یک تا سه درآمدی از امروز چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه با مراجعه به مراکز و فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ می‌توانند بدون محدودیت، کالا‌های اساسی مورد نیاز خود را تهیه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، ضمن عیادت از مجروحان حوادث اخیر، با آنها گفت‌و‌گو و مشکلات آنها را بررسی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۶۱ هزار و ۴۵۷ تن کالای اساسی احتکاری در جریان بررسی ۱۱ هزار و ۲۵۴ انبار کالا در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا گفت: با توجه به انسداد محور چالوس در این ساعت، حجم قابل توجهی از ترافیک به سمت محور هراز هدایت شده و در حال حاضر تردد در این محور پرحجم گزارش می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط «پاک» است. به گزارش ایسنا، آسمان تهران پس از بارش‌های ساعات گذشته

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است