فرهنگی‌هنری 15:09 - 28 مهر 1398

پوستر نمایش « کامالوکا» رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی گروه، همزمان با آغاز پیش فروش بلیت نمایش «کامالوکا» به نویسندگی احمد سیاه رستمی، کارگردانی محسن موسوی خواه و تهیه کنندگی میترا غزلی زاده در سایت تیوال از پوستر این نمایش با طرحی از رضا صبور رونمایی شد.

این نمایش با بازی سجاد شفیعی فر، صالح لواسانی، آرش لشکری، احمد سیاه رستمی و محسن موسوی خواه روی صحنه می رود.

در خلاصه نمایش آمده است: «کامالوکا» فضایی سوررئالیستی دارد که به سبک تئاتر بی چیز (گرتوفسکی)، متد بیومکانیک (میرهولد ) و یوجینو باربا روایت می شود. نمایش فیزیکال «کامالوکا» کاملا  بدن محور است و از هیچ دیالوگی در آن استفاده نمی شود.

«کامالوکا» همان برزخ تن در زندگی و روح پس از مرگ است. در سانسکریت به معنای میل به کامروایی یا مکانی برای آن معنی شده است که انسان در آن متولد می شود و پس از زندگی و مشقت و مرگ وارد هزارتو و دهلیزی می شود تا به کامالوکا برسد. روح بشر در کامالوکا آماده سفر به دنیای دیگر می شود. جسم برای ما در این سیر در مرکزیت است. تن را دنبال می کنیم تا به اصالت روح برسیم.

از دیگر عوامل این نمایش می توان به مدیر تولید و برنامه ریز: زهرا آذرخش، دستیار کارگردان: یاسمین اقدامی، مدیر ارتباطات و روابط عمومی: امیر پارسائیان مهر، تبلیغات: حمید شفقتی و گروه تئاتر مارکت، مشاور رسانه: مینا قنبری، مدیر صحنه:پانیذ حمیدیان فر، منشی صحنه: مریم هاشم زاده، طراح گرافیک: رضا صبور، موسیقی و صدا: امید دولتخواه، طراح و مجری گریم: رضا صالحی، طراح صحنه و لباس: احمد سیاه رستمی، محسن موسوی خواه، ویدیو: محمد جواد عبداللهی، عکاس: پریچهر ژیان اشاره کرد.

پیش فروش نمایش «کامالوکا» که از تاریخ ۹ آبان ماه هر شب ساعت ۲۰:۳۰ در تماشاخانه مهرگان به اجرا می رود از ساعت ۱۲ امروز ۲۸ مهر در سایت تیوال به آدرس http://tiwall.com/p/kamaloka آغاز شده است.


10271085
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صدا و سیما تاکید کرد: مدرسه تلویزیونی ایران درشبکه آموزش و بقیه ظرفیت‌های صدا و سیما در سایر شبکه‌ها هم زمان با بازگشایی مدارس در خدمت جامعه آموزش و پرورش و معلمان خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش جان پناه به کارگردانی علی فرحناک یکی از آثار نمایشی پروژه سجیل حوزه هنری است که به جانفشانی خانواده شهدای هسته‌ای می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گفت: بهترین ابزار مقابله با ایران‌هراسی نشان دادن زیبایی‌ها و فرهنگ مردم، از طریق ساخت مستند است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «باشو غریبه کوچک» به کارگردانی بهرام بیضایی با همکاری ایکوم و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در موزه سینما اکران می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پوستر جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در چهلستون اصفهان رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در دو مراسم جداگانه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان دیدگاه‌های خود از رادیو اربعین تقدیر کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در پاسخ به درخواست‌های مکرر مخاطبان شبکه، آثار سینمای کلاسیک جهان را به جدول پخش شبکه باز گرداند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آدین مهدی زاده معاون هنرهای تجسمی از جزئیات برگزاری و معرفی دبیر جشنواره هنرهای تجسمی فجر خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر فیلم «۲۳ نفر» خاطره‌ای جالب از دیدارش با شهید سلیمانی بازگو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش «به وقت سحر» به نویسندگی و کارگردانی اصغر گروسی در فصل پاییز روی صحنه نمایش می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است