فرهنگی‌هنری 15:09 - 28 مهر 1398

پوستر نمایش « کامالوکا» رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی گروه، همزمان با آغاز پیش فروش بلیت نمایش «کامالوکا» به نویسندگی احمد سیاه رستمی، کارگردانی محسن موسوی خواه و تهیه کنندگی میترا غزلی زاده در سایت تیوال از پوستر این نمایش با طرحی از رضا صبور رونمایی شد.

این نمایش با بازی سجاد شفیعی فر، صالح لواسانی، آرش لشکری، احمد سیاه رستمی و محسن موسوی خواه روی صحنه می رود.

در خلاصه نمایش آمده است: «کامالوکا» فضایی سوررئالیستی دارد که به سبک تئاتر بی چیز (گرتوفسکی)، متد بیومکانیک (میرهولد ) و یوجینو باربا روایت می شود. نمایش فیزیکال «کامالوکا» کاملا  بدن محور است و از هیچ دیالوگی در آن استفاده نمی شود.

«کامالوکا» همان برزخ تن در زندگی و روح پس از مرگ است. در سانسکریت به معنای میل به کامروایی یا مکانی برای آن معنی شده است که انسان در آن متولد می شود و پس از زندگی و مشقت و مرگ وارد هزارتو و دهلیزی می شود تا به کامالوکا برسد. روح بشر در کامالوکا آماده سفر به دنیای دیگر می شود. جسم برای ما در این سیر در مرکزیت است. تن را دنبال می کنیم تا به اصالت روح برسیم.

از دیگر عوامل این نمایش می توان به مدیر تولید و برنامه ریز: زهرا آذرخش، دستیار کارگردان: یاسمین اقدامی، مدیر ارتباطات و روابط عمومی: امیر پارسائیان مهر، تبلیغات: حمید شفقتی و گروه تئاتر مارکت، مشاور رسانه: مینا قنبری، مدیر صحنه:پانیذ حمیدیان فر، منشی صحنه: مریم هاشم زاده، طراح گرافیک: رضا صبور، موسیقی و صدا: امید دولتخواه، طراح و مجری گریم: رضا صالحی، طراح صحنه و لباس: احمد سیاه رستمی، محسن موسوی خواه، ویدیو: محمد جواد عبداللهی، عکاس: پریچهر ژیان اشاره کرد.

پیش فروش نمایش «کامالوکا» که از تاریخ ۹ آبان ماه هر شب ساعت ۲۰:۳۰ در تماشاخانه مهرگان به اجرا می رود از ساعت ۱۲ امروز ۲۸ مهر در سایت تیوال به آدرس http://tiwall.com/p/kamaloka آغاز شده است.


10271085
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تیزر کوتاهی که میقولی برای «برمودا» ساخته با آهنگ ممرض از بازگشت «برمودا» به آنتن شبکه نسیم خبر می‌دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «سرباز ۶۳ ساله» نگاهی جامع به زندگی، خدمات، رشادت‌ها و آثار ماندگار شهید حاج قاسم سلیمانی دارد و تلاش می‌کند ابعاد مختلف شخصیت و مجاهدت‌های این سردار را به تصویر بکشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید اجرا‌های نمایشی مجموعه تئاتر شهر با به صحنه رفتن هفت اثر متنوع آغاز شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مسعود کاویانی، دبیر شورای تخصصی معارف از تدارک گسترده رادیو برای پوشش آیین معنوی اعتکاف با تمرکز ویژه بر اعتکاف دانشجویی و دانش‌آموزی خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با بیان اینکه آمار ورود گردشگران در شش‌ماهه دوم سال به شرایط عادی بازگشته است، اظهار کرد: آمار حضور گردشگران از منفی ۵۲ به مثبت ۱۰ رسیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال انیمیشن «نیلو و تی‌تی» محصول مرکز انیمیشن سوره، راهی آنتن شبکه پویا شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل پنجم سریال تلویزیونی «نون خ» با کیفیت ۴K-HDR، پس از پایان مراحل آماده‌سازی، از شبکه پیشران فراتر روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگومحور «کوه‌پایه»، محصول مشترک مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی و شبکه دو سیما، با تمرکز بر بازخوانی مکتب مقاومت روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مرکز سریال سوره اعلام کرد که تمرکز ما برای پخش نسخه سینمایی «خانم یامامورا» برای جشنواره‌های خارجی و شرق آسیا خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون ایران در سریال روشنایی شب نقش راموس را ایفا می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است