اقتصادی 14:15 - 18 مرداد 1399

املاک بنیاد مستضعفان در بورس املاک عرضه می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد مستضعفان، سید پرویز فتاح با بیان اینکه طی یکسال گذشته دو شرکت بنیاد مستضعفان در بورس پذیرفته شده‌اند، گفت: با احتساب این شرکت‌ها، تعداد شرکت‌های بورسی بنیاد مستضعفان به ۳۲ شرکت رسیده است و امیدواریم امسال بتوانیم ۲۰ شرکت دیگر بنیاد مستضعفان را وارد بازار سرمایه کنیم تا مردم نیز سهامدار این شرکت‌ها شوند و در سود آن شریک باشند.

رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص مشارکت این بنیاد در بورس املاک نیز گفت: ما تلاش داریم تا تمامی شرکت‌هایمان را که قابلیت ورود به بازار سرمایه دارند وارد بازار بورس کنیم؛ البته با پیگیری و اصرار ما، دولت و قانون به کمکمان آمدند تا ما برای عرضه املاکمان در بورس دست به کار شویم. لذا با راه اندازی بورس املاک، بنیاد مستضعفان هرچقدر بتواند، املاکِ در اختیارش را در بورس املاک عرضه خواهد کرد.


10657597
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران گفت: هنوز هیچ یک از نهاده‌ها به اندازه مورد نیاز در سامانه بازارگاه توزیع نشده است و کمبود شدید ذرت و سویا وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارشنبه با عبور موج بارشی ضعیفی از کشور در برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، البرز و تهران بارش پراکنده برف و باران و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارشنبه با عبور موج بارشی ضعیفی از کشور در برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، البرز و تهران بارش پراکنده برف و باران و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان تولید خودرو در آبان‌ماه به ۲۰ هزار و ۱۷۳ دستگاه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا گفت: امروز ما به نقطه‌ای رسیدیم که می‌توانیم به‌طور رسمی اعلام کنیم که بازار قانونی، شفاف و رسمی نقره در کشور داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله اعلام کرد واریز وجه برای شرکت در نود و یکمین حراج سکه طلا روز سه‌شنبه دوم دی‌ماه انجام می‌شود و این حراج روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر پذیرش بورس تهران گفت: دولت برنامه مدیریت تقاضا را دارد که شامل دو بخش تقاضای واقعی و سفته بازانه است برنامه دولت این است که با معرفی ابزار‌های جدید در حوزه ارزی بتواند مدیریت تقاضا در بازار ارز را داشته باشد و بتواند نرخ ارز و جریان ار...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: دولت با تمرکز بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و مدیریت مصرف، به‌دنبال عبور از تابستان پیش‌رو با حداقل خاموشی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: برنامه ساماندهی سهام عدالت در حال تهیه و بررسی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۱ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است