بین‌الملل 17:52 - 13 اسفند 1399

میزان کمکهای ارائه شده به یمن ناامید کننده و بسیار ضعیف بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سبأ، «هشام شرف» وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن با اشاره به نشست مجازی کمک کنندگان به یمن که روز دوشنبه برگزار شد، گفت که میزان کمک‌های ارائه شده ناامید کننده و بسیار ضعیف بود.

وی افزود: نتایج این نشست برای مردم یمن و دولت صنعاء عجیب نبود، به خصوص اینکه کشورهای متجاوز به یمن نیز در این نشست حضور یافته بودند، همان کشورهایی که خود عامل ویرانی یمن هستند و نمی‌خواهند این کشور قدرت یابد و روی پای خود بایستد.

«هشام شرف» شرایط یمن را «بدترین فاجعه‌ای که بشریت در عصر حاضر رقم زده است» توصیف کرد و گفت: جامعه جهانی همچنان در حال نظاره است و حملات و تجاوز به یمن ۶ سال است که ادامه دارد و کشورهای جهان صرفاً دم از بروز فاجعه انسانی می‌زنند و می‌خواهند بدون اینکه علل آنرا رفع کنند، این فاجعه را بهبود ببخشند.

وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن تاکید کرد: کشورهای متجاوز به سیاست مجازات جمعی علیه ملت یمن با محاصره هوایی، زمینی و دریایی ادامه می دهند و ادامه توقیف کشتی های نفتی، بستن فرودگاه صنعا و کاهش ارزش پول یمن با هدف ضربه زدن به اقتصاد یمن است.

وی گفت: کشورهای عربستان و امارات شجاعت به خرج دهند و به مسئولیت خود در در برابر جهانیان عمل کنند و به اشتباه خود قبل از اینکه زمان از دست برود، اعتراف کنند و جنگ را متوقف و از یمن خارج شوند.

این مقام یمنی همچنین از عربستان و سعودی خواست که دخالت های خود را متوقف کنند و از حمایت گروههای مسلح دست بردارند.


10976398
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس با اعلام تشکیل یک ستاد فرماندهی ۷۰ نفره در چارچوب ایجاد نیروی چندملیتی برای اوکراین گام تازه‌ای در حمایت نظامی از کی‌یف برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی از حامیان اولیه ترامپ علیه این جنگ احتمالی با ایران اعتراض دارند، اما آیا کسی به حرف‌های آنها گوش می‌دهد؟
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی از حامیان اولیه ترامپ به جنگ احتمالی با ایران اعتراض دارند، اما آیا کسی به حرف‌های آنها گوش می‌دهد؟
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که در حمله به یک شناور در دریای کارائیب ۳ نفر را کشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با اشاره به تشدید تنش‌ها علیه ایران، از ایالات متحده خواست از هرگونه حمله به تأسیسات هسته‌ای این کشور خودداری کرده و تضمین‌های لازم برای جلوگیری از رویارویی نظامی را ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به ترامپ درباره خطر درگیری طولانی با ایران هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل در پی تهدید‌های تازه رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، از آمادگی کامل برای هر سناریویی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین در آستانه سومین سالگرد جنگ با روسیه، از رئیس‌جمهور آمریکا خواست حمایت قاطع‌تری از کی‌یف نشان دهد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات ایرانی هشدار داده‌اند که هرگونه حمله نظامی آمریکا با پاسخی فراتر از مرزهای منطقه روبه‌رو خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از شکست وزرای خارجه این اتحادیه در دستیابی به توافق برای تصویب بسته بیستم تحریم‌ها علیه روسیه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است