بین‌الملل 17:52 - 13 اسفند 1399

میزان کمکهای ارائه شده به یمن ناامید کننده و بسیار ضعیف بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سبأ، «هشام شرف» وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن با اشاره به نشست مجازی کمک کنندگان به یمن که روز دوشنبه برگزار شد، گفت که میزان کمک‌های ارائه شده ناامید کننده و بسیار ضعیف بود.

وی افزود: نتایج این نشست برای مردم یمن و دولت صنعاء عجیب نبود، به خصوص اینکه کشورهای متجاوز به یمن نیز در این نشست حضور یافته بودند، همان کشورهایی که خود عامل ویرانی یمن هستند و نمی‌خواهند این کشور قدرت یابد و روی پای خود بایستد.

«هشام شرف» شرایط یمن را «بدترین فاجعه‌ای که بشریت در عصر حاضر رقم زده است» توصیف کرد و گفت: جامعه جهانی همچنان در حال نظاره است و حملات و تجاوز به یمن ۶ سال است که ادامه دارد و کشورهای جهان صرفاً دم از بروز فاجعه انسانی می‌زنند و می‌خواهند بدون اینکه علل آنرا رفع کنند، این فاجعه را بهبود ببخشند.

وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن تاکید کرد: کشورهای متجاوز به سیاست مجازات جمعی علیه ملت یمن با محاصره هوایی، زمینی و دریایی ادامه می دهند و ادامه توقیف کشتی های نفتی، بستن فرودگاه صنعا و کاهش ارزش پول یمن با هدف ضربه زدن به اقتصاد یمن است.

وی گفت: کشورهای عربستان و امارات شجاعت به خرج دهند و به مسئولیت خود در در برابر جهانیان عمل کنند و به اشتباه خود قبل از اینکه زمان از دست برود، اعتراف کنند و جنگ را متوقف و از یمن خارج شوند.

این مقام یمنی همچنین از عربستان و سعودی خواست که دخالت های خود را متوقف کنند و از حمایت گروههای مسلح دست بردارند.


10976398
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهر اودسا و مناطق جنوبی اوکراین پس از یک حمله گسترده شبانه روسیه با استفاده از ده‌ها موشک و صد‌ها پهپاد، دچار خاموشی عمده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش یک رسانه اسرائیلی، رئیس‌جمهور مصر به دلیل اختلافات جاری با اسرائیل بر سر مسائل نوار غزه و مدیریت گذرگاه رفح موقتاً از دیدار با بنیامین نتانیاهو، خودداری کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی، در مراسم استقبال رسمی از یک واحد مهندسی ارتش که پس از انجام مأموریت در منطقه کورسک روسیه بازگشته بود، شرکت کرد و به ۹ سرباز کشته شده لقب «قهرمان» اعطا نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جهانی که یکجانبه‌گرایی، اسثتثناگرایی و بی‌ثباتی بر فضای سیاست بین‌الملل سنگینی می‌کند، ابتکارهایی، چون اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد را می‌توان قوام دهنده پایه‌های نظم چندجانبه‌گرایی در جهان دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل با اعلام اینکه رژیم صهیونیستی از ابتدای سال جاری میلادی با تخریب منازل فلسطینیان در منطقه
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر تایلند پس از ادعای دونالد ترامپ درباره برقراری آتش‌بس میان بانکوک و کامبوج، تأکید کرد که عملیات نظامی این کشور تا زمان رفع تهدیدات ادامه خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گارد ساحلی فیلیپین روز شنبه ادعا کرد که کشتی‌های گارد ساحلی چین در دریای جنوبی چین از توپ آب علیه قایق‌های ماهیگیری فیلیپینی استفاده کرده‌اند که منجر به زخمی شدن سه ماهیگیر و آسیب دیدن دو شناور شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایالت کالیفرنیا با شکایتی قضایی، اقدام وزارت حمل‌ونقل آمریکا در قطع بیش از ۳۳ میلیون دلار کمک مالی فدرال به برنامه‌های ایمنی وسایل نقلیه تجاری این ایالت را به چالش کشید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وال استریت ژورنال به نقل از مقامات امریکایی مدعی شد، نیروهای عملیات ویژه این کشور در ماه نوامبر به یک کشتی در اقیانوس هند یورش برده و محموله‌ای با ماهیت نظامی را که از چین به مقصد ایران در حرکت بود، توقیف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایالات متحده قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل که خواهان پایبندی اسرائیل به قوانین بین‌المللی و تسهیل کمک‌های بشردوستانه به غزه شده بود را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است