بین‌الملل 16:38 - 30 شهریور 1398
کاربر توییتری معروف عربستان به نام «مجتهد» دلیل احتمال کمبود بنزین در پمپ‌بنزین‌های برخی از شهرهای عربستان طی روزهای آتی را تشریح کرد.

مجتهد دلیل کمبود بنزین در پمپ‌بنزین‌های عربستان را فاش کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه عربی ۲۱، مجتهد دلیل کمبود بنزین که احتمال می‌رود طی روزهای آتی در پمپ‌بنزین‌های عربستان پیش آید و در حال حاضر نشانه‌های آن در برخی از شهرهای این کشور مشهود است، فاش کرد.

وی در پیامی توییتری این مساله را به دستورات محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان مبنی بر اولویت دهی به صادرات بنزین طی روزهای آتی نسبت به مصرف داخلی آن نسبت داد.



مجتهد گفت، این اقدام بن سلمان برای اثبات این ادعای دروغین خود است که می‌تواند خسارات ناشی از حملات به آرامکو را جبران کند.

پیش از این هم یک مسؤول اجرایی در شرکت آرامکو اعلام کرده بود، این شرکت اطمینان دارد که می‌تواند تا اواخر سپتامبر تولید کامل را در تاسیسات نفتی خریص -یکی از دو تاسیسات نفتی که هفته گذشته مورد هدف قرار گرفت-، از سر بگیرد.

فهد عبدالکریم، از مسئولان آرامکو نیز به روزنامه‌نگاران گفت، "آرامکو تجهیزات لازم را برای تعمیر تاسیسات آسیب دیده از آمریکا و اروپا وارد می‌کند".



انتهای پیام


10243380
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه، گروه تروریستی داعش در سال گذشته میلادی با انجام ۲۴۱ عملیات مسلحانه در شمال شرق این کشور، دستکم ۱۰۶ نفر را کشته که ۷۴ تن از آنان از نیرو‌های وابسته به گروه «قسد» بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس سوئیس از وقوع انفجار در کافه‌ای در منطقه اسکی لوکس کران مونتانا خبر داد که چندین کشته و مجروح بر جای گذاشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی در پیام سال نو خود به سربازان این کشور که به عنوان «یگان‌های عملیات خارج از کشور» توصیف شده‌اند، ادای احترام کرد و گفت: «پشت سر شما پیونگ‌یانگ و مسکو هستند.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ پس از مواجهه با شکست در دادگاه‌های فدرال، از تصمیم برای خروج نیرو‌های گارد ملی از شیکاگو، لس‌آنجلس و پورتلند خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولودیمیر زلنسکی در پیام سال نو تأکید کرد که توافق صلح با روسیه ۹۰ درصد تکمیل شده، اما ۱۰ درصد باقی‌مانده که شامل مسائل سرنوشت‌ساز از جمله قلمرو و تضمین‌های امنیتی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» غریزه شخصی ترامپ جایگزین راهبرد‌های سنتی شده و اسرائیل را با چالش «پرداخت سهم» رو‌به‌رو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دو سال گذشته، نوار غزه ۱۰.۶ درصد از جمعیت خود را از دست داده است؛ بیش از ۷۰ هزار شهید، ۲۵۴ هزار نفر کاهش خالص، و یک جامعه‌ی کاملاً فلج‌شده در همه ابعاد حیات؛ این دیگر یک جنگ نیست، یک پروژه‌ی مهندسی جمعیتی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی جنوبی آمریکا از انفجار سه قایق ادعایی قاچاق مواد مخدر در آب‌های بین‌المللی شرق اقیانوس آرام و کشته شدن تعدادی از سرنشینان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا اعلام کرد که چند تانکر نفتی و شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت ونزوئلا را در تحریم‌های جدید خود هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آگاه می‌گوید واشنگتن انتظار دارد رژیم صهیونیستی به‌زودی گذرگاه رفح را به صورت کامل بازگشایی کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است