اقتصادی 17:37 - 10 فروردین 1399
در مرحله اول ثبت نام از متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن حدود ۶۵ هزار نفر در شهرهای کمتر از ۱۰۰ هزار نفر ثبت نام کردند که با توجه به شروط پنجگانه ۳۳ هزار نفر از آنها تایید شدند؛ مسئولیت اجرای برنامه در این شهرها به عهده بنیاد مسکن قرار دارد و هنوز آماری از میزان پیشرفت پروژه ارائه نشده است.

آمار ثبت‌نام مسکن ملی در شهرهای کوچک

به گزارش ایسنا، آمارهای ارایه شده از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خصوص حجم کل ثبت نام کننده ها در فاز اول طرح اقدام ملی مسکن نشان می دهد در مرحله اول ۲۳۴ هزار و ۲۵۰ نفر از متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن در کشور ثبت نام کرده اند. در واقع تعداد کل ثبت نام کنندگان این طرح در همه نقاط کشور (شهرهای بزرگ، شهرهای جدید و شهرهای کوچک) در فاز اول ثبت نام ها، به این میزان بوده است.

از این تعداد ۱۱۹ هزار و ۹ نفر در فهرست متقاضیان تأیید شده مرحله اول ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن قرار گرفته اند. از این تعداد ۶۵ هزار و ۶۸۰ نفر متقاضیان ثبت نام شده در شهرهای با جمعیت کمتر از ۱۰۰ هزار نفر هستند که مسوولیت ساخت واحدهای آنها بر عهده بنیاد مسکن قرار داده شده است.

در شهرهای بیش از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت که با توافق وزارت راه و شهرسازی بخشی از واحدهای طرح اقدام ملی مسکن در آنها از سوی بنیاد مسکن ساخته می شود نیز ۵۳ هزار و ۳۲۹ متقاضی ثبت نام کرده اند.

از مجموع کل متقاضیان ثبت نام شده در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر در طرح اقدام ملی در فاز اول همچنین حدود نیمی از آن ها معادل ۳۳ هزار و ۳۷۶ نفر تأیید صلاحیت شده و واجد شرایط برای ورود به این طرح شناخته شده اند.

از مجموع بیش از ۵۳ هزار نفر متقاضی طرح اقدام ملی مسکن در شهرهای توافق شده بین بنیاد مسکن و وزارت راه و شهرسازی برای ساخت مسکن ملی (که جمعیت بالاتر از ۱۰۰ هزار نفر دارند) نیز ۲۴ هزار و ۱۴۵ نفر تأیید صلاحیت شده و برای ورود به مرحله دوم طرح اقدام ملی مسکن معرفی شده اند.

بنیاد مسکن در ۱۱۳۳ شهر با جمعیت کمتر از ۱۰۰ هزار نفر ثبت نام و ساماندهی طرح اقدام ملی مسکن را برنامه ریزی و آغاز کرده است. این در حالی است که در مرحله اول ثبت نام این طرح در ۴۲۱ شهر با جمعیت کمتر از ۱۰۰ هزار نفر از متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام به عمل آمده است.

بنابراین گزارش، مرحله دوم ثبت نام از متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن از روز شنبه ۱۷ اسفند ماه ۱۳۹۸ آغاز و تا اواخر اسفند ماه ادامه یافت که مجموع کل ثبت نام کنندگان را به بیش از ۱.۶ میلیون نفر رساند.

انتهای پیام


10462076
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تنها چند ساعت پیش از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد ۲۲ آذر ماه شاهد شلوغ شدن برخی از پمپ بنزین‌ها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تنها چند ساعت پیش از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد ۲۲ آذر ماه شاهد شلوغ شدن برخی از پمپ بنزین‌ها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت:دلیل رخداد فروریزش زمین در این ناحیه احتمالا جریان آب در مجاری زیر سطحی مانند قنوات خشک و یا رگاب‌های طبیعی که معمولا بعد از بارندگی ها، موجب آب شستگی و توسعه حفرات زیرسطحی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در خصوص بازار طلا و سکه نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ زمینه ساز افزایش معاملات غیر شفاف مسکن و ایجاد تورم در این بخش می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در همایش تجاری ایران و قزاقستان با اشاره به سفر دکتر پزشکیان و هیات عالی‌رتبه به این کشور به این کشور، بر توسعه همکاری‌های همه جانبه و رسیدن به توافقات ارزشمند تجاری برای گسترش همکاری‌های اق...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۳ سال عملیات تملک و آزادسازی، شهررضا به‌صورت کامل انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۳ سال عملیات تملک و آزادسازی، شهررضا به‌صورت کامل انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه قنادان گفت:با توجه به برنامه ریزی واحدهای تولیدی، کمبودی در عرضه شیرینی نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جدی به کشاورزان توصیه می‌شود که نسبت به اصلاح و پاکسازی آبراهه‌ها و کانال‌های انتقال آب اقدام کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است