اقتصادی 14:45 - 04 تیر 1401

رشد ۲۱ درصدی معاملات با چک در اردیبهشت ماه

به گزارش خبرگزاری مهر، آخرین گزارش بانک مرکزی از آمار چک‌های مبادله‌شده که مربوط به اردیبهشت ماه امسال است نشان می‌دهد که در این ماه، در مجموع ۶.۳ میلیون فقره چک به ارزش ۲۷۴.۲ هزار میلیارد تومان چک مبادله‌شده و تنها ۶۱۳ هزار فقره چک به ارزش ۳۴.۱ هزار میلیارد تومان برگشت خورده است. بنابراین نسبت تعداد و ارزش چک‌های برگشتی به مبادله‌شده در این ماه به ترتیب برابر با ۹.۷ درصد و ۱۲.۴ درصد بوده است.

گزارش مربوط به فروردین امسال نیز حاکی از آن است که در این ماه در مجموع ۵.۲ میلیون فقره چک به ارزش ۱۸۳.۸ هزار میلیارد تومان مبادله شده که از این میان ۴۷۱ هزار فقره چک به ارزش ۲۰.۷ هزار میلیارد تومان برگشت خورده بود.

بنابراین مقایسه اردیبهشت و فروردین امسال نشان می‌دهد که در اردیبهشت ماه امسال نسبت تعداد و ارزش چک‌های برگشتی به مبادله‌شده به ترتیب با رشد ۷ درصدی و ۱۰ درصدی همراه بوده و از طرف دیگر، میزان استفاده از چک بین مردم و کسبه ۲۱.۱ درصد رشد داشته که نشان از افزایش معاملات با چک در این بازه زمانی یک ماهه‌ی ابتدای سال ۱۴۰۱ دارد.

هم اکنون بانک مرکزی در حال تکمیل اجرای کامل قانون جدید چک توسط شبکه بانکی است. از این رو انتظار می‌رود با تکمیل اجرای قانون جدید چک و ارائه تمامی تکالیف قانونی توسط تمامی شبکه بانکی، معاملات با چک روند رو به رشد خود را بپیماید و اعتبار چک و اعتماد مردم به این ابزار پرداخت بیش از گذشته افزایش یابد.


11604398
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: تاکنون ۹۰ درصد اراضی تحت کشت مکانیزه برداشت می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۶ هزار میلیارد ریال کالا در مزایده ۲۹۴ اموال منقول، سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی عرضه شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از افزایش ۱۱ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در چهار ماهه نخست امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت از پیگیری دستاوردهای هجدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه و برنامه‌ریزی برای برگزاری کمیسیون نوزدهم در ایران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستورالعمل ناظر بر «حساب امانی» و خدمات بانکی مرتبط با آن پس از تصویب هیات عامل بانک مرکزی با هدف تنظیم‌گری، ارتقای شفافیت، انضباط بخشی و پیشگیری از سوء استفاده‌های احتمالی در فرآیند نگهداری وجوه به شبکه بانکی ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: دمای هوا پنجشنبه و جمعه در نوار شمالی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز به‌طور محسوسی افزایش و شنبه و یکشنبه مجددا کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی درباره علت گرانی مرغ توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: استفاده از پسماند واحد‌های گاوداری در ارتباط با کود کاربرد دارد که می‌تواند منجر به افزایش ۳۰ درصدی تولید شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۶ شهریور ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات‌عامل صندوق ملی مسکن با بیان اینکه از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون ۱۱ همت از منابع صندوق برای تکمیل زیرساخت‌های آب و برق سایت‌های مسکن هزینه شده، از برنامه‌ریزی برای رساندن این عدد به ۲۰ همت تا پایان سال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است