سیاسی 17:20 - 07 آذر 1400
کمیته حمایت از فلسطین ریاست جمهوری در بیانیه‌ای:
کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری در بیانیه‌ای به مناسبت «روز همبستگی با مردم فلسطین» از مسلمانان، آزادگان و طرفداران فلسطین، موسسات حقوقی و بین المللی، نخبگان و دانشمندان جهان دعوت کرد اقدام نابخردانه، ننگین و شرم آور رژیم استعمارگر انگلیس را محکوم و از جنبش دلاور و غیورمردان حماس، حمایت و پشتیبانی کنند.

مسلمانان و طرفداران فلسطین اقدام نابخردانه و شرم‌آور انگلیس را محکوم کنند

به گزارش ایسنا، متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَقَضَیْنَا إِلَی بَنِی إِسْرَائِیلَ فِی الْکِتَابِ لَتُفْسِدُنَّ فِی الْأَرْضِ مَرَّتَیْنِ وَلَتَعْلُنَّ عُلُوًّا کَبِیرًا ﴿۴﴾ فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ أُولَاهُمَا بَعَثْنَا عَلَیْکُمْ عِبَادًا لَنَا أُولِی بَأْسٍ شَدِیدٍ فَجَاسُوا خِلَالَ الدِّیَارِ وَکَانَ وَعْدًا مَفْعُولًا ﴿۵﴾

ما در تورات به بنی اسرائیل خبر دادیم که قطعاً دو بار در زمین فساد می کنید و [در برابر طاعت خدا] به سرکشی و طغیان [و نسبت به مردم به برتری جویی و ستمی] بزرگ دچار می شوید. پس هنگامی که [زمان ظهور] وعده [عذاب و انتقام ما به کیفر] نخستین فسادانگیزی و طغیان شما فرا رسد، بندگان سخت پیکار و نیرومند خود را بر ضد شما برانگیزیم، آنان [برای کشتن، اسیر کردن و ربودن ثروت و اموالتان] لابه لای خانه ها را [به طور کامل و با دقت] جستجو می کنند؛ و یقیناً این وعده ای انجام شدنی است. (سوره اسراء آیات ۴و۵)

مجمع عمومی سازمان ملل متحد در 29 نوامبر سال 1977 با اکثریت آرا این روز را در تقویم جهانی به عنوان روز همبستگی با مردم فلسطین ثبت کرد و از کشورهای عضو این سازمان خواست تا این روز را در تقویم خود داشته و آن را گرامی دارند.

اما با گذشت سالها از تصویب این روز مشاهده می کنیم که این سازمان در مقابل جنایتها، اشغالگری و بیرون راندن مسلمانان از سرزمین آبا و اجدادیشان توسط رژیم جنایتکار و منحوس صهیونیستی سکوت می کند.

در واقع سازمان ملل چنین مناسبتهایی را به عنوان ویترینی برای فریب دادن و سرگرم کردن کشورها و مردم مظلوم قرار داده وگرنه چرا هیچ حمایتی از ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین که پیوسته مورد تجاوز و اشغال قرار دارند، انجام نمی دهد و در حالیکه رژیم اشغالگر بر خلاف همه قوانین، قطعنامه ها و قواعد بین المللی هر روز دست به اشغال مناطق و روستاهای جدیدی از فلسطین می زند و با بمباران و بیرون راندن زنان و کودکان فلسطینی روز به روز به تشدید این اقدامات دست می زند و بر جنایات، اشغال، آواره نمودن فلسطینی ها می افزاید و هیچ اقدامی در محکوم کردن، بازداشتن و مقابله با رژیم جنایتکار صهیونیسم انجام نمی دهد.

همچنانکه جهانیان شاهدند امروز همچنان خانه های مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین اشغال می شود و مردم مظلوم فلسطین به خاک و خون کشیده می شوند و رژیم استکباری آمریکا از شهرک سازی و انتقال پاستخت و سفارتخانه ها به قدس شریف و ادامه اشغالگریهای جدید حمایت می کند و رژیم انگلیس تشکلی مانند حماس را که برای سرزمین های خود و حقوق غصب شده و بازگشت فلسطینیان آواره و بی خانمان مبارزه می کند و مدافع و حامی این مردم مظلوم است، تروریستی می خواند و رژیم جعلی صهیونیستی هر روز دست به اقدام جدیدی علیه مردم فلسطین می زند، در چنین شرایطی انتظار می رود سازمان ملل در چنین مناسبت هایی مانند «روز همبستگی با مردم فلسطین» که خود آن را تصویب کرده به دور از فشارهای رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکای جنایتکار این جنایت ها را محکوم کرده و  به دفاع از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین بپردازد و حقوق حقه و تضییع شده مردم فلسطین را به آنها بازگرداند و جلوی زیاده طلبی ها و آواره سازی ها و کودک کشی ها و ویرانگری های رژیم صهیونیستی را بگیرد و حامیان رژیم نژاد پرست و تروریزم بین الملل و متجاوز اسرائیل مانند آمریکا و اسرائیل را محکوم کند.

امروز در شرایطی که به خواست خداوند متعال، این رژیم منحوس با ضعف و زبونی در آستانه فروپاشی قرار گرفته است، انتظار می رود کشورهای منطقه و حاکمان آنها به خود بیایند و تحت تاثیر نقشه های شوم و شیطانی استکبار جهانی با عناوین فریبنده ای مانند "عادی سازی روابط" قرار نگیرند و به حمایت از مردم مظلوم فلسطین و آرمان قدس شریف بپردازند.

امروز ملت فلسطین آگاه شده اند و حتی کودکان فلسطینی در میدان هستند و همه مسلمانان و آزادگان تمام دنیا وظیفه دارند با حمایت خود از آنها موجبات آزادی و رهایی قدس شریف را فراهم کنند تا با ایجاد این همبستگی حق بر باطل پیروز شود.



کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری ضمن گرامیداشت روز «همبستگی با مردم فلسطین» از تلاش های این ملت مقاوم و آزادیخواه تقدیر کرده و خواستار آزادی قدس شریف و فلسطین از نهر تا بحر و تحقق برگزاری همه پرسی به عنوان طرحی که مقام معظم رهبری امام خامنه ای(مدظله العالی) مطرح نموده اند و در سازمان ملل هم تصویب شده، است.

کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری همچون گذشته در کنار مردم فلسطین ایستاده و از حقوق آنها و از بازگشت فلسطینیان آواره به کشور خودشان و آزادسازی همه سرزمین های اشغالی حمایت و پشتیبانی می کند و از همه مسلمانان و آزادگان و طرفداران فلسطین، دولت ها، سیاستمداران و پارلمان های کشورها و موسسات حقوقی و بین المللی، نخبگان و دانشمندان می خواهد در کنار مردم فلسطین ایستاده و از مبارزات به حق آنها حمایت و دفاع کنند و اقدام نابخردانه، ننگین و شرم آور رژیم استعمارگر انگلیس را محکوم نمایند و از جنبش دلاور و غیورمردان حماس، حمایت و پشتیبانی می کند  ما بر این باوریم و معتقدیم که حق بر باطل پیروز خواهد شد و اسرائیل چنانکه امام راحل خمینی عظیم الشان فرموده بودند اسرائیل نابود و ساقط خواهد شد و مسلمانان و فلسطینیان پیروز خواهند شد.

« وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ»

انتهای پیام


11340944
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان انرژی اتمی بعد از ظهر امروز با حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزارشی به نمایندگان در خصوص اقدامات و برنامه‌های این سازمان ارائه داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تجمعات ۲ روز گذشته در اعتراض به افزایش شدید نرخ ارز و طلا که ماهیتی اقتصادی داشتند، در رسانه‌های خارجی فارسی‌زبان، گویا هلهله‌ای غریب به پا کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور ایران و روسیه در گفت‌وگویی تلفنی آخرین وضعیت روابط دوجانبه و روند اجرای توافقات مشترک میان دو کشور را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور ایران و روسیه در گفت‌وگویی تلفنی آخرین وضعیت روابط دوجانبه و روند اجرای توافقات مشترک میان دو کشور را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سالروز حماسه نهم دی، آیین گرامیداشت این روز با حضور گسترده و پرشور مردم تهران در میدان امام حسین (ع) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت عالم وارسته حضرت آیت‌الله سیدعلی شفیعی، نماینده فقید مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری را به مردم شریف این استان، حوزه‌های علمیه، شاگردان، ارادتمندان و بیت معزز ایشان تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: تحقق کامل طرح «پزشک خانواده و نظام ارجاع»، ضمن بهبود چشمگیر کیفیت ارائه خدمات سلامت، موجب افزایش اعتماد عمومی، ارتقای سرمایه اجتماعی و استفاده بهینه از منابع محدود بخش سلامت و درمان کشور خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در نشست با فعالان اصناف و بازاریان، از توافق دولت و مجلس بر سر اتخاذ ۴ تصمیم مهم در راستای حمایت از این قشر و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس بر «پاسخ سخت و پشیمان‌کننده ایران به تجاوزگران» تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه در مورد اقدام متقابل در قبال تصمیم غیرقانونی دولت کانادا در برچسب‌زنی به بخشی از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، بیانیه‌ای منتشر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است