بین‌الملل 10:39 - 10 اسفند 1399

آمریکا خواستار آتش بس یک جانبه در تیگرای شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزارت خارجه آمریکا از نظامیان اریتره و همچنین نیروهای منطقه ای «آمهارا» خواست تا فوراً با اعلام آتش بس یک جانبه، منطقه تیگرای در شمال اتیوپی را ترک کنند.

این هشدار بعد از آن صادر شد که روز گذشته، عفو بین الملل ارتش اریتره را به قتل عام در تیگرای متهم کرد.

در همین راستا، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا خواستار همکاری شرکای بین المللی واشنگتن به ویژه اتحادیه آفریقا و شرکای منطقه ای خود برای فرونشاندن بحران تیگرای شد.

درگیری ها در تیگرای از نوامبر ۲۰۲۰ و بعد از آن آغاز شد که دولت اتیوپی، «جبهه آزادیبخش خلق» تیگرای را به حمله به یک پایگاه نظامی متهم کرد. از زمان آغاز درگیری، حدود ۴۰ هزار شهروند اتیوپی به سودان گریخته اند.

در حال حاضر، به دلیل قطع اینترنت و دشواری در ورود به این منطقه، تائید یا تکذیب ادعاها درباره بروز خشونت سخت است اما ساکنان محلی، امدادرسانان و مسئولان منطقه ای، حضور نیروهای اریتره در اتیوپی را تائید کرده اند هرچند آدیس آبابا و اسمره این موضوع را تکذیب می کنند.

اریتره بین سال های ۱۹۹۸ و ۲۰۰۰، زمان تسلط جبهه آزادیبخش خلق تیگرای بر ائتلاف حاکم در اتیوپی، وارد یک جنگ مرزی خونین با این کشور شد.


10970137
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید که تعمیر خط لوله دروژبا و از سرگیری جریان نفت به مجارستان و اسلواکی در آینده نزدیک ممکن نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوبا می‌گوید چهار نفر پس از ورود یک قایق تندرو از فلوریدا به آب‌های کوبا و تیراندازی کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پیش از مذاکرات دو جانبه بین هیئت‌های دو کشور در ژنو در روز پنجشنبه، با همتای اوکراینی خود تماس تلفنی برقرار کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه تنش‌ها در غرب آسیا، یک شرکت هوایپمایی هلندی از تعلیق پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تایمز اسرائیل می‌گوید شش جت جنگنده رادارگریز اف-۲۲ از آمریکا برخاسته و به سمت سرزمین‌های اشغالی در حال حرکت هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک قاضی فدرال سیاستی را که به دولت اجازه می‌داد افراد غیرشهروند را بدون اطلاع قبلی یا فرصتی برای درخواست حمایت، به کشورهای ثالث اخراج کند، باطل اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت سوریه تایید کرد که هزاران نفر از خانواده‌های داعشی در پی شکاف امنیتی در یکی از اردوگاه‌های نگهداری، موفق به فرار شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لری سامرز، وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا و استاد دانشگاه هاروارد به دلیل ارتباط عمیق با اپستین از تدریس در این دانشگاه کناره‌گیری خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس به نقل از ویتکاف گفته است که آمریکا می‌خواهد هرگونه توافقی با ایران به طور نامحدود و دائمی باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور آمریکا ادعا‌های مقامات این کشور درباره نتیجه گفت‌و‌گو‌های فردا در ژنو را تکرار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است