بین‌الملل 10:39 - 10 اسفند 1399

آمریکا خواستار آتش بس یک جانبه در تیگرای شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزارت خارجه آمریکا از نظامیان اریتره و همچنین نیروهای منطقه ای «آمهارا» خواست تا فوراً با اعلام آتش بس یک جانبه، منطقه تیگرای در شمال اتیوپی را ترک کنند.

این هشدار بعد از آن صادر شد که روز گذشته، عفو بین الملل ارتش اریتره را به قتل عام در تیگرای متهم کرد.

در همین راستا، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا خواستار همکاری شرکای بین المللی واشنگتن به ویژه اتحادیه آفریقا و شرکای منطقه ای خود برای فرونشاندن بحران تیگرای شد.

درگیری ها در تیگرای از نوامبر ۲۰۲۰ و بعد از آن آغاز شد که دولت اتیوپی، «جبهه آزادیبخش خلق» تیگرای را به حمله به یک پایگاه نظامی متهم کرد. از زمان آغاز درگیری، حدود ۴۰ هزار شهروند اتیوپی به سودان گریخته اند.

در حال حاضر، به دلیل قطع اینترنت و دشواری در ورود به این منطقه، تائید یا تکذیب ادعاها درباره بروز خشونت سخت است اما ساکنان محلی، امدادرسانان و مسئولان منطقه ای، حضور نیروهای اریتره در اتیوپی را تائید کرده اند هرچند آدیس آبابا و اسمره این موضوع را تکذیب می کنند.

اریتره بین سال های ۱۹۹۸ و ۲۰۰۰، زمان تسلط جبهه آزادیبخش خلق تیگرای بر ائتلاف حاکم در اتیوپی، وارد یک جنگ مرزی خونین با این کشور شد.


10970137
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همایش «خادمان همدلی و مهربانی» با هدف تجلیل از مسئولان و موکب‌داران ایرانی و افغانستانی در ایام بازگشت مهاجران افغانستانی برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور درباره طرح بازگشت اتباع گفت دارندگان برگه سرشماری باید از کشور خارج شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه ترامپ قصد دارد تجربه آتش‌بس غزه را به جنگ اوکراین منتقل کند، اما تفاوت شرایط سیاسی، نظامی و روابط بین‌الملل احتمال موفقیت او را کاهش می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر حماس در کرانه باختری توافق تبادل اسرا در جریان عملیات طوفان الاقصی را تبریک گفت و تاکید کرد که مقاومت ادامه خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار کرملین می‌گوید روسای جمهور آمریکا و روسیه در مکالمه تلفنی امشب خود پیرامون ارسال موشک‌های دوربرد آمریکایی به اوکراین صحبت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع لبنانی از حملات پهپادی جدید رژیم اسرائیل به جنوب لبنان در چندین نقطه خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیات‌های فلسطینی به ریاست رهبران ارشد خود به قاهره سفر کردند تا درباره آینده غزه صحبت کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پس از تماس طولانی خود با پوتین از پیشرفت قابل توجه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که اگر حماس با قانون‌شکنان تحت حمایت رژیم اسرائیل برخورد کند، واشنگتن به آتش‌بس پایان می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو چهاردهم استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح در درگیری‌های مدرن را محکوم کرد و آن را نقض اساسی‌ترین حق بشر، یعنی حق زندگی، دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است