بین‌الملل 17:02 - 08 اسفند 1398
سازمان همکاری اسلامی امروز (پنج‌شنبه) با صدور بیانیه‌ای خشونت‌های اخیر علیه مسلمانان در هند را محکوم کرد.

نگرانی سازمان همکاری اسلامی از وضعیت مسلمانان هند

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی،‌ در بیانیه سازمان همکاری اسلامی آمده است: ‍‍مقامات هند عاملان این خشونت‌ها را به دست عدالت بسپارند و از این مقامات همچنین تقاضا می‌کنیم که از امنیت و سلامتی شهروندان مسلمان و اماکن مقدس آن‌ها حفاظت کنند. ما به خانواده‌های قربانیان این خشونت‌ها تسلیت می‌گوییم.

تظاهرات مردم در دهلی‌نو، پایتخت هند علیه قانون جدید اعطای شهروندی به پیروان شش گروه به ‌غیر از مسلمانان در این کشور ادامه دارد.

طرفداران و مخالفان این قانون در منطقه مصطفی‌آباد در شهر دهلی‌نو درگیر شدند. در این درگیری‌ها ده‌ها تن از مسلمانان کشته یا زخمی شده و تعداد زیادی مساجد، خودرو، مغازه و منزل متعلق به آن‌ها به آتش کشیده شده است.

وزارت خارجه هند امروز با صدور بیانیه‌ای خواست تا این ناآرامی‌ها سیاسی نشود.

راوش کومار، سخنگوی وزارت خارجه هند در پیامی توییتری نوشت: ما شاهد اظهارنظر کمیسیون بین‌المللی آزادی مذهبی آمریکا درباره رسانه‌ها و مسائل مرتبط با خشونت در دهلی‌نو بودیم. چنین اظهاراتی اساسا ناصحیح و گمراه‌کننده هستند و هدفشان این است که وضعیت را سیاسی کنند.

این سخنگو تاکید کرد که آژانس‌های امنیتی و دولت هند برای جلوگیری از بروز خشونت تلاش می‌کنند. او افزود: نخست‌وزیر آشکارا خواستار صلح و برادری شده است. ما تقاضا داریم تا چنین سخنان غیر مسوولانه‌ای در چنین وضعیت حساسی بیان نشوند.

انتهای پیام


10416957
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در ویتنام تاکنون ۴۱ کشته برجای گذاشته و با ویرانی سازه‌ها و خاموشی گسترده، وضعیت بحرانی در این منطقه ایجاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آلمان تأکید کرد هرگونه مذاکره صلح درباره اوکراین باید با حضور کی‌یف، مشارکت اروپا و پس از توقف حملات صورت گیرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و همچنین احترام به تمامیت ارضی سوریه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس زمستان امسال در سفری نادر به چین خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که طرحی ۲۸ ماده‌ای برای پایان دادن به جنگ اوکراین منتشر شده، زلنسکی قرار است با مقامات پنتاگون دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت ایران با اشاره به توقف ارسال مواد اولیه تولید داروهای مسکن از افغانستان، از اختلال در روند درمان بیماران و انجام جراحی‌ها خبر داد و بر لزوم تصویب قانون برای کشت کنترل‌شده گیاهان دارویی در داخل کشور تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قطر سفر نخست وزیر اسرائیل به سرزمین‌های اشغالی در جنوب سوریه را «نقض آشکار» حاکمیت سوریه و قوانین بین‌المللی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن از ایران پاسخ و دسترسی هسته‌ای خواسته شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان از اتحادیه اروپا خواست تا تأمین مالی «مافیای جنگ» اوکراین را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که کی‌یف و اروپا باید در هر طرح صلح اوکراین مشارکت داشته باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است