بین‌الملل 17:02 - 08 اسفند 1398
سازمان همکاری اسلامی امروز (پنج‌شنبه) با صدور بیانیه‌ای خشونت‌های اخیر علیه مسلمانان در هند را محکوم کرد.

نگرانی سازمان همکاری اسلامی از وضعیت مسلمانان هند

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی،‌ در بیانیه سازمان همکاری اسلامی آمده است: ‍‍مقامات هند عاملان این خشونت‌ها را به دست عدالت بسپارند و از این مقامات همچنین تقاضا می‌کنیم که از امنیت و سلامتی شهروندان مسلمان و اماکن مقدس آن‌ها حفاظت کنند. ما به خانواده‌های قربانیان این خشونت‌ها تسلیت می‌گوییم.

تظاهرات مردم در دهلی‌نو، پایتخت هند علیه قانون جدید اعطای شهروندی به پیروان شش گروه به ‌غیر از مسلمانان در این کشور ادامه دارد.

طرفداران و مخالفان این قانون در منطقه مصطفی‌آباد در شهر دهلی‌نو درگیر شدند. در این درگیری‌ها ده‌ها تن از مسلمانان کشته یا زخمی شده و تعداد زیادی مساجد، خودرو، مغازه و منزل متعلق به آن‌ها به آتش کشیده شده است.

وزارت خارجه هند امروز با صدور بیانیه‌ای خواست تا این ناآرامی‌ها سیاسی نشود.

راوش کومار، سخنگوی وزارت خارجه هند در پیامی توییتری نوشت: ما شاهد اظهارنظر کمیسیون بین‌المللی آزادی مذهبی آمریکا درباره رسانه‌ها و مسائل مرتبط با خشونت در دهلی‌نو بودیم. چنین اظهاراتی اساسا ناصحیح و گمراه‌کننده هستند و هدفشان این است که وضعیت را سیاسی کنند.

این سخنگو تاکید کرد که آژانس‌های امنیتی و دولت هند برای جلوگیری از بروز خشونت تلاش می‌کنند. او افزود: نخست‌وزیر آشکارا خواستار صلح و برادری شده است. ما تقاضا داریم تا چنین سخنان غیر مسوولانه‌ای در چنین وضعیت حساسی بیان نشوند.

انتهای پیام


10416957
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان زمین‌شناسی آمریکا از وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر در نزدیکی یاکوتات آلاسکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شب سال نو، چندین منطقه روسیه هدف حملات پهپادی اوکراین قرار گرفتند که منجر به آتش‌سوزی در تأسیسات نفتی و کشته شدن عده ای شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه، گروه تروریستی داعش در سال گذشته میلادی با انجام ۲۴۱ عملیات مسلحانه در شمال شرق این کشور، دستکم ۱۰۶ نفر را کشته که ۷۴ تن از آنان از نیرو‌های وابسته به گروه «قسد» بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس سوئیس از وقوع انفجار در کافه‌ای در منطقه اسکی لوکس کران مونتانا خبر داد که چندین کشته و مجروح بر جای گذاشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی در پیام سال نو خود به سربازان این کشور که به عنوان «یگان‌های عملیات خارج از کشور» توصیف شده‌اند، ادای احترام کرد و گفت: «پشت سر شما پیونگ‌یانگ و مسکو هستند.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ پس از مواجهه با شکست در دادگاه‌های فدرال، از تصمیم برای خروج نیرو‌های گارد ملی از شیکاگو، لس‌آنجلس و پورتلند خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولودیمیر زلنسکی در پیام سال نو تأکید کرد که توافق صلح با روسیه ۹۰ درصد تکمیل شده، اما ۱۰ درصد باقی‌مانده که شامل مسائل سرنوشت‌ساز از جمله قلمرو و تضمین‌های امنیتی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» غریزه شخصی ترامپ جایگزین راهبرد‌های سنتی شده و اسرائیل را با چالش «پرداخت سهم» رو‌به‌رو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دو سال گذشته، نوار غزه ۱۰.۶ درصد از جمعیت خود را از دست داده است؛ بیش از ۷۰ هزار شهید، ۲۵۴ هزار نفر کاهش خالص، و یک جامعه‌ی کاملاً فلج‌شده در همه ابعاد حیات؛ این دیگر یک جنگ نیست، یک پروژه‌ی مهندسی جمعیتی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی جنوبی آمریکا از انفجار سه قایق ادعایی قاچاق مواد مخدر در آب‌های بین‌المللی شرق اقیانوس آرام و کشته شدن تعدادی از سرنشینان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است