سیاسی 10:51 - 02 خرداد 1398
یک عضو هیئت رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با اشاره به اینکه کمیته انتخابات کمیسیون در هفته آینده ایرادات شورای نگهبان به طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس را بررسی خواهد کرد، گفت: استانی شدن انتخابات مجلس منتفی نشده است.

مافی: طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس منتفی نشده است

پروانه مافی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برخی اخبار منتشر شده در خصوص منتفی شدن استانی برگزار شدن انتخابات مجلس گفت: شورای نگهبان به طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی ایراداتی گرفته است و اکنون این طرح به مجلس بازگشته و قرار است در کمیته انتخابات کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها بررسی شود.

وی در ادامه اظهار کرد: کمیته انتخابات کمیسیون امور داخلی کشور متشکل از بنده و آقایان محمد محمودی شاه نشین، قاسم میرزایی نیکو، علی اصغر یوسف نژاد، احمد امیر آبادی فرهانی، حسن کامران و محمدرضا صباغیان است که از هفته آینده ایرادات شورای نگهبان به این طرح را بررسی خواهد کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: زمانی این طرح منتفی است که همه مسیرها در مجلس و شورای نگهبان طی شود اما به نتیجه‌ای نرسد. اکنون این طرح در مجلس است و بررسی ایرادات شورای نگهبان از هفته آینده آغاز می‌شود.

انتهای پیام


10134642
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر نه به جنگ علیه ایران و دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی می‌گوید در استفاده از ماهواره‌های بین‌المللی برای پخش برنامه‌هایمان در اقصی نقاط جهان، کماکان با تحریم‌های بسیار جدی و شدید مواجه هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا رئوف شیبانی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان در آستانه عزیمت به محل مأموریت با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار وزیر دفاع ارمنستان با دبیر شورای عالی امنیت ملی بر رعایت حاکمیت ملی کشور‌ها در دیدار لاریجانی و وزیر دفاع ارمنستان تاکید شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه گفت: ما کاملاً برای هر دو گزینه جنگ و صلح آماده هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه گفت: ما کاملاً برای هر دو گزینه جنگ و صلح آماده هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان مبلغ ۵۰ میلیارد ریال (پنج میلیارد تومان) به آزادی زندانیان جرایم غیر عمد و غیر کلاه‌برداری کمک کرد.‏
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا که صلاحیت آن‌ها تایید شده است، فقط برای یک بار می‌توانند حوزه انتخابیه شهر و روستای خود را در محدوده همان شهرستان تغییر دهند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینی وند با اشاره به بررسی لایحه برگزاری تجمعات در صحن مجلس گفت: وضعیت آشفتگی برگزاری تجمعات در شأن کشور ما نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به منظور شرکت در دور سوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا، تهران را به مقصد ژنو ترک کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است